• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor mu deneyimi olan var mı

Evden çıkarmayacak zihniyette bir adam mutlaka belli etmiştir kendini diye düşünüyorum bende. Bu öyle basit bir mesele değil.
Yani bize göre değil, konu sahibi normalde o kadar dert etmiyor belli ki.
Bakın dert ediyorum aşmaya çalışıyorum. Daha sık dışarı çıkartıyorum onu beraber yada acil birşeye ihtiyacım var gibi yapıyorum o an işi de olsa madem tek istemiyorsun çık gel diyorum getiriyorum o da artık bunaldı gibi bu durumdan ben aşacağıma inanıyorum ve deniyorum sadece bir süre

Allahtan sizin gibi biri değilim . Şu zihniyete yazma biçimine bir bakın . Tamam bazı şeyler aldatmayı gösteriyor olabilir ben yakalarsam biteceğini o da biliyor zaten . Ben ne dersem 2 etmez yapar . Sadece telefon kapatma olayı çok arandığı da doğru ama yine de kapatması beni şüpheye düşüren . Ben sizden fikrinizi öğrenmek istedim . Beni linçlemenizi değil . Herkes farklı biçimde bağlanıyor farklı şeyler yaşıyor . 10 sene olmadı daha 2 senedir evliyiz ve bazı şeyleri aşmaya çalışıyoruz . Ayrıca 2 tane üniversite okudum ben . Ve ailem de gerçekten şükürler olsun ki hep arkamda. Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir nefret . En azından dünyadaki herşeyi seviyorum ve önyargılı değilim . Ben bu sorunu aşarımda sen o sorunu nasıl aşacaksın onu düşün
Ya hu isterseniz 10 tane üniversite okuyun, kocanızdan izinsiz adım atamıyorsunuz işte. Adam ilk günden beri telefonunu saklıyor, belki sizden sakladığı başka bir yaşamı var. Burada gelmiş 2 tane üniversite okudum diyorsunuz. Kusura bakmayın ama boşa okumuşsunuz.

Aldatsa bile boşanmayacağınız çok belli. Hiç aksiyon aramayın kendinize bence boşuna canınızı sıkacaksınız. Tek başınıza evden cıkmanıza izin vermeyen eşiniz var bunu kabul etmişsiniz böyle bir adamdan çocuk yapmişsiniz demek ki memnunsunuz. Bebeğiniz büyüdüğünde her seyde kocanızı mı bekleyeceksiniz?
Aktif iş hayatında olmayan kadınlar meslegim var diyip buna güveniyor ama sektördede iş verenler kollarını açıp tecrübesiz biri gelsin diye beklemiyor, karısının tek disari cikmasina izin vermeyen adam ,karisini çalistirmazda , calismayan cocuklu kadin kolay kolay boşanamaz anca yakalar iki küser baba evine gider, adamin yalvarmasi, aglamasi ,cocugum babasiz kalmasin bahanesi ,eve dönüs ve kapanis. Sizin icin demiyorum ama Türkiye gercekleri boyle bu hikayenin farkli bittigi cok cok az bir kesim var.

Ay adami alistirmaya calisiyormus okudukca sinir oldum keske uni olumak insanlari akli basinda yapsa ayni zamanda. Telefonda kiz resmi gormussunuz ee hesap soramadinizmi aniden cagiryormusta oda sikilmista sarisinmis dikkat cekiyormus ya allahim ne saf kadinlar var ya hapis hayati yasayin adamin ayri bir hayati vardir sizde bu saflik varken o herseyi yapar siz evde cocuk buyutmeye devam

Allahtan sizin gibi biri değilim . Şu zihniyete yazma biçimine bir bakın . Tamam bazı şeyler aldatmayı gösteriyor olabilir ben yakalarsam biteceğini o da biliyor zaten . Ben ne dersem 2 etmez yapar . Sadece telefon kapatma olayı çok arandığı da doğru ama yine de kapatması beni şüpheye düşüren . Ben sizden fikrinizi öğrenmek istedim . Beni linçlemenizi değil . Herkes farklı biçimde bağlanıyor farklı şeyler yaşıyor . 10 sene olmadı daha 2 senedir evliyiz ve bazı şeyleri aşmaya çalışıyoruz . Ayrıca 2 tane üniversite okudum ben . Ve ailem de gerçekten şükürler olsun ki hep arkamda. Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir nefret . En azından dünyadaki herşeyi seviyorum ve önyargılı değilim . Ben bu sorunu aşarımda sen o sorunu nasıl aşacaksın onu düşün
Nereden biliyor ayrılacağinizi yahu adam sizden zerre çekinmiyor, ciddiye almıyor, şifre saklıyor, baktığınızı öğrenince kızıyor.
Telefonunda gördüğünüz kadin fotoğrafları mesela onlara ne oldu?
2 sene az bir süre değil. Evden tek çıkmak, markete gitmek, bunlardan mahrum bırakmış adam sizi ama alışacak diyorsunuz.
Ne desek anlamayacaksınız belli ki.

