hanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim
2 senedir evliyim. eşimi seviyorum.fakat dün bir olay oldu ve çok sarsıldım
dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
ne yapmalıyım nolur akıl verin..
affetmişsiniz hayırlı olsun inşallah güzel olur. ama bence direk kızı bulup sorun. gidin aynı okula konuşun kızla. en doğru bilgiyi söylememesi için bir sebep yok. bakalım eşinizle o gün ne konuşmuşlar.
üniversite yıllarımda bir kere sevgilimin bir kızla mesajını yakalamıştım. bana iş yerimden bana takmış bir kız demişti. değer vermediğim için üzerinde durmamıştım. sonra baktım bana bu kızla ilgili milyon tane mükemmel yalan söylüyor o kadar inandırıcıki demiştim ben bu kızla bi konuşayım direk kızı arayıp buluşmuştum meğerse o kız sevgilimin bir hafta sonra evleneceği nişanlısıymış. yazık kızı teselli etmiştim bir de. beni araryıp arayıp ağlıyordu.ve bu olaydan sonta bile o zamanki sevgilim beni arayıp o kız hasta nişanlım falan değil demişti:) düşünün o noktadan sonra bile hala inandırma çabasındaydı:)
yani demek istediğim saklayacak erkek o kadar güzel yalanlar söylerki, içinizde ona inanmak isteyen yanda o kadar iyi inanırki..
sizin eşiniz aldatmıştır demiyorum. belkide sonuna kadar doğru söylemiştir adam. ama haklıysada haksızsada emin olun derim ben. içinizde büyümesin
oy oyhanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim
dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
yanlış alıntıladınız heralde konu sahibi ben değilim.telefonda soyliyememismi evli oldugunu...taa kizin yanina gitmis????
inanma canim tipik erkek yalanlarindan biri..Allahim hep ayni yalanlar bunlar ne akilsiz mahluklar..
Bu olaydan sonra o ikisi herhalde evlenmemistir?affetmişsiniz hayırlı olsun inşallah güzel olur. ama bence direk kızı bulup sorun. gidin aynı okula konuşun kızla. en doğru bilgiyi söylememesi için bir sebep yok. bakalım eşinizle o gün ne konuşmuşlar.
üniversite yıllarımda bir kere sevgilimin bir kızla mesajını yakalamıştım. bana iş yerimden bana takmış bir kız demişti. değer vermediğim için üzerinde durmamıştım. sonra baktım bana bu kızla ilgili milyon tane mükemmel yalan söylüyor o kadar inandırıcıki demiştim ben bu kızla bi konuşayım direk kızı arayıp buluşmuştum meğerse o kız sevgilimin bir hafta sonra evleneceği nişanlısıymış. yazık kızı teselli etmiştim bir de. beni araryıp arayıp ağlıyordu.ve bu olaydan sonta bile o zamanki sevgilim beni arayıp o kız hasta nişanlım falan değil demişti:) düşünün o noktadan sonra bile hala inandırma çabasındaydı:)
yani demek istediğim saklayacak erkek o kadar güzel yalanlar söylerki, içinizde ona inanmak isteyen yanda o kadar iyi inanırki..
sizin eşiniz aldatmıştır demiyorum. belkide sonuna kadar doğru söylemiştir adam. ama haklıysada haksızsada emin olun derim ben. içinizde büyümesin
yok evlenmediler. ama biz kızla arkadaş olduk bir süre:) anlatacak kimsesi yoktu benle dertleşti yazık çok üzülmüştü çok sarsılmıştı. bayada güzel ve iyi eğitimli bir kızdı. zaten daha öncede aldatmış kızı. tek eşli yapamayan ruhsal bozukluğu olan tiplerdenmiş çocuk.ailesi o yüzden başı bağlansın kafasında evlendirmeye çalışıyormuş. hikayenin neresinden tutsanız elinizde kalır yani. evinde bir koli dolusu eve getirdiği kızlardan aldığı eşyalar varmış. ben bunları sonra çocuğun ev arkadaşından öğrendim. kız önceki aldatmalarınıda bilmiyormuş halada bilmiyor bir ben sanıyor üzülmesin diye söylememiştim. çocuk öyle mükemmel bir yalancıki hiç şüphelenmemiş kız. yani aynı yatakta bir kadınla yakalansa aa bu kim diye inandıracak öyle bir tip. allah herkesi korusun böylelerinden. tabi konu sahibibib eşi asla böyle bir adam değildir onu tenzih ederek anlattım ama erkekler çok iyi yalan söyleyebiliyor böyle konularda ve içinizde inanmaya müsait en ufak bir parça varsada hemen inanıyorsunuz. tabi bu anlattıklarım 10 yıllık hikaye kız şimdi muhtemelen evli çocuklu ve mutludur.Bu olaydan sonra o ikisi herhalde evlenmemistir?
Adam da yuzsuzlukte zirveymis, hala arayip bir umutla 'o kiz hasta' demis
Kızı eşimin facesinden engelleyim diye baktım. Kız facesini silmiş. Neden olabilir sizcesnakı hata yaparsın kız ile muhattap olma bence.eşini takibi bırakma oa belli etmeden takibe devam et .sonuçta bir şekilde affedip evliliğini yürütme çabasındaysan böyle yapmalısın bence.
Gerçekten neler duyacağız. Eşim nası desem yalan söylediğinde açık veren biri. Surat ifadesi hemen değişir ama artık yapacak bişey yok affettim ama içimden çıkmıyor işteyok evlenmediler. ama biz kızla arkadaş olduk bir süre:) anlatacak kimsesi yoktu benle dertleşti yazık çok üzülmüştü çok sarsılmıştı. bayada güzel ve iyi eğitimli bir kızdı. zaten daha öncede aldatmış kızı. tek eşli yapamayan ruhsal bozukluğu olan tiplerdenmiş çocuk.ailesi o yüzden başı bağlansın kafasında evlendirmeye çalışıyormuş. hikayenin neresinden tutsanız elinizde kalır yani. evinde bir koli dolusu eve getirdiği kızlardan aldığı eşyalar varmış. ben bunları sonra çocuğun ev arkadaşından öğrendim. kız önceki aldatmalarınıda bilmiyormuş halada bilmiyor bir ben sanıyor üzülmesin diye söylememiştim. çocuk öyle mükemmel bir yalancıki hiç şüphelenmemiş kız. yani aynı yatakta bir kadınla yakalansa aa bu kim diye inandıracak öyle bir tip. allah herkesi korusun böylelerinden. tabi konu sahibibib eşi asla böyle bir adam değildir onu tenzih ederek anlattım ama erkekler çok iyi yalan söyleyebiliyor böyle konularda ve içinizde inanmaya müsait en ufak bir parça varsada hemen inanıyorsunuz. tabi bu anlattıklarım 10 yıllık hikaye kız şimdi muhtemelen evli çocuklu ve mutludur.
haklısınız içinizi rahatlatmak için emin olmanız lazım. ne kadar insan inansada kocasını tanısada bir şüphe kalır. şimdi bana sorsanız benim kocam yapmaz derdim kendisine kızgın ve ayrı olmama ramen. ama bir sebep olursada o şüphe büyür büyür büyür... sizin şartlarınızı durmunuzu bilmiyorum eşinizi tanımıyorum ama ben olsam kızın okuluna gider yüz yüze sorardım. affettiysenizde bir bildiğiniz vardır illaki. en iyi siz tanıyorsunuz. zaten ortada allah korusun bir aldatmada yok gibi ama işin doğrusunu bilmek açısından kendimden örnek vererek anlattım. yanlış anlamayın o pislikle eşinizi alsa kıyaslayamam kıyaslamam yani..Gerçekten neler duyacağız. Eşim nası desem yalan söylediğinde açık veren biri. Surat ifadesi hemen değişir ama artık yapacak bişey yok affettim ama içimden çıkmıyor işte
Bi yanım inan diyo ama bi yanım bişi var sanki diyor. Burda yorum yapan tüm bayanlarda aynı fikirde. Takipte kalmaktan başka çarem yok sanırım. Fakat az öncede dedim kız facesini silmiş neden silmiş olabilir sizcehaklısınız içinizi rahatlatmak için emin olmanız lazım. ne kadar insan inansada kocasını tanısada bir şüphe kalır. şimdi bana sorsanız benim kocam yapmaz derdim kendisine kızgın ve ayrı olmama ramen. ama bir sebep olursada o şüphe büyür büyür büyür... sizin şartlarınızı durmunuzu bilmiyorum eşinizi tanımıyorum ama ben olsam kızın okuluna gider yüz yüze sorardım. affettiysenizde bir bildiğiniz vardır illaki. en iyi siz tanıyorsunuz. zaten ortada allah korusun bir aldatmada yok gibi ama işin doğrusunu bilmek açısından kendimden örnek vererek anlattım. yanlış anlamayın o pislikle eşinizi alsa kıyaslayamam kıyaslamam yani..
bir ihtimal siz bulamayın diye olabilir. yada belki engellemiştir. başka bir hesaptan baksanız.Bi yanım inan diyo ama bi yanım bişi var sanki diyor. Burda yorum yapan tüm bayanlarda aynı fikirde. Takipte kalmaktan başka çarem yok sanırım. Fakat az öncede dedim kız facesini silmiş neden silmiş olabilir sizce
Baktım farklı iki hesaptan daha kapatmış facesinibir ihtimal siz bulamayın diye olabilir. yada belki engellemiştir. başka bir hesaptan baksanız.
zmanlaması manidar olmuş. yani illaki bir şeyden kaçmak için kapatmış. eğer eşinizle tekrar görüştüyse sizin bildiğinizi biliyorsa saklamak için kapatmış olabilir. yada eşiniz doğru söylüyordur yaptığu şeyden utanmıştır ondan kapatmıştır. yada eşiniz ona yazmasın diye kapatmıştır. yada sizden tamamen bağımsız bir sebepten kapatmıştır. kızın twitter instagram vs hesapları varmı. hele twitterı varsa ordan yazdıklarından check in lerinden anlam çıkabilir.Baktım farklı iki hesaptan daha kapatmış facesini
Bunu hiç düşünmemişrtim twitter vs bakıcam teşekkür ederim yazarım buraya tekrar. İlgin için sağol kardeşimzmanlaması manidar olmuş. yani illaki bir şeyden kaçmak için kapatmış. eğer eşinizle tekrar görüştüyse sizin bildiğinizi biliyorsa saklamak için kapatmış olabilir. yada eşiniz doğru söylüyordur yaptığu şeyden utanmıştır ondan kapatmıştır. yada eşiniz ona yazmasın diye kapatmıştır. yada sizden tamamen bağımsız bir sebepten kapatmıştır. kızın twitter instagram vs hesapları varmı. hele twitterı varsa ordan yazdıklarından check in lerinden anlam çıkabilir.
niye konusuyo ki? msjla cvp verseymis kisaca?hanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim