eşim ben ve eski sevgili..

ayrıca kadınla sakın muhatap olma. önemli bir insan sanacak kendini. annene sakın söyleme. kadının canı sıkılır boş yere. kendin çözmeye çalış

bence sen zaten inanmışsın kocana, affedicek gibi görünüyosun yani..
ama şüphe kötü bişey.. bikere düştümü insanın aklına, yer bitirir..
şahsen ben ayrılırım o evden..
açarım iki tarafın aile büyüklerinede anlatırım durumu..
sadece beni kandırmakla olmuyo yani, herkesin gözünden düşsün bi dimi?..
öyle kolay değil yani..
ondan sonra o toparlamaya çalışsın durumu.. bakalım çabasını görelim, verdiği değeri görelim, pişmanlığını görelim..

+aşkım ben evli olduğumu söylemeye gittim.
- haa tmm hayatım ok bende bişey sanmıştım.

böyle bi dünya yok yani..
tabiiki hayat sizin karar sizin, ama süründürün derim..

Peki nasıl tepki koymalıyım. Bi süre ailemin yanınamı gitmeliyim yoksa evde oturup araya mesafemi koymalıyım. Anneme anlatmalımıyım çünkü tek başıma bu işin içinden çıkamıyorum.
Arkadaşım önce bir kadın mı kocanı bulmuş ilk,yoksa eşin mi onun peşine düşmüş ondan emin olsana. Buna göre yapacaklarına karar verirsin. benim aklıma kadınla yüzleşmekten başka bir şey gelmiyor

Ben olsam inanmam yani nerden bileyim anlattigi gbi oldugunu

ne yaparsa yapsın
güvenmek yıllar alsada güveni kaybetmek 1 dk sürüyor...
sizde eşinize olan güveninizi kaybettiniz.

yalnız eşiniz cok saf geldı bana.kızın adını soyadını doğru soylemesı falan:)

Ailem yakın oturuyor uzakta olsa öyle yapardım ama şu anda gidersem herşeyi onlara anlatıp herşeyi göze alarak gitmeliyim. Ben sadece yanlış bişey yapmaktan ve ailemi üzmekten korkuyorum. Ve eşimin çabasını görmek bana verdiği değeri görmek istiyorum eğer çaba sarfetmezse bu işi bitirmek istiyorum.

Peki nasıl tepki koymalıyım. Bi süre ailemin yanınamı gitmeliyim yoksa evde oturup araya mesafemi koymalıyım. Anneme anlatmalımıyım çünkü tek başıma bu işin içinden çıkamıyorum.
bu konuda ikna olmadım yaptıkların olacak şey değil aynı şeyleri ben yapsam bir düşün hem yalan söylüyorsun hemde eski kız arkadaşının mesajı için ayağına kadar gidiyorsun bu sana olan güvenimi zedeledi biraz kafamı dinlemek istiyorum diyin yüzyüze yada mesaj ile eve gelmemesini söyleyin siz bir yere gitmeyin yani onu kovun .aslında buradan akıl verip vebalde almak istemiyorum bu konularda herkezin yapısı ilikisi karakteri farklıdır ben o an ortalığı yıkardım zaten ama siz içinizden geleni yapıp kendiniz olun bence içiniz rahatlamıyacaksa başka türlü kadınada sorun ona göre yol çizin.

Yani omu gitsin diyosunuz.

Bir de şu var, kızı arasan biz buluştuk falan derse nereden emin olacaksın. Belki de aranızı bozmak için bire bin katıp anlatacak. Kızla bence de kesinlikle muhatap olma.

Yani omu gitsin diyosunuz.
even bence o gitsin zaten bu konuşmadan sonra ya gönlünüzü alır almazsada siz ne yapacağınızı sakince düşünürsünüz baktınız gelişme yok ailenize o zman söylersiniz yaptığının açıklaması bu değil.

Bu konuşmayı yapmak için taaa ayağına kadar gitmek, buna vakit ayırmak, yorulmak,
daha da kötüsü eşinle aranın bozulma riskini göze almak çok çok saçma!

Şu anda annenize felan anlatmayın durumu bence.Ama süründürün ki böyle bişeye bir daha yeltenmesin.Akıllansın biraz.

arkadaşlar hemen ortalığı ateşe vermeyin yuva kolay kurulmuyor (ilk mesajdan sonra konu sahibinn mesajlarını okumadım)
sadece bu kadarla kalmış olabilir gözünü korkuttuysanız gözünüzü üstünden ayırmadan normal hayata dönmeye çalışın birkaç gün süründürdükten sonra

Yeteri kadar korkmadığını ve daha sert bişey yapmam gerektiğini düşünüyorum

Bencee kesinlikle o okula gidip o kisiye derdinin ne oldugunu sormalisiniz neden gorusmek istemis niyeti neymis ne konusmuslar

Anlattığı eksik de olabilir madem gec gelmis eve kızı okuldan alıp,bi yerde oturup daha uzun konuşmuş da olabilirler..

Android telefonlar icin gmail hesabi açılıyor ya acaba history.google.com dan mı bakmış ki
tamam da mesaj atan kişinin harita da yerini bulmak için polis olmak lazım benim bildiğim
ben de inanmadığımdan değilde merakımdan sordum varsa öle bişey bizde bilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…