[/QUOTE]
Sevgiliyken böyle değildi ki . Evlendik ben onun memleketine geldim doğuda biyer ve kimseyi tanımadığımı batılı olduğum sarışınlığımdan belli olduğunu söylüyor ve bende belki burda yaşadıkça bu durumu alışır diye bekliyorum. Bunu kabul etmiyorum sadece alışmasını umuyorum yoksa zaten bende dediğiniz gibi düşünüyorum

Tek sarışın siz misiniz doğu da? Öyle bir anlatmış ki Kenya' nın gariban bir kabilesine gelin gitti sanacağız ya. Dışarı çıkmazsanız kimi tanıyabilirsiniz ki hem. 🫠😵‍💫 ben doğu da ki kuaförleri takip ediyorum bı sürü sarışın yada saçlarını hep sarıya boyatan kadın var yahu yuhhh.. Halk arasına çıksanız öyle ayırt edilmezsiniz bile korkmayın yani kapışılcaksınız gibi algıya 2 üniversite bitirmiş kadın olarak nasıl yediniz ya aklım almadı. Evde cins kedi gibi mi yaşayacaksınız hep? Değişir mi sanıyorsunuz bu durumun birde?

Son düzenleme:
Ay adami alistirmaya calisiyormus okudukca sinir oldum keske uni olumak insanlari akli basinda yapsa ayni zamanda. Telefonda kiz resmi gormussunuz ee hesap soramadinizmi aniden cagiryormusta oda sikilmista sarisinmis dikkat cekiyormus ya allahim ne saf kadinlar var ya hapis hayati yasayin adamin ayri bir hayati vardir sizde bu saflik varken o herseyi yapar siz evde cocuk buyutmeye devam

Yanlız ben bu tarz davranışlar sergileyen kadınla istediği kadar burda üniversite mezunu olduğunu söylesin ben asla inanmıyorum. Biraz okuyan bir insanın davranışları bunları değil.

Ahahahahahahahah 2 etmez yapar??? Telefon şifresini niye vermiyor 😂😏 linç yemiyorsun sadece sana acıdık. Ya yemin ederim şu laflarına güldüm 😅😃 gece gece moralim bozuktu güldürdün beni Kemalim yapmazzzz❤️

2 tane okul bitirmeniz bir sey değistirmez ki. Meslegini yapip üretip para kazanmadiktan sonra diploma kenardaki iki kağit parcasindan baska bir sey degil, kaldi ki tek size aitte degil bir suru ayni bölümden mezun insanlar var neden sizi tercih etsinler. Kocanizin telinde kadin fotolari yakaladiginizda ne yaptiniz? Nasil kabullendiniz ? Buna ragmen adam telini sifre koymus size kizmis cok manipüle ediliyosunuz farkinda degilsiniz

Ya hu isterseniz 10 tane üniversite okuyun, kocanızdan izinsiz adım atamıyorsunuz işte. Adam ilk günden beri telefonunu saklıyor, belki sizden sakladığı başka bir yaşamı var. Burada gelmiş 2 tane üniversite okudum diyorsunuz. Kusura bakmayın ama boşa okumuşsunuz.

Çalışmasına da vize vermiyor belli ki boşa okumuş elin adamı tüm emeklerini bir kuralla çöpe atsın bu ne hazin birşey. Bu bir herşeyden mahrum bırakıp kendine bağımlı hale getirmek değil mi? Ama kişisel alanlarımıza karışmayalım diyor telefon da ikizler burcu gibi adam 😂😂 kendi özgürlüğü olunca çok güzel şekilleniyor medeniyeti.

Kİşi kendinden bilir işi demişler. Kendi kimbilir neler yapiyosa siz de dışarı çıkıp gözünüz açılmasın diye eve hapsediyor inanılır gibi degil

Eşimle birbirimizin telefon şifrelerini biliriz ama telefon kurcalamak gibi bir huyum asla olmadı, benlik değil.
Sizin durumlar çok şüpheli, parfümler, telefonu uçak moduna almalar falan. İnsan parfümü deneyecekse bile bileğine sıkar ne bileyim bir fıs üstüne sıkar. Milletin parfümünü denemek için parfümle banyo yapması çok acayip.
Küfürlü konuşmalar var görme bahanesi de çok acemice ve komik. Ömrümde küfür duymamış, fanusta yetişmiş, küfür duyunca baygınlık geçirecek biri değilim, hiçbir kadın değil.
Şüphelerinizde haklı olduğunuzu düşünüyorum ama buradaki daha büyük sorun evden eşiniz olmadan çıkamıyor olmanız?

Son düzenleme:
Çalışmasına da vize vermiyor belli ki boşa okumuş elin adamı tüm emeklerini bir kuralla çöpe atsın bu ne hazin birşey. Bu bir herşeyden mahrum bırakıp kendine bağımlı hale getirmek değil mi? Ama kişisel alanlarımıza karışmayalım diyor telefon da ikizler burcu gibi adam 😂😂 kendi özgürlüğü olunca çok güzel şekilleniyor medeniyeti.
Ben artık erkeklere kızmıyorum. 2 üniversite bitirdiğini söyleyen kadın kocasından izinsiz adım atamıyorsa hakediyor üzgünüm.

2 tane okul bitirmeniz bir sey değistirmez ki. Meslegini yapip üretip para kazanmadiktan sonra diploma kenardaki iki kağit parcasindan baska bir sey degil, kaldi ki tek size aitte degil bir suru ayni bölümden mezun insanlar var neden sizi tercih etsinler. Kocanizin telinde kadin fotolari yakaladiginizda ne yaptiniz? Nasil kabullendiniz ? Buna ragmen adam telini sifre koymus size kizmis cok manipüle ediliyosunuz farkinda degilsiniz
Fotoğrafları atan arkadaşının mesajlarını gösterdi . Bilmiyorum diyorum ya böyle ona ait somut bişey yakalamadım . Hani düşününce haftasonları hep evde dışarı da bizimle . Haftaiçi saatinde eve gelir hava kararmadan . Gündüz görüntülü konuşuruz ne zaman arasam ofisinde. Ne ara vakit bulacak diyorum . Sanırım biraz izlemeye almalıyım dediğiniz gibi ben onu dinlemeyerek dışarı çıkmaya başlasam daha net olurum bu konuda en azından onu izleme şansım olur . Bunu denemeye çalışayım .

Sevgiliyken böyle değildi ki . Evlendik ben onun memleketine geldim doğuda biyer ve kimseyi tanımadığımı batılı olduğum sarışınlığımdan belli olduğunu söylüyor ve bende belki burda yaşadıkça bu durumu alışır diye bekliyorum. Bunu kabul etmiyorum sadece alışmasını umuyorum yoksa zaten bende dediğiniz gibi düşünüyorum
Bence saçlarınızı koyu renge boyatın. Bireysel ve anayasal özgürlüklerimiz her şeyden önemli.

Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
geçmiş olsun.
size böyle davranmasına izin verdiğiniz bi erkekten size saygı duymasını beklemeyin. size saygı duymayan da aldatır. esiri misiniz ya?
beynimde emboli attırdı bu yorumunuz.​
kapıyı mı kitliyor üzerinize ? bu aldatmak kadar büyük bi sorun yalnız. cidden hergun evde hapis misiniz?

Bebisinizde varmış bence karsiniza alip duzguncene bu konuya cok takildiginizi mantikli gelmedigini aklinizda soru isaretleri biraktigini guveninizi zedeledigini anlatın bu konuda benim bir sorunum var cozum odakli olmıcaksan eğer tavrinizin degisecegini usluplu bir sekilde anlatin bence yinede umursamayip ozel hayat vs. Diyorsa her konuda mesafe koyup tavrinizi bence belli edin soguk olun bunu iki gun degil bence bir sure devam ettirin bunlara da tepkisi olmuyorsa eşinizin o zaman aldatiyor mu sizin icin bir ihtimal olmaz bence kesinlesmis olur sizi umursamiyorsa da gormus olursunuz yuvayi dagitmak oyle cok kolay bisey degil sizi anliyorum ama esinizin telinde kiz fotoları yakalamaniz bile bence sizin bu konuda suphe duymaniza sebep zaten esinize karsi bunuda kullanmalisiniz boyle bir seye tavizinizin olmicagini kesin bir sekilde dile getirmelisiniz umarim duzeltirsiniz

Back
X