eşim ben ve eski sevgili..

Yanlış anlama kimsenin inancını sorgulamıyorum ama bugün açılan ALDATILIYORUM adlı konuda da Kuran üzerine yemin eden birileri vardı ve yalan olduğu ortaya çıkınca yemin etmek zorundaydım diye bir cevapla karşılaşılıyor
Gerisi Yorumsuz . . .

bence eşiniz yalan söylüyor... işin aslını kızdan sorun ve öğrenin... buna hakkınız var

Bu durumun aynısını yaşadım sevgilimde.Hala da beraberiz ilişkimiz de ciddi gerçi ne kadar ciddi olursa olsun hala içimde kuşku var sürekli takipteyim ya evlenince başıma gelirse ne yaparım diyorum.Hele şimdi bunu da okudum ya içime öküz oturdu

Eşim yalan yere yeminden korkacak birisi.hislerim doğru söylediğini söylüyor.fkat oraya gitmesi hiç hoş değil. Kendini benim yerime koy deidm. Evet yanlış yaptım diyor.
Artık olan oldu. Şimdi ne yapacağım ben. Çıkıp gitsemmi kalıp sineyemi çeksem yoksa aynısını ona söyleyerek bende onamı yaşatsam..

Haritalardan onun nereye gittiğini gördüğünüze göre nerede ne kadar kaldığını da görebilirsiniz. En azından söylediği doğru mu değil mi anlamış olursunuz.

Yoksa onun bişeyler yapmasınımı beklrsem. Çıkıcam kızın karşısına onu rezil edicem dedim. Öncr eline ne geçicek dedi.sonra çık sen bilirsin dedi

Giderseniz o kıza fırsat vermiş olucaksınız.Eşinizin hatasını anlaması için birşeyler yapın.Vicdanına oynayın sürekli yaptığını hatırlatın üzüldüğünüzü gösterin.

Esin ne is yapior ne mezunu merak ettim acikcasi hani ogretmen kiz esinize gore degilmis ya o yuzden merak ettim

Yalan söylüyor eşiniz. Bi süre takipte kalın bakalım.

Ps; evli olduğunu bilmesi durumu değiştirmez. Eşiniz eğer o cümleleri kurmuş olsaydı telefonda da söylerdi niye yanına gitmiş?

Bence eşin seni açik açık aldatıyor. Bu kadar net. Emin ol kizi da kendisi bulmuştur.

Bilmiyorum kafam çok karışık okadar kötüyümki. Ya hiç bişi yapmazsa beni kazanmak için bu bana değer vermediğini o kıza prim verdiğini gösterir

Bu güne kadar ilişki sayılacak nitelikte 2 tane erkek arkadaşım oldu ve bu bile erkekler hakkında çok şey ögrenmemi sağladı.yalan söylüyorlar inanmayın. bende öhretmenim ve çaliştiğım okulda bir süre evli erkek bar hepsi de radar gibi resmen fırsat kolluyorlar

Bilmiyorum kafam çok karışık okadar kötüyümki. Ya hiç bişi yapmazsa beni kazanmak için bu bana değer vermediğini o kıza prim verdiğini gösterir
bence o okulu ara ve kadınla konus eşin büyük ihtimalle yalan konusuyor bide kadından dinle ama suana kadar arasan bile eşin uyarmıstır artık kadını belkide kadın eşin için size yakın okula geldi belkide bayadır görüşüolar iyi takip et

Hanımlar ne yapayım peki bana onu söyleyin lütfen deliricem..

Ben olsam okula gider kadınla konuşurdum bir de ondan dinlerdim.Ona göre sonra ne yapacağıma karar verirdim.

Al bende de o kadar ustelik evli olman da farketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…