- 2 Aralık 2009
- 295
- 79
Nasıl yaniTekrar görüştüler demek kızda korkudan faceini kapadı aklıma başka bişey gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yaniTekrar görüştüler demek kızda korkudan faceini kapadı aklıma başka bişey gelmedi
neyin gerçeği Allah aşkına. Dünya da en kolay şey yaşan söylemek oldu. HAyır neyi paylaşamıyor eşini mi? olay bu oluyor yani. Hiç te bir yarışa girmezdim. sessizce pusuda beklerdim. ani haraketler karşı tarafa iyi bir plan yaptırır. Bu da yalan demek. kesinlikle kadınla muhatap olmazdım benim muhatabım kocam. o dediğiniz dizilerde oluyo. burda eğer bu bir aldatma ise aldatılan konu sahibi ve aldatan kocası. muhatap alınıcak kişi kocasıdır olayı çözecek olan da o. bende yorum yazdım dşte hatırlıyorum bu konu ya. konu sahibi bak bu benim eşim demedi diye eşine bozulmuş. Ne demek ya ayağına gidip bu benim eşim... Muhatap bile olmaması gerekir. açıklama yapmak geriye dursun. Öyle bir şey olduğunda ben iki kere kızarım. ALDATMA nasıl olursa olsun ne amaçla olursa olsun aldatan insanın AHLAKSIZLIĞIDIR. Kocam beni aldatsa sadece ona inandığım için üzülürüm. Bunu bana nasıl yapar diye değil. O zaten kendine yakışanı yapmıştır. Ne kadınla muhatap oluurm ne de kendiyle.kizla muhatap olma demek nedir ben anlamiyorum. O KIZLA YUZYUZE KONUSMADAN ASLA GERCEGI BILEMEZSINIZ....ya unutup bu olayi kapaticaksiniz cunku surekli bagirip cagirmaniz sizden sogutur karsi tarafi(esinizi).
yada gidip gayet olgun bir sekilde bayanla konusucaksiniz. muhatap olmamak ne demek ya. bagirip cagirin sacini yolun demiyorum bakin. insan gibi efendi gibi konusun diyorum. bunun neresi kucuk dusmek ?
belki de kadin beni o aradi diyecek.?
yada belki de aynen anlattigi gibi esinizin o sekilde anlaticak.
YUZ YUZE GELINCE ANLARSINIZ ZATEN HAL VE TAVRINDAN ANLATIS TARZINDAN.
merhaba ayse hanim. ben esimin sizinle gorustugunu bir sekilde ogrendim. (hatta ben olsam zarf atar birkac kez gorusmussunuz derdim. eger 1 kez gorustulerse zaten otomatikman -hayir nerden cikariyorsunuz 1 kez gordum onda da ben evlendim beni bir daha rahatsiz etme dedi ben de bilmiyordum ozur diledim sizden de ozur dilerim der...sizden bir bayan olarak ricam ediyorum beni anlayacaginizi umuyorum bu suphe belki de benim tum hayatimi etkileyecek lutfen bana dogrularini soyleyin benim sizinle bir problemim yok benim hayatimi paylastigim insan siz deilsiniz esim bu yuzden gercegi bilip hayatim ve evliligime o sekilde bir yon vermem gerekebilir. bundan sonra esime belki de sucsuz yere supheyle yaklasmak zorunda kalacagim. yada tam tersi guvenmemem gereken biriyle hayatimi paylasacagim sizden tek ricam bir kadin olarak bana sadece durust olmaniz demek sizi kucuk dusurucekse ben olsam kucuk deil kucucuk olur bu konusmayi yapardim. o kadinin gozunde kuculseniz nolur byyuseniz nolur sizin icin cok mu onemli o bayan. ne alaka kuculmek buyumek ben hayret ediyorum insanlara . bu supheyle mi yasayacaksiniz .hep icinizi kemiricek adam dogru da soylese baska bir zaman eve gec geldiginde siz hep baska bir kadina yorucaksiniz. boyle hayat mi gecer. .
Muhatap olma diyen arkadaslara hayret ediyorum o kadin padisah mi gozunde kuculseniz kac yazar ? belki de o da masum. kendinizi onun yerine koyun . benim esim beni aldatsa ben kadina asla kizmam bana ne kadindan belki de bekarim dedi yada zorla evlendim lanet kadinin teki yakami birakmiyor dedi benim icin. yani ogretmen olan yeri yurdu belli olan bir kadin deli mi adama yapissin. yada size saldiricak da deil. gidip sakin ve insan gibi konusmanin neyi abes ben demek ki anormalim cunku anlamiyorum
yarisa girmeyi nerden cikardiniz... ne yarisi.. kiminle yarisa gir dedim ki ben. gidip konusmakla yaris yapmayi nasil bagastirdiniz...? hala muhatap diyorsunuz. belki kadin evli oldugunu bilmiyor .bu olay icin deil genel olarak da neden hep karsi tarafin gercegi bildigi dusunulur ki? bakin ben 10 aylik evliyim ama esim beni aldatsa belki de kadina bekarim dedi nerden bilicek kadin. daha nufus cuzdanimizi degistirmedik çipli nufus cuzdani icin zaten degjsicek diye. bir yuzugu cikarmaya bakar alninda yazmiyor ki evli diye. hadi onu gecin beni kotuler.ayrilmak iatiyorum yapisti birakmiyo der kisaca o kadini da kandirabilir beni de kandirdigi gibi. ya yasrisa girmeyi nerden cikardiniz cok enteresan tuhaf yanineyin gerçeği Allah aşkına. Dünya da en kolay şey yaşan söylemek oldu. HAyır neyi paylaşamıyor eşini mi? olay bu oluyor yani. Hiç te bir yarışa girmezdim. sessizce pusuda beklerdim. ani haraketler karşı tarafa iyi bir plan yaptırır. Bu da yalan demek. kesinlikle kadınla muhatap olmazdım benim muhatabım kocam. o dediğiniz dizilerde oluyo. burda eğer bu bir aldatma ise aldatılan konu sahibi ve aldatan kocası. muhatap alınıcak kişi kocasıdır olayı çözecek olan da o. bende yorum yazdım dşte hatırlıyorum bu konu ya. konu sahibi bak bu benim eşim demedi diye eşine bozulmuş. Ne demek ya ayağına gidip bu benim eşim... Muhatap bile olmaması gerekir. açıklama yapmak geriye dursun. Öyle bir şey olduğunda ben iki kere kızarım. ALDATMA nasıl olursa olsun ne amaçla olursa olsun aldatan insanın AHLAKSIZLIĞIDIR. Kocam beni aldatsa sadece ona inandığım için üzülürüm. Bunu bana nasıl yapar diye değil. O zaten kendine yakışanı yapmıştır. Ne kadınla muhatap oluurm ne de kendiyle.
Çok net bi cevap bence bu...Esin, kiza dediklerini soylemis olabilir. Dedigi gibi sadece 10 dakika ders arasinda da gorusmus olabilir. Tum bunlarin uzerine de dogru oldugu icin rahatlikla yemin edebilir. Ancak bunu telefonda da yapabilecekken oraya gitmeyi tercih etmesinin kizi merak etmesi ve gormek istemesi gibi bir nedeni olmali. Bence masum bor durum degil. Ustelik yapmasi gereken tek sey mesaja kayitsiz kalmakti.
paylasmayi nerden cikardiniz ? ne paylasmasi. esini paylasamama ne alaka. sadece esinin gorustugu eski sevgili ile sakince ve suclamadan bize anlattigi gibi anlatmasini istedim .o da seytan deilse zaten belli eder. çat diye karsisinda gorunce tavrindan belli olur zaten . herkes neden hep kadin tarafi sucluyor. suan ben bekar olsam biriyle sevgili olsam uzun bir iliskide anlasilir belki ama iliskinin baslarinda nufus memuru gibi kimsenin kutugune gidip de bakmam evli mi bekar mi dul mu diye. kisacasi ben olsam boyle yapardim dedim.yapmayan yapmayabilir gidip zorla hayir git kadinla konus derhal bakiyim mars mars yoksa seni tutuklarim demedim. yaris , paylasamama ne alaka. git kocamin pesimi birak mi demisim. yada git kadin sarisinsa sacinizi sariya boyatin siz de ogretmenlik yapmaya calisin mi demisim. bunlari desem yaris ve paylasma ogelerini cikarmaniz olasi olurdu...neyse herkese iyi gunler her kelimemi 60 kelimeyle aciklamak yordu. herkese esiyle iyi paylasimlar dilerim...Konuyu okuyunca aklıma şu geldi: Eşiniz facebooktan bu kızı aratıyor muydu? Eğer aratıp profiline bakıyorsa kızın yaşadığınız şehre geldiğini fark etmiş olabilir. Telefonda da görüşme olmadığından yola çıkarak eşiniz kızla iletişime geçmeden okula kızı görmeye gitmiş olabilir. Aksi halde psikolojisi bozuk olan biriyle sizden gizli görüşemezdi. Çünkü kızın rahatsızlık yaşatacağını bildiği için size en azından gittikten sonra ya da siz kızın adını sorunca böyle bir şey oldu diye söylerdi. Gittim demezdi de, ben artık evliyim beni arama dedim derdi. Ne yazık ki eşinizin söyledikleri hiç inandırıcı değil. Kızla ayrılma hikayesini size niye anlattı ki ayrıca? Yani bu olaydan önce bile siz kızın varlığından mesleğinden haberdarsınız. Bunlar bile çok ilginç şeyler bence. Siz yine de takipte kalın bence.
yanlislikla sizin mesajinizi alinti yapmisim ozur dilerim.Konuyu okuyunca aklıma şu geldi: Eşiniz facebooktan bu kızı aratıyor muydu? Eğer aratıp profiline bakıyorsa kızın yaşadığınız şehre geldiğini fark etmiş olabilir. Telefonda da görüşme olmadığından yola çıkarak eşiniz kızla iletişime geçmeden okula kızı görmeye gitmiş olabilir. Aksi halde psikolojisi bozuk olan biriyle sizden gizli görüşemezdi. Çünkü kızın rahatsızlık yaşatacağını bildiği için size en azından gittikten sonra ya da siz kızın adını sorunca böyle bir şey oldu diye söylerdi. Gittim demezdi de, ben artık evliyim beni arama dedim derdi. Ne yazık ki eşinizin söyledikleri hiç inandırıcı değil. Kızla ayrılma hikayesini size niye anlattı ki ayrıca? Yani bu olaydan önce bile siz kızın varlığından mesleğinden haberdarsınız. Bunlar bile çok ilginç şeyler bence. Siz yine de takipte kalın bence.
BEN DE BUNU DİYORUM KADINLA KONUŞMASINA GEREK YOK. OLAY KOCADA BİTİYORyarisa girmeyi nerden cikardiniz... ne yarisi.. kiminle yarisa gir dedim ki ben. gidip konusmakla yaris yapmayi nasil bagastirdiniz...? hala muhatap diyorsunuz. belki kadin evli oldugunu bilmiyor .bu olay icin deil genel olarak da neden hep karsi tarafin gercegi bildigi dusunulur ki? bakin ben 10 aylik evliyim ama esim beni aldatsa belki de kadina bekarim dedi nerden bilicek kadin. daha nufus cuzdanimizi degistirmedik çipli nufus cuzdani icin zaten degjsicek diye. bir yuzugu cikarmaya bakar alninda yazmiyor ki evli diye. hadi onu gecin beni kotuler.ayrilmak iatiyorum yapisti birakmiyo der kisaca o kadini da kandirabilir beni de kandirdigi gibi. ya yasrisa girmeyi nerden cikardiniz cok enteresan tuhaf yani