• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor mu deneyimi olan var mı

Ben artık erkeklere kızmıyorum. 2 üniversite bitirdiğini söyleyen kadın kocasından izinsiz adım atamıyorsa hakediyor üzgünüm.
geçmiş olsun.
size böyle davranmasına izin verdiğiniz bi erkekten size saygı duymasını beklemeyin. size saygı duymayan da aldatır. esiri misiniz ya?
beynimde emboli attırdı bu yorumunuz.​
kapıyı mı kitliyor üzerinize ? bu aldatmak kadar büyük bi sorun yalnız. cidden hergun evde hapis misiniz?
Bakın yanlış aksetmiş olabilirim tabiki hep evde değilim sorun şu ki ben ona ne zaman çıkıyorum sıkıldım desem 5 dk içinde kapıda ve hadi beraber çıkalım yabancısın tek çıkma aklım kalır vb . Hiç tek bırakmaz yani çıktım illaki çıktım ama hep kontrolü altındaydı o bıraktı o aldı arabayla vb yani yoksa haftada tabiki belirli günler çıkıyorum ama sorun hep onun bırakıp dönüşte onun alması

Bebisinizde varmış bence karsiniza alip duzguncene bu konuya cok takildiginizi mantikli gelmedigini aklinizda soru isaretleri biraktigini guveninizi zedeledigini anlatın bu konuda benim bir sorunum var cozum odakli olmıcaksan eğer tavrinizin degisecegini usluplu bir sekilde anlatin bence yinede umursamayip ozel hayat vs. Diyorsa her konuda mesafe koyup tavrinizi bence belli edin soguk olun bunu iki gun degil bence bir sure devam ettirin bunlara da tepkisi olmuyorsa eşinizin o zaman aldatiyor mu sizin icin bir ihtimal olmaz bence kesinlesmis olur sizi umursamiyorsa da gormus olursunuz yuvayi dagitmak oyle cok kolay bisey degil sizi anliyorum ama esinizin telinde kiz fotoları yakalamaniz bile bence sizin bu konuda suphe duymaniza sebep zaten esinize karsi bunuda kullanmalisiniz boyle bir seye tavizinizin olmicagini kesin bir sekilde dile getirmelisiniz umarim duzeltirsiniz
Ah çok teşekkür ederim ❤️

Fotoğrafları atan arkadaşının mesajlarını gösterdi . Bilmiyorum diyorum ya böyle ona ait somut bişey yakalamadım . Hani düşününce haftasonları hep evde dışarı da bizimle . Haftaiçi saatinde eve gelir hava kararmadan . Gündüz görüntülü konuşuruz ne zaman arasam ofisinde. Ne ara vakit bulacak diyorum . Sanırım biraz izlemeye almalıyım dediğiniz gibi ben onu dinlemeyerek dışarı çıkmaya başlasam daha net olurum bu konuda en azından onu izleme şansım olur . Bunu denemeye çalışayım .
Bir kadin olarak kendinize önce siz saygı duyun.Siz kendinize bunu yaparsanız herkes yapar, eşiniz size saygi duymuyor, güclü umursamaz gözükün ki kendisini dünyanin merkezi gibi hissetmesin. Bir eş, anne olarak doğmadiniz değil mi öncesi var, siz varsiniz. Ben bir kiz annesiyim kizimi iki universite okutsam ,emek versem ve her daim arkasinda oldugumu bile bile kocasiz disari cikamasa benim zoruma gider.
Evde karsisina gecip tüm bu olanlarin guvenini zedeledigini açık olmazsa ihanet ettigini dusundugunu ve evliligi gozden gecirecegini söyle. Madem seni seviyor madem bir dedigin iki olmuyor karisinin evinin huzuru icin telefonunu kapatmayiversin

naptin dedi forumdaydım dedim aldatma olaayını soyledim o da aldatiyor dedi ne var canim sanki oyle sohbet arası bir seydi

Bakın yanlış aksetmiş olabilirim tabiki hep evde değilim sorun şu ki ben ona ne zaman çıkıyorum sıkıldım desem 5 dk içinde kapıda ve hadi beraber çıkalım yabancısın tek çıkma aklım kalır vb . Hiç tek bırakmaz yani çıktım illaki çıktım ama hep kontrolü altındaydı o bıraktı o aldı arabayla vb yani yoksa haftada tabiki belirli günler çıkıyorum ama sorun hep onun bırakıp dönüşte onun alması
ayy iyi bari çok sevindim. en azından kapalı cezaevi değilmiş. buna da şükür.
siz zaten bu adamı bırakmazsınız belli üstteki yorumlarınızdan, hiç kurcalamayın o yuzden.
sizi adam resmen gözetimli serbestlikle dışarı salıyo ya. şaka gibisiniz.
normalden fazla iyi niyetlisiniz adama karşı.

Bir kadin olarak kendinize önce siz saygı duyun.Siz kendinize bunu yaparsanız herkes yapar, eşiniz size saygi duymuyor, güclü umursamaz gözükün ki kendisini dünyanin merkezi gibi hissetmesin. Bir eş, anne olarak doğmadiniz değil mi öncesi var, siz varsiniz. Ben bir kiz annesiyim kizimi iki universite okutsam ,emek versem ve her daim arkasinda oldugumu bile bile kocasiz disari cikamasa benim zoruma gider.
Evde karsisina gecip tüm bu olanlarin guvenini zedeledigini açık olmazsa ihanet ettigini dusundugunu ve evliligi gozden gecirecegini söyle. Madem seni seviyor madem bir dedigin iki olmuyor karisinin evinin huzuru icin telefonunu kapatmayiversin
Tamam ben bu konuyu bir türlü dile getirmek istemedim ona . Bilmiyorum sebebini ama yarın adam akıllı konuşup telefonunu öyle isteyeceğim belkide buna ihtiyaç vardır . Hayırlısı

Çok mantıksız geldi. Baktınız her seferinde geliyor size de bu durum saçma gelir ve sıkıldım çıktım diye bir saat sonra yazarsınız.
Ama siz kendinizi haber vermek zorunda hissediyorsunuz bence.
Ben evdeysem illa haber vermem özellikle avmye kendime bir şeyler bakmaya vs gitti isem sonra söylerim araşırsak söylerim falan.
Sizi bu kadar baskı altında tutan biri kendinden işi biliyordur ve kendi bir şeyler yapıyordur.
Sesinizi çıkarmaya başlasanız ve saçma argümanlarını çürütseniz iyi olur

Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor.Şu anda aynı şeyi erkek yapmış olsaydı burada mahfetmiştik onu
Eğer ki siz de aynı tavırları eşinize gösteriyor olsaydınız erkeği mahvetmezdik sizi kınardık zaten :)

Ay adami alistirmaya calisiyormus okudukca sinir oldum keske uni olumak insanlari akli basinda yapsa ayni zamanda. Telefonda kiz resmi gormussunuz ee hesap soramadinizmi aniden cagiryormusta oda sikilmista sarisinmis dikkat cekiyormus ya allahim ne saf kadinlar var ya hapis hayati yasayin adamin ayri bir hayati vardir sizde bu saflik varken o herseyi yapar siz evde cocuk buyutmeye devam
Ya yalan söylüyor adım gibi eminim okumamış biri. Amacım küçümsemek değil. Ama 2 okul okuyan biri asla bunlara izin vermez

yazdıklarınıza bakınca basit bir aldatma gibi gelmedi bana.
siz farkında bile olmadan bir kumanız ve hatta cocuğunuzun kardeşleri bile olabilir dışarıda.. yoksa evli barklı adam karısının neden tek başına çıkmasına bu derece karşı çıksın ? telefon saklamalar vs zaten başlı başına fiyasko.

Tamam ben bu konuyu bir türlü dile getirmek istemedim ona . Bilmiyorum sebebini ama yarın adam akıllı konuşup telefonunu öyle isteyeceğim belkide buna ihtiyaç vardır . Hayırlısı
Sakin ve özgüvenli bir dille konuş , ikna edilmesi sakinlestirilmesi gereken kontrolsuz biri gibi degil esiniz cok kurnaz cunku

Neden linç ediliyo bu ne saçmalık ya eşim telime bakabilir tabi ki hayat arkadaşım değil mi bu? Tabi o güven yoksa evli kalmanın hiçbir mantığı yok özel hayatıma bir suistimalde mi buluncak eşim?
Ya insanlar medeniyet adı altında kopuk evlilik yaşıyor şaşırıyorum.
Konuyu nasıl da farklı yerlere çekiyorlar şaşırıyorum. Bahsedilen güvensizlik meselesi en başta güvenmediğin kişiyle evlenip, ortada hiçbir şey yokken sürekli telefonunu, konuştuklarını şüphe içinde kontrol etmektir aslında. Ama burada durum bambaşka adam aldatıyorum demenin sessiz halini yansıtmış sonra '' güvenmediğiniz biriyle neden evleniyorsunuz? erkek yapsa kötü olurdu '' e bunu kadın yapıyorsa oda aldatıyordur ki kadını erkeği yok ki bu işin. Sen hiç anormal bir hareket görmediğin halde adımlarını takip edersen bu seni psikopat yapar evet konu sahibinin durumu farklı.

Şimdi şöyle benim telefonumda şifre var eşim bilmiyor şifreyi,şifre olduğunu dahi bilmiyor olabilir.Eşimin telefonunda yok ara ara koyar işte vs ortada kalıyor diye.Hiç bir sosyal medya hesabı şifremi bilmez ben onun biliyorum çünkü hep aynı şifreyi kullanıyor ama bir kere girip bakmadım.

Telefon karıştırması,beni takip eder gibi sosyal medyayı didiklemesine asla katlanamam onun beni dizginlemesiyle yanında durmuyorum ki?İkimizin de bu tarz bir güvensizliği yok,eve de kapatsan yapacak olan her şekilde yapar der o da.
Telefon gerekse ya da sorsa korkmam ama veririm direkt kullanması için.Bu tarz herşeye karışıp karıştırmak insanı paranoyak yapıyor bence.

Sizin duruma gelince en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz habersiz dışarı dahi çıkmıyorsunuz? Veliniz gibi her yere götürüp getirmesi nedir? Bebeğiniz olabilir,tek çıkabilirsin al çık niye haber veriyorsunuz izin alır gibi ? Öncelikle hayır demeyi öğrenip tek başınıza hareket etmeyi öğrenin,bunu yapınca zaten şuan sorun ettiğiniz şeyi de buraya yazmak yerine gidip eşinize ifade edecek gücünüz olacaktır. Yanlış anlamayın ama sindirilmiş ve buna alışmışsınız.

Ve ben kadının cidden hissettiğini düşünüyorum.Hal tavır bir şekilde insan hissediyor,boşanacaksanız takip edin,sorun ama buna gücünüz yoksa deşmeyin derim.

Back
X