- 24 Aralık 2014
- 4.892
- 6.576
- Konu Sahibi happiness1
OhaAy şunu yazmazsam içimde kalır
Seninki yine annesine telefon almış, benim eşim 2 yıllık evliyken kizkardesine benden habersiz ev almış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OhaAy şunu yazmazsam içimde kalır
Seninki yine annesine telefon almış, benim eşim 2 yıllık evliyken kizkardesine benden habersiz ev almış
Hemde ne oha
bu düşüncenizden dolayı sizi tebrik ediyorum.Benm eşim de aldı annesine haberim yoktu denk gelmiş almış tlefonu bozuktu kayınvalidemin. Sorun etmedim anasıdır alsın yani.
Ay inanmıyorum ya çok mu zengindiniz de ev aldı. Ne tepki verdinAy şunu yazmazsam içimde kalır
Kardeşi değil mi alır. Okuduğum yorumlar neticesinde size böyle bir cevap gelmesi muhtemel.Ay şunu yazmazsam içimde kalır
Kadinin ev ici emegini niye hice sayiyorsunuz. O zaman adam da bedavaya evinin isini gorduruyor. Neticede kadin da adami temizlik yemek utu camasir masrafindan kurtararak ev ekonomisine destek olmus oluyor. Evlendikten sonra herkes kesesini ayri tutacaksa o zaman buzdolabindaki zeytini peyniri de bolussunler ustune etiket koysunlar bu senin paranla alindi bu benim paramla diye. Adam kendi parasini sirf kendisine harcamak istiyorduysa o zaman evlenmeden bunu karisina belirtmeli ve calisan biriyle evlenmeliydi. Dunyanin binbir turlu hali var. Ileride o adam calisamayacak duruma gelirse karisi da o zaman banane benim param istedigim gibi harcarim diyip kosesine cekilsin.Iphone 11 diye nerde belirtilmiş? 17bin TL şu an o telefon. Adamın kendi kazancı ortak bir birikim de yok adamı ne diye linçledi bazıları gizli saklı yapmak zorunda kaldığı içinse tamam da kendi parasını harcarken karısından izin alması deli saçmalığı kusura bakmasın kimse
Saçmalamaz mısınız. İşin acı tarafı falan ne dramatize etmişsinizişin acı tarafı da ne benim ne onun telefonu da 12bin etmiyor. ben mühendisim ama şuanda çalışmıyorum
Kadinin ev ici emegini niye hice sayiyorsunuz. O zaman adam da bedavaya evinin isini gorduruyor. Neticede kadin da adami temizlik yemek utu camasir masrafindan kurtararak ev ekonomisine destek olmus oluyor. Evlendikten sonra herkes kesesini ayri tutacaksa o zaman buzdolabindaki zeytini peyniri de bolussunler ustune etiket koysunlar bu senin paranla alindi bu benim paramla diye. Adam kendi parasini sirf kendisine harcamak istiyorduysa o zaman evlenmeden bunu karisina belirtmeli ve calisan biriyle evlenmeliydi. Dunyanin binbir turlu hali var. Ileride o adam calisamayacak duruma gelirse karisi da o zaman banane benim param istedigim gibi harcarim diyip kosesine cekilsin.
O evde kendi de yaşıyor ev işleri sadece kadına bakmamalı zaten erkek çalışsa da ufak tefek yardım etmeli ev işlerine insanlar evlendi diye annelerinin 1. derece akrabası olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Hanımefendiye göre 10bin liralık süpürge olur ama 12bin liralık telefon olamazmış ne gerek var çok pahalıymışanneme anneler gününde robot süpürge almak istiyordum 10 bin bandında ama almadım pahalı bir hediye olur eşim laf ederse o duruma gelmesin olay diye.
İnan bu olay 28 yıl önce oldu halâ içim acıyorKardeşi değil mi alır. Okuduğum yorumlar neticesinde size böyle bir cevap gelmesi muhtemel.
Şimdi konu sahibinin çalışmamasına yorumlar gelip durmuş, çalış demişler. Yalan yok ben de bazı konularda çalış diyorum. Kadının astronomik beklentileri oluyor ya da ekonomik şiddete uğruyor vs. bu gibi durumlarda ben de diyorum git çalış diye. Şimdi buradaki konunun konu sahibinin çalışıp çalışmamasıyla alakası yok. Orayı kaçırıyorsunuz siz.
Bu insanların evleri yok, kiralar zaten uçuk. Faturalar ve mutfak masrafı vs. derken o aydan para artıramama olasılıkları yüksek. Hal böyleyken durduk yere 12 binlik borcun altına girmek mantıklı değil. Ekonomi 101 yani.
Tamam, konu sahibi de keşke çalışıyor olsa. Ama mevcut durumda asgari ihtiyaçlarının giderilmesini zorlayacak bir hediye şart değil.
Gelirleri yüksek olsa alsın tabi ama dediğim gibi para yoksa zorlamanın alemi de yok.
Öff bu erkekler neden böyle sinir geldi banaAy inanmıyorum ya çok mu zengindiniz de ev aldı. Ne tepki verdin
Ben benimki her ay annemlere para vericem dedi şutladım hemen demek ki böyle olmayan erkek bulmak çok zor
Ayyy ne oldu, biraz anlatsanıza. Haklının hakkını aldığı hikayelere bayılırım. Laf aramızda dedikoduyu da severim.İnan bu olay 28 yıl önce oldu halâ içim acıyor
Kim ne derse desin benimle evliyken gizli saklı iş yapamaz hele maddi konularda
Şunuda söyleyim hiç kimsenin yanına kalmadı
Ama kayınvalide ne yapacakmış 12 bin liralik telefonu ben anlamadım.işin acı tarafı da ne benim ne onun telefonu da 12bin etmiyor. ben mühendisim ama şuanda çalışmıyorum
Gizli alınması problem.Bazı yorumlar cok ilginç. Ya cok cimriler ya cok yoksullar. Yoksulluk varsa anlarım ama insan annesine de bi telefonu cok görmez ya
Bence maddi durumunuz iyiyse sizden kismiyorsa alabilir. Yine bence adami sıktığınız icin sizden gizlemis, bakin tepki vericektin ondan soylemedim diyor. Surekli olan bir durum degil anladigim kadariyla bence gayet normalmerhaba hanımlar. Bu anneler gününde ben anneme hediye almadım bu sene. anneme sordum annem gerek yok dedi almadım kaldı normalde hediye alırım ama 300- 500 tl lik hediyeler alırım yani.
Benim hiç haberim olmadan eşim annesine 12.000 tl ye cep telefonu hediyesi almış. Bana hiç söylemedi ben hediye almadı sanıyorum. Rastgele yakaladım aldığını gizli bi alışveriş hesabı açmış ordan almış faturasını gördüm. kaynana da aramızı bozcağını bile bile benim haberim olmadığını bilerek kabul etmiş bi güzel.
Sana söylesem tepki verirdin o yüzden söylemedim alırım annem felan gibi konuştu.
Beni sinir eden durum hem eşinden gizli yapmış olması hem de miktarının fazla bir hediye olması. Bana normal gelmiyor bu eşin arkasından iş çevirip annem vs demesi çok soğudum.
Sizin eşleriniz böyle şeyler yapıyor mu ? bu normal mi sizce
Çok yanlış arkadan iş çevirmiş resmenmerhaba hanımlar. Bu anneler gününde ben anneme hediye almadım bu sene. anneme sordum annem gerek yok dedi almadım kaldı normalde hediye alırım ama 300- 500 tl lik hediyeler alırım yani.
Benim hiç haberim olmadan eşim annesine 12.000 tl ye cep telefonu hediyesi almış. Bana hiç söylemedi ben hediye almadı sanıyorum. Rastgele yakaladım aldığını gizli bi alışveriş hesabı açmış ordan almış faturasını gördüm. kaynana da aramızı bozcağını bile bile benim haberim olmadığını bilerek kabul etmiş bi güzel.
Sana söylesem tepki verirdin o yüzden söylemedim alırım annem felan gibi konuştu.
Beni sinir eden durum hem eşinden gizli yapmış olması hem de miktarının fazla bir hediye olması. Bana normal gelmiyor bu eşin arkasından iş çevirip annem vs demesi çok soğudum.
Sizin eşleriniz böyle şeyler yapıyor mu ? bu normal mi sizce
Ay bi alemsin.Ayyy ne oldu, biraz anlatsanıza. Haklının hakkını aldığı hikayelere bayılırım. Laf aramızda dedikoduyu da severim.
Bu gerçekmiAy bi alemsin.
Bunlar benden mal kaçırmak için ev işine girmişler bir nevi ben gidersem malına ortak olmayım diye.
O sırada ben hamileydim 8 aylık ölü doğum yaptım bunlar mal derdinde uzatmak istemiyorum ama hepsi canının derdine düştü yanlarında sadece ben oldum.kp ve kv vefat etti, görümce hiç evlenemedi, eşim kalp hastası + kanser oldu
Başınız sağ olsun bebeğinize çok üzüldüm.Ay bi alemsin.
Bunlar benden mal kaçırmak için ev işine girmişler bir nevi ben gidersem malına ortak olmayım diye.
O sırada ben hamileydim 8 aylık ölü doğum yaptım bunlar mal derdinde uzatmak istemiyorum ama hepsi canının derdine düştü yanlarında sadece ben oldum.kp ve kv vefat etti, görümce hiç evlenemedi, eşim kalp hastası + kanser oldu
merhabalar, annesine bi telefon almış bu kadar sorun etmeyin bence , belkide gerçekten ihtiyacı vardı, sizi eşiniz daha iyi tanır her zaman böyle durumlarda tepki gösteriyosanız , o yüzden söylememiş olabilir. şahsen bende anneme aldığım herşeyi eşime söylemem kendi maaşımla alırım, söylesemde bişe demez, çocuğunuz varmı bilmiyorum ama çocuklar kolay büyümüyo cennet anaların ayakları altındadır. bende bi anneyim 2 tane evladım var aynı zamanda kayın validemde var , eşim annesi için ne yaparsa yapsın asla karışmam sadece annesi için kardeş falan deil annelik kutsaldır. lütfen sorun yapmayın, kendinizi üzmeye değmez anne duası çok değerlidir. dualarını almaya bakalım bu hayattayok hepsini o almış taksitle