- 10 Ekim 2014
- 31.851
- 142.649
- 798
- Konu Sahibi happiness1
-
benimki de akrep yani benceburcunu bilmiyorum tabi
Kız benimki de öyle dur bakacam o da mı balıkHangisi kotu bilemedim.Benim kvnin en belirgin ozelligi her şeye drama yaratmasi ve aglamakli olmasi.
Bi de eskiden cok laf sokuşturma huyu vardi o huyunu birakti neyseki.
AkrepmişHangisi kotu bilemedim.Benim kvnin en belirgin ozelligi her şeye drama yaratmasi ve aglamakli olmasi.
Akrepmiş
Neden paylaşmadı çünkü başının etini yiyecek. Gizli almasa da laf edecekti zaten şimdi onu bahane olarak kullanıyor sanki gizli olmasına sinirlenmiş gibi yapıyor. Bir de hediyeyi niye kabul etti diye kv’ye kızmışŞu anda 5 bin TL ye satılan bir telefon aldığınızda, ne kadar süre aktif olarak kullanabilirsiniz bu önemli. Elinizdeki bir kaç yıl önce aldığınız telefonlara bakarak kıyaslama yapıyorsunuz ve bu da sizi yanıltıyor. Telefon yorumlarına bakarsanız, insanların yaşadığı sorunları da görebilirsiniz.
Adam tamamen keyfe keder kullanılacak bir çanta veya takı almamış annesine. Bir ihtiyacı gidermiş.
Konudaki tek sorun, bu konuyu neden eşiyle paylaşmadığı.
Annesinin kabul etmesi bana normal geldi oğlu almış sonuçta.. ama eşinizin sizden saklaması abes tabiki. Durumunuz iyiyse dert etmeyin ama sizden kısıp yapiyorsa bu da pek hoş olmuyor.merhaba hanımlar. Bu anneler gününde ben anneme hediye almadım bu sene. anneme sordum annem gerek yok dedi almadım kaldı normalde hediye alırım ama 300- 500 tl lik hediyeler alırım yani.
Benim hiç haberim olmadan eşim annesine 12.000 tl ye cep telefonu hediyesi almış. Bana hiç söylemedi ben hediye almadı sanıyorum. Rastgele yakaladım aldığını gizli bi alışveriş hesabı açmış ordan almış faturasını gördüm. kaynana da aramızı bozcağını bile bile benim haberim olmadığını bilerek kabul etmiş bi güzel.
Sana söylesem tepki verirdin o yüzden söylemedim alırım annem felan gibi konuştu.
Beni sinir eden durum hem eşinden gizli yapmış olması hem de miktarının fazla bir hediye olması. Bana normal gelmiyor bu eşin arkasından iş çevirip annem vs demesi çok soğudum.
Sizin eşleriniz böyle şeyler yapıyor mu ? bu normal mi sizce
yaaa o benim kv kayınvalideler karışmış olmasınHangisi kotu bilemedim.Benim kvnin en belirgin ozelligi her şeye drama yaratmasi ve aglamakli olmasi.
Sen önce işe gir çalış sonra milletin ne alıp almayacağına karar ver.yüksek kullanmak istiyorsa kendi alsın o zamn o telefona yeticek artıcak geliri var
Neden paylaşmadı çünkü başının etini yiyecek. Gizli almasa da laf edecekti zaten şimdi onu bahane olarak kullanıyor sanki gizli olmasına sinirlenmiş gibi yapıyor. Bir de hediyeyi niye kabul etti diye kv’ye kızmışvalla benim anneme aldığım hediyeye karışacak, niye bana söylemedin diyecek insan boşanma kağıdını önünde bulur. Anne baba kardeşe kimse laf edemez. Zaten çalışmıyormuş adamın kendi parası.
nerde kaldı evlilik birliği habersiz bu miktarları harcamak ilişkiyi güveni zedeliyor. kaldı ki milyoner değiliz kirada oturan insanlarız
hayır öyle birşey olmadı. normal yaşlı insan telefon kullanımı. hiç düşük telefon kullanmadınız heralde kullanılmaz görüyorsunuz ama gayet yeterli merak etmeyin biz kullanıyoruz.
Sen de onun hesabından annene dyson falan al daha da pahalımerhaba hanımlar. Bu anneler gününde ben anneme hediye almadım bu sene. anneme sordum annem gerek yok dedi almadım kaldı normalde hediye alırım ama 300- 500 tl lik hediyeler alırım yani.
Benim hiç haberim olmadan eşim annesine 12.000 tl ye cep telefonu hediyesi almış. Bana hiç söylemedi ben hediye almadı sanıyorum. Rastgele yakaladım aldığını gizli bi alışveriş hesabı açmış ordan almış faturasını gördüm. kaynana da aramızı bozcağını bile bile benim haberim olmadığını bilerek kabul etmiş bi güzel.
Sana söylesem tepki verirdin o yüzden söylemedim alırım annem felan gibi konuştu.
Beni sinir eden durum hem eşinden gizli yapmış olması hem de miktarının fazla bir hediye olması. Bana normal gelmiyor bu eşin arkasından iş çevirip annem vs demesi çok soğudum.
Sizin eşleriniz böyle şeyler yapıyor mu ? bu normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?