eşim ben ve eski sevgili..

Üzüldüm. Evlenmekten korktum bir an..
Ne diye o kadinin ayagina kadar gitmis ki:KK12:

Esin, kiza dediklerini soylemis olabilir. Dedigi gibi sadece 10 dakika ders arasinda da gorusmus olabilir. Tum bunlarin uzerine de dogru oldugu icin rahatlikla yemin edebilir. Ancak bunu telefonda da yapabilecekken oraya gitmeyi tercih etmesinin kizi merak etmesi ve gormek istemesi gibi bir nedeni olmali. Bence masum bor durum degil. Ustelik yapmasi gereken tek sey mesaja kayitsiz kalmakti.

Yorum yazmayim diye tuttum kendimi ama bu yorumu görünce yazmamazlik yapamadim.arkadaş hakli.alt tarafı mesaja kayıtsız kalacaktı yani mantıksız geldi bana bu is

Eşiniz kesin yalan söylüyor . Kız konuşmak istediyse okula gel dermi hiç . Hadi dedi eşiniz niye istemeye istemeye okula hemde teneffüste gitsin, madem konuşmak istiyorsun o zaman şuraya gel konuşalım derdi, kızın ayağına gitmezdi.

Onların ilk buluşması değil ve büyük ihtimal kızı okuldan aldı başka bi yere gittiler.

Kızlada konuşmayın, bana çok küçük düşürücü geliyor bu. Sizin sorununuz eşinizle, eşiniz yalan söyledi size kız değil. O yüzden eşinizle halledin sorununuzu. Ailenizede anlatmayın daha hiç bi şey belli değil.
Alın karşınıza eşinizi konuşun. Zaten anlarsınız yalanmı söylüyor doğrumu.

Bu erkekler sapitiyo rahatliktsn arada huzursuz etcen bunlari ki kiymet bilsinler iui gunlerinin hep kliseler yazsam yuva dagitmada bi payim olurmu dedim ama da
Dayanamadim valla arkadasim en iyi sen tanirsin esin uyanik mi saf mi baktin grcekten hissi olarak sana bagli al iplerini eline sen yonlendir sorn cikartmaktansa yok aldatilma varsa cockta yoksa ne diyeyim... hayirlisi

ben de 1 yillik evliyim. daha dogrusu 10 ay lik. belki agir olucak ama bu benim icin aldatmak demek. aldatmak sadece cinsellik yasamak deil. ne demek gitmek ya? siz bir erkegin yanina gitseniz ben evlendim demeye aceba o ne derdi? bir insan ister oyle bir konusur ki tillahi olsa bir daha arayamaz. " bak kardesim ben evlendim sen de yuzsuz arsiz deilsen bir daha aramazsin ararsan da seni okuluna gelir rezil ederim" dicek bir adam ve o kadin aricak ha? ve eger siz ermis deilseniz sizde esinize karsi guvensizlik yaraticak bir altyapi olmus ki boyle biseyden iskillenip telefonunu arastirma ihtiyaci duymussunuz. kisaca bu adama bir daha asla gonulden guvenmeyeceksiniz. ben oksam direk okula gidip kadinla yuzyuze konusurdum. belki de ona da evlendim ama cok mutsuzum seni hic unutamadim zart zurt diyordur. yanlis anlamayin ben olsam direk bunu yapardim

cok sinirlendim cok uzuldum. bu nasil bir aciklama. komik sadece . esinizin bu anlattigina kimse inanmaz ama siz inanmak isteyebilirsiniz.insan icinde olunca inanmak istiyor. herkes kadinla konusmayin cok kucultucu falan demis. kuculmek ne demek ben de onu anlamiyorum. kadina gidip auratina tukurun demek deil ki konusmak. bakalim ne diyecek. hanimefendi gibi konusmaniz sizi asla kucultmez. belki de olay hic oyle olmadi. ama asla aramamaniz gerek. cunku aradiginizda dogrulari soyleyemez heyecanlanir yada cekinir belki. ama gidip gayet sakin konusursaniz belki de ben aradim israr ettim ozur dilerim der. yada ben evlendigini bile bilmiyordum diyecek. kadinla konusmadan gercegi ogrenme ihtimaliniz yok. esiniz "heyecan istedim kasindim merak ettim mi dyecek karsiniza gecip. kendinizi kesseniz hic bir erkek itiraf etmez zaten

Bende ogretmenim tenefus oyle onun söylediği gibi on dk olmuyor sinifran cikti ogretmnler odasina gidene kadar ogrenciler 10 kere durduruyor birsey soruyor. Ayrica bnm esimin okula geldiği bile sayilidir.kimse is yerine heleki bir okula o kadar ogrencinin gozu onune cagirir mi boyle birsey icin ogretmnler odasında konusamazlar dışarda hic konusamazlar ee nasil 10 dk bn geldim evliyim hadi by bu kadar mi masum olam kimse buna zahmet etmez msj bile cvp vermez engeller.

hanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim

2 senedir evliyim. eşimi seviyorum.fakat dün bir olay oldu ve çok sarsıldım

dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
ne yapmalıyım nolur akıl verin..
Sen zaten çok akıllı bir insansın. Temiz kalplisinde . Valla bende tahammül edemezdim. Sen eşini daha iyi bilirsin sürtsun burnu sen öfkeli davranma yeter.

Herkes ayni şeyleri yazmis farkındaysaniz. Ben de eşinin seni aldattigini dusunuyorum.kesinlikle olay anlattigi gibi degil.eve neden gec geliyor? Niye kizi gormek istiyor? Bence sen de butun bunlarin farkinda oldugun icin huzursuzsun.

Kıskanmışsınız, çok doğal.
Eşiniz onu görmek istemiş. Belki de yüzüne karşı söylemek istediği şeyler vardır, belki de bitmemiş bir hesap vardır yüzleşmek istemiştir.
Sen aşkından Eminsen takma kafana. Eşine de söyle biraz daha ince düşünsün,kendini sizin yerinize koysun bi, bakalım ne hissedecek

Hanımlar eşim dün akşam işten geldi.konuşalım dedim.yine bağırdım çağırdım.hata ettim sen duysydım çok kafaya takarsın diye duymadan halledeyim dedim diyor. Ayrıca böyle bi kızdan allah beni korumuş diye ne kadar şükrettim diyor.zaten daha önce bahsettiğinde bu kız için psikolojisi bozuk biriydi demişti bana. Ben Bitirelim dedim iki kere çıkıp gitmeye çalıştım beni durdurdu. Özür diledi yapma dedi. Ailemede anlatmadım. Affettim ama hala mesafeliyim. Kafamdan atamıyorum. O kıza direk sormadan nası öğrenebilirim. Farklı bi face falan açıp ağzını arasam hatamı ederim.

Hanımlar eşim dün akşam işten geldi.konuşalım dedim.yine bağırdım çağırdım.hata ettim sen duysydım çok kafaya takarsın diye duymadan halledeyim dedim diyor. Ayrıca böyle bi kızdan allah beni korumuş diye ne kadar şükrettim diyor.zaten daha önce bahsettiğinde bu kız için psikolojisi bozuk biriydi demişti bana. Ben Bitirelim dedim iki kere çıkıp gitmeye çalıştım beni durdurdu. Özür diledi yapma dedi. Ailemede anlatmadım. Affettim ama hala mesafeliyim. Kafamdan atamıyorum. O kıza direk sormadan nası öğrenebilirim. Farklı bi face falan açıp ağzını arasam hatamı ederim.

Evet hata yaparsınız.
Uğraşmayin.
Hiç muhattap olmayın derim.
Eşinizi siz tanıyorsunuz. Gözlemleyin.

snakı hata yaparsın kız ile muhattap olma bence.eşini takibi bırakma oa belli etmeden takibe devam et .sonuçta bir şekilde affedip evliliğini yürütme çabasındaysan böyle yapmalısın bence.

affetmişsiniz hayırlı olsun inşallah güzel olur. ama bence direk kızı bulup sorun. gidin aynı okula konuşun kızla. en doğru bilgiyi söylememesi için bir sebep yok. bakalım eşinizle o gün ne konuşmuşlar.
üniversite yıllarımda bir kere sevgilimin bir kızla mesajını yakalamıştım. bana iş yerimden bana takmış bir kız demişti. değer vermediğim için üzerinde durmamıştım. sonra baktım bana bu kızla ilgili milyon tane mükemmel yalan söylüyor o kadar inandırıcıki demiştim ben bu kızla bi konuşayım direk kızı arayıp buluşmuştum meğerse o kız sevgilimin bir hafta sonra evleneceği nişanlısıymış. yazık kızı teselli etmiştim bir de. beni araryıp arayıp ağlıyordu.ve bu olaydan sonta bile o zamanki sevgilim beni arayıp o kız hasta nişanlım falan değil demişti:) düşünün o noktadan sonra bile hala inandırma çabasındaydı:)
yani demek istediğim saklayacak erkek o kadar güzel yalanlar söylerki, içinizde ona inanmak isteyen yanda o kadar iyi inanırki..
sizin eşiniz aldatmıştır demiyorum. belkide sonuna kadar doğru söylemiştir adam. ama haklıysada haksızsada emin olun derim ben. içinizde büyümesin

X