eşim ben ve eski sevgili..

Aynısını siz yapsanız boşardı net.

ben hala şunu anlamıyorum; biz bayanlar hemcinslerimizde genelde suçu arıyoruz. Bence işiniz bayanla değil; eşinizle olmalı... böyle bir olay evlilik yıkımına sebep olmaz; ama insanın aklını kurcalar. Allah kolaylık versin...

Bi de nereden mesaj yazmış.kızın msj attığını ispatlasın.dökümandan.whatsap danher neredense msj.

Ogretmenler gununu kutlamak icin gittigini düşünüyorum nedense
Valla benimde oyledir ddürterler bazen soldan soldan. Sunan aynen oyle oldu.ben iyle oldugunu dusunuyorum

ne alaka gıtmesımı lazımdı bahane görmege gıttı resmen

adam görmek için niyetlenmiş evet ama biraz da adamın tarafından düşünüyorum da, kadının yanına gidince pişman olmuş demek ki yoksa niye adını soyadını söylesin. uydurur başka birini. ben olsam öyle yapardım yani. üniversiteden başka birinin adını söylerdim. o gün görüştüğüm kişiyi söylemezdim

Ogretmenler gununu kutlamak icin gittigini düşünüyorum nedense
Valla benimde oyledir ddürterler bazen soldan soldan. Sunan aynen oyle oldu.ben iyle oldugunu dusunuyorum

Yok kiz konu nisanda acilmis belli ki kızı görmeye gitmiş. Konu Sahibi olayi kapatmış gerçi hayırlısı olsun hakkında ne diyelim

Yani söylemese bilemezdim..

Hafiyeliğinize ve detayları yakalamış olmanızı ayrıca takdir etmek istedim.Ne yaptıysanız lütfen bize de öğretin..

Ayrıca su detayı da atlamamanızı rıca edıyorum.Teneffüs arası dıye tutturmuş esınız ama aksam gec geldı dedınız.. Okullar aksam en gec hadı dıyelım 4-5 te olsun kapalı olur ki.. Bu kadar gec kalmış olmasını açıklar bı durum var mı_?

hiç dikkatli okuyamamışım.helal olsun isze dedektif gibi kadınsınız.yanlız vay be dedim bende bu nasıl bir takiptir.hem güveniyor hem arama geçmişi diye son model sistemleler adamı takip ediyor.

hiç dikkatli okuyamamışım.helal olsun isze dedektif gibi kadınsınız.yanlız vay be dedim bende bu nasıl bir takiptir.hem güveniyor hem arama geçmişi diye son model sistemleler adamı takip ediyor.

Konu sahibi esyağ ı tebrik etmek lazım.. Bu arada bende güveniyorum eşime ama yine de takipteyim.. Öyle gözümü kapatıp yoluma bakmam bende yani..

Konu sahibi esyağ ı tebrik etmek lazım.. Bu arada bende güveniyorum eşime ama yine de takipteyim.. Öyle gözümü kapatıp yoluma bakmam bende yani..
bende eşime güvenmiyorum ama nasıl takip ediyosunuz birde bana öğretin.teline program yüklesem haberi olur.telinde şifre yok.ee aptal olmadığı gibi hem zeki hem kurnaz izde yok.

Ya bu erkekler bi şeyi elde edince ne oluyor bunlara??? Kör ölür badem gözlü olur hesabı. . Eskiler ne de kıymetli oluyor hemen anacım.

Bence yalan , konuşmak için ayağına kadar git 10 dakika da ben evliyim beni arama de gel çok enterasan

bende eşime güvenmiyorum ama nasıl takip ediyosunuz birde bana öğretin.teline program yüklesem haberi olur.telinde şifre yok.ee aptal olmadığı gibi hem zeki hem kurnaz izde yok.

Ben oyle programlarla falan takip etmiyorum tabi.. O yüzden sordum arkadaşa da zaten Merak ettim :)

Bu durum, aldatmaya girmez ancak nahoş bir durum. Erkekler, biz kadınlar gibi kompleks düşünce yapısına sahip değildirler; basit düşünürler ne yazık ki. Merak duyguları, bazen herşeye baskın gelir. Eğer yanılmıyorsam, eski sevgilisinin eşinizi arayıp acilen görüşmek istemesi, eşinizde karşı konulamaz bir merak uyandırmış. Biraz da eski sevgili tarafından unutulamama, egosunu okşamışa benzer. Bazen insan, içinden hiç bir şey gelmese dahi, karşısındaki insanın gözlerinden akan pişmanlığı görmek için bile böyle bir görüşme yapabilir. Elbette yanlış ve gereksizdir. Özellikle evli olunması durumunda, çok daha gereksizdir. Eşinize sözünü almak suretiyle bir şans daha verin derim. Cahilce davranmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…