eşim ben ve eski sevgili..

Birde şu var ki kızın okulunu arattırıp hemen gitmiş yani. Uzun zamanlık Bi görüşme geçmişi yok demek olabilir bu. Birde kız çağırsa adresi açık açık kendisi verir, kocanız netten araştırmaz . Karşısına dikilmiş. Uzaktan izlemiş de olabilir. Her şey olabilir, ama Eşiniz Masum değil . Buna emin olmak lazım.

hanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim

2 senedir evliyim. eşimi seviyorum.fakat dün bir olay oldu ve çok sarsıldım

dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
ne yapmalıyım nolur akıl verin..

Eşin gerçekten iyi niyetli bile olsa kızın ayağına gitmesi çok saçma. Okulunu aratıp bakması çok saçma. Resmen merak etmiş ve resmen görmek istemiş. Mesajda yazabilirdi, evlendim artık diyebilirdi. Ama bile isteye gitmiş o bayanın yanına.

Seni alıp gitse neyi ispatlayacak, sen nikahlı eşisin, sevgilisi değilsin. Karşısına geçersen kendini küçük düşürürsün. Bence sorun eşinin onun yanına gitmesi.

Eşinin bunu alttan almaması normal gelmedi. Seni inandırmak için elinden her geleni yapması lazım. Şahsen ben bir daha güvenemezdim, eğer evli kalacaksam emin olmam lazım. Tepki verenler çıkacaktır ama neyi var neyi yok karıştırırdım, telefonu başta olmak üzere. Ve bunu düzenli yapardım çünkü yalan mı söylüyor gerçek mi söylüyor emin olman lazım. Sonuçta evlilik bu, neyse boşver denilecek bir mevzu değil...

Bir eski sevgiliye ben evlendim beni arama demek için okula gidip,teneffüs arasında mı konuşması gerekiyormuş.
Bir de SENİ DE ALIP,KIZIN KARŞISINA GEÇİP BU BENİM EŞİM BAK BEN EVLENDİM" gerçekten bunu mu yapmasını bekliyorsun.Sebep? İlla kanıt gerekiyorsa !!! nikah cüzdanını gösterse olmaz mı.Sen şimidi kendini bu duruma düşürüp,elin kızıyla muhatap olmak istiyorsun yani.Eşim beni alacak,elin kızının karşısına geçecek bak bu benim eşim diyecek. NE CÜR'ETLE.,
Peki siz olsanız şu durumda eşinizden ne beklerdiniz

Kadınla konuşmak yerine eşimin bişeylrr yapmasını beklesem çokmu polyanna olurum. Mesela alıp beni yanına kızın karşısına çıksa eşim bu dese senin yüzünden yuvam bozuluyo dese çokmu iyiniyetliyim bilmiyorum
evet çok polyana olursunuz?suçlu kadın değil ki orayagitiği,konuştuğu,görüştüğü ve yalaln söylediği için eşiniz.niye kadına düşman oluyorsunuz ki tüm suç eşinizde sizde olaya çok tozpembe bakıyorsunuz bence eşiniz ne açıklama yaparsa yapsın sizin resti çekmeniz gerekirdi sonra eşinizin tavrına ve pişmanlığına göre affetmek yada affetmemek size kalmış.

Beni arama diyip engellemektense kalkip okuluna gitmesi hiiiic mantikli degil.
benim anlamadigim siz neden kizin karsisina cikmak istiyorsunuz? Beni alip gitseydi falan diyorsunuz ya, ne alaka yani, kiz yapisip kalmamis, tehdit etmemis (ki oyle bile olsa ben kalkip kocamin eski sevgilisiyle yuzyuze gelmezdim) sadece gorusmek istemis, engelleyin gitsin, neden esiniz de siz de bu kadar onemsiyorsunuz anlamadim.

hanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim

2 senedir evliyim. eşimi seviyorum.fakat dün bir olay oldu ve çok sarsıldım

dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
ne yapmalıyım nolur akıl verin..
evli oldugunu telefonda söyleyebilirdi niye kalkıp okula gitmiş ki ben hiç iyi niyetli bir durum göremedim eşinizde yakalamasaydınız anlatmazdı devam ederdi vay be cesarete bak okuluna gidiyor belli ki eşiniz de görmek istemiş çok dikkat edin sert olun tavır koyun bu iş normal gelmedi bana..

evet çok polyana olursunuz?suçlu kadın değil ki orayagitiği,konuştuğu,görüştüğü ve yalaln söylediği için eşiniz.niye kadına düşman oluyorsunuz ki tüm suç eşinizde sizde olaya çok tozpembe bakıyorsunuz bence eşiniz ne açıklama yaparsa yapsın sizin resti çekmeniz gerekirdi sonra eşinizin tavrına ve pişmanlığına göre affetmek yada affetmemek size kalmış.
Ben tepkimi koydum akşam. Yüzüklerini çıkarıp yüzüne fırlattm yatağını ayırdım. Ama bunlar çözümmü bence değil.

Aynisini siz yapsaniz sonu bosanmaya kadar gidecek bir olayi basitlestirme cabalarindan gina geldi. Ayrica telefonda da soyleyebilirdi, pek inanmadim.

Ben tepkimi koydum akşam. Yüzüklerini çıkarıp yüzüne fırlattm yatağını ayırdım. Ama bunlar çözümmü bence değil.
bence çözüm, bide dava açıyorum deyin siz, bakın nası çark ediyo masum kocanız..
aynısını siz yapsaydınız kan çıkardı.. eşinizin yaptığı basit bişe değil..
''gittim ben evliyim dedim'', bu mudur ? sizde inandınızmı buna ?

tabiki çözüm değil ama ilişk,inizde güveni zedeleyen eşiniz bir şekilde ya tepki koymalı yada affedip bir şey yok gibi davranmalısınız içinizin soğuması için o kadınla muhattap olmak sizi küçültür çünkü kadına değer verip ