- Konu Sahibi herhangibiriyim
Sokağa çıkarmama durumu sıkıntı o paranoyaklık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evden kocası olmadan çıkamayan bir kadın olarak boşanmayacağınız aşikar. O yüzden sorgulamayın, kabullenin.Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Aynen oyle ne saçma sanki çocuk ne münasebet ya o kadar da dinlenilmez koca da olsa
Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor.Şu anda aynı şeyi erkek yapmış olsaydı burada mahfetmiştik onu
1.Pardon ama evden onsuz dışarı cikmama izin vermiyor demişsiniz bir yorumunuzda. Öncelikle o konu için yorum yapayım; siz "evli" değil "hapissiniz".Merhaba ,
Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
Ben sadece tersten baktım olaya.Sokağa çıkarmaması veya diğer şeyler paranoyaklık.Adam da çok ciddi aldatma işaretleri var savunduğunu şeye bakın.
Bencede net olunmalı açık açık konuşulmalı diye düşünüyorum1.Pardon ama evden onsuz dışarı cikmama izin vermiyor demişsiniz bir yorumunuzda. Öncelikle o konu için yorum yapayım; siz "evli" değil "hapissiniz".
2. Şifre istemek bana da sacma gelir, ama lavaboya girerken bile kendi telefonlarimiz sarjdaysa diğerinin telefonunu aliriz biz (lavaboda uzun kalacaksak vakit geçirmek icin). Evlilik dürüstlük ve güven uzerine kuruludur.
3. Sonuc olarak, neden direkt rest çekip açıkça sormuyorsunuz? "Bu telefonun kapali olmasindan, surekli benden saklamandan rahatsizim ve boyle bir iliski istemiyorum, sana güvenmiyorum, ben bu kadar telefonu saklasam sen ne düşünürsün?" deyin.
Ben sadece tersten baktım olaya.Sokağa çıkarmaması veya diğer şeyler paranoyaklık.
Aldatıyor mu bilmem ama bu tek başına direkt boşanma sebebi zatenEvden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Benim mesleğim var . Böyle bişey yakalarsam zaten bırakırım . Sadece öyle bişeyini yakalayamadım . Ama şüpheleniyorum . Emin olmak istiyorum. Akşamları dışarı çıkma huyu yok haftada 1 gün bazen . Evde ilgisinde bir sıkıntı yok ama telefonu saklaması ve kapatması beni çok arada bırakıyorArabasına ses kayıt cihazı koyabilirsiniz diyecektim ama onsuz adla dışarı çıkamıyormuşsunuz.Aldatmasina takılmadan önce keşke buna takilsaydiniz.Ozgurluk evlenince bitmiş, köle olmuşsunuz haberiniz yok Eminim gidip geldiği yerleri ,eve geliş gidiş saatleri tamamen sizin bilginiz dışında gelişiyor Siz evde iş yapan,yemek yapan ilerde çocuk yapacak bir kuluçka makinesi işlevi görüyorsunuz.
Aldattığını bilseniz gemileri yakıp , boşanacak gücün var mı?
Yoksa uğraşmayın yüz göz olmayın yaşayın gitsin ......
Boşan gitsin ya, bariz aldatıyor pislik herif. Delil toplamaya çalış sadece.Bunu yapmıştım bir keresinde yüzünü okuttum o zaman mesajlar silinmişti hiç mesaj yoktu . Sadece bir kaç kız fotoğrafı görmüştüm galerisinde . Sonra bu anladı baktığımı kıyamet koptu ve hepsini kaldırdı sadece şifre var suan
Kıyameti koparacak kişi sensin bu kavga da sustun mu? Nedir korkun senin ya ayrılmak mı? Böyle evden çıkamadan kendin izinsiz hareket edemeden ama kendisinin özgür olduğu bir evliliği nasıl kabul ettin? Görücü usulu mü severek mi evlendiniz?
Ama onu yapmak için izin şart diye biliyorum yanlış mı biliyorum? Bide takip edilen ıphone takip edildiğini baktığında görüyor diye biliyorum yanlış mıyım?
Ya ne alaka Allah aşkınıza benim ailemim durumu iyi mesleğim var ailem arkamdaEvden kocası olmadan çıkamayan bir kadın olarak boşanmayacağınız aşikar. O yüzden sorgulamayın, kabullenin.
Zaten gizli takip edeceksin.Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Ne mi alaka? Hanımefendi kocanız olmadan evden dışarı çıkamıyorsunuz. Daha ötesi var mı? Böyle bir mantıksızlığı sırf kocanız istiyor diye kabullenmişsiniz. Böyle hayat mı olur deyip çoktan çekip kapıyı çıkacağınıza, takip edemem kocam izin vermez diyorsunuz.Ya ne alaka Allah aşkınıza benim ailemim durumu iyi mesleğim var ailem arkamda
Malesef öyle görünüyor. Daha okumaya başladığım anda kesin aldatıyor dedim şahsen.Merhaba ,
Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Severek evlendik biz . Ya dedim ya hiçbirşeyini yakalamadım ama tuhaf bazı şeyler bilmiyorum. Susmadım tabiki ama her seferinde telefonun özel alanı olduğunu ailesi arkadaşı ile konuşmalar olduğunu onun benimkini okumadığını benimde onunkini okumamın yanlış olduğunu söyleyip duruyor .