- 14 Ağustos 2018
- 19.233
- 72.075
- Konu Sahibi happiness1
O zaman siz de girin bir işe çalışınnerde kaldı evlilik birliği habersiz bu miktarları harcamak ilişkiyi güveni zedeliyor. kaldı ki milyoner değiliz kirada oturan insanlarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman siz de girin bir işe çalışınnerde kaldı evlilik birliği habersiz bu miktarları harcamak ilişkiyi güveni zedeliyor. kaldı ki milyoner değiliz kirada oturan insanlarız
Gızlı saklı olması can sıkıcımerhaba hanımlar. Bu anneler gününde ben anneme hediye almadım bu sene. anneme sordum annem gerek yok dedi almadım kaldı normalde hediye alırım ama 300- 500 tl lik hediyeler alırım yani.
Benim hiç haberim olmadan eşim annesine 12.000 tl ye cep telefonu hediyesi almış. Bana hiç söylemedi ben hediye almadı sanıyorum. Rastgele yakaladım aldığını gizli bi alışveriş hesabı açmış ordan almış faturasını gördüm. kaynana da aramızı bozcağını bile bile benim haberim olmadığını bilerek kabul etmiş bi güzel.
Sana söylesem tepki verirdin o yüzden söylemedim alırım annem felan gibi konuştu.
Beni sinir eden durum hem eşinden gizli yapmış olması hem de miktarının fazla bir hediye olması. Bana normal gelmiyor bu eşin arkasından iş çevirip annem vs demesi çok soğudum.
Sizin eşleriniz böyle şeyler yapıyor mu ? bu normal mi sizce
Ben kabul etmezdimAçıkçası kayınvalideniz olsam hediyeyi reddetmezdim. Alayım mı diye sorsa alma karınla papaz olursunuz derim ama çocuğumun aldığı hediyeyi reddetmezdim. Normal bir davranış bence. Kayınvalidenizle başka sorunlarda var muhtemelen o nedenle gözünüze batıyor.
Iphone 11 diye nerde belirtilmiş? 17bin TL şu an o telefon. Adamın kendi kazancı ortak bir birikim de yok adamı ne diye linçledi bazıları gizli saklı yapmak zorunda kaldığı içinse tamam da kendi parasını harcarken karısından izin alması deli saçmalığı kusura bakmasın kimseValla ben 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum genç sayılırım Ve telefonum lüks değil . 12.000 ben ve eşim almıyorken benden habersiz anasına alıyorsa büyük sıkıntı. Evet en son model değil ama 5 6 bin e belki 7 8 bine tel vardır koca kadın ne yapaın ıphone 11-12 yi. Ha kocası ayda 50 60 bin alır o zaman alsın bana ne derim. Annemin bozuldu ona oppo aldık gayet iyi kullanıyor sanki.
En büyük sorun karısından habersiz yapması böyle şeylerde danışılmalı. Konu sahibi git sen de kendi telefonunu değiştir yada annene akıllı süpürge falan al.
Kadın çalışmıyorsa o zaman kuru ekmek soğan yesin sussun otursun sonuçta adam kazanıyor parayı istediği yere harcar öyle mi ? Gayette ortak birikim sonuçta konu sahibi de ev işi yemek yapıyor belki markettrn bişey alırken dikkat edip alıyor ama konu ailesine gelince gizlice alması hiç hoş değil.Iphone 11 diye nerde belirtilmiş? 17bin TL şu an o telefon. Adamın kendi kazancı ortak bir birikim de yok adamı ne diye linçledi bazıları gizli saklı yapmak zorunda kaldığı içinse tamam da kendi parasını harcarken karısından izin alması deli saçmalığı kusura bakmasın kimse
Ya ev işlerine görünmez ev içi emek denir. Adam her gün bu kadının yaptığını yapan birisini tutsa asgari ücret vermek zorunda kalır. Burada çalış o zaman diyenler bana garip geldi o yüzden. Bir de mühendis çalışmıyorsa muhtemelen iş bulamamıştır, keyfi neden mühendislik okusun, sanat tarihi mi bu? Burada gördüğüm kadarıyla hem evde hem işte deli gibi çalışan ve kendisi ev işi yaparken, kocası yatanlar ev hanımlarına kin besleyebiliyor gördüğüm kadarıyla. Yoksa hangi ev hanımı kadın işsiz erkek gibi yemek temizlik yapmadan evde oturabilir? Bu sitede çocuğunu kaynanasına bırakan işsiz erkek gördüm, akşam gelirken karısı alıyormuş :)Kadın çalışmıyorsa o zaman kuru ekmek soğan yesin sussun otursun sonuçta adam kazanıyor parayı istediği yere harcar öyle mi ? Gayette ortak birikim sonuçta konu sahibi de ev işi yemek yapıyor belki markettrn bişey alırken dikkat edip alıyor ama konu ailesine gelince gizlice alması hiç hoş değil.
Sorması lazım annemin telefonu eski yeni almak istiyorum diye . Ayrıca ıphone oldupunu nerden biliyorsun demişsin hadi senin gönlün olsun samsung olsun
Evet ben de böyle düşünüyorum. Kendim çok yoğun çalışıyorum ayaklarım şişiyor ama ev hanımlarına da büyük saygı duyuyorum dediğin gibi onlarda evi çekip çeviriyor Kolay değil .Ya ev işlerine görünmez ev içi emek denir. Adam her gün bu kadının yaptığını yapan birisini tutsa asgari ücret vermek zorunda kalır. Burada çalış o zaman diyenler bana garip geldi o yüzden. Bir de mühendis çalışmıyorsa muhtemelen iş bulamamıştır, keyfi neden mühendislik okusun, sanat tarihi mi bu? Burada gördüğüm kadarıyla hem evde hem işte deli gibi çalışan ve kendisi ev işi yaparken, kocası yatanlar ev hanımlarına kin besleyebiliyor gördüğüm kadarıyla. Yoksa hangi ev hanımı kadın işsiz erkek gibi yemek temizlik yapmadan evde oturabilir? Bu sitede çocuğunu kaynanasına bırakan işsiz erkek gördüm, akşam gelirken karısı alıyormuş :)
O evde kendi de yaşıyor ev işleri sadece kadına bakmamalı zaten erkek çalışsa da ufak tefek yardım etmeli ev işlerine insanlar evlendi diye annelerinin 1. derece akrabası olduğu gerçeğini değiştirmiyorYa ev işlerine görünmez ev içi emek denir. Adam her gün bu kadının yaptığını yapan birisini tutsa asgari ücret vermek zorunda kalır. Burada çalış o zaman diyenler bana garip geldi o yüzden. Bir de mühendis çalışmıyorsa muhtemelen iş bulamamıştır, keyfi neden mühendislik okusun, sanat tarihi mi bu? Burada gördüğüm kadarıyla hem evde hem işte deli gibi çalışan ve kendisi ev işi yaparken, kocası yatanlar ev hanımlarına kin besleyebiliyor gördüğüm kadarıyla. Yoksa hangi ev hanımı kadın işsiz erkek gibi yemek temizlik yapmadan evde oturabilir? Bu sitede çocuğunu kaynanasına bırakan işsiz erkek gördüm, akşam gelirken karısı alıyormuş :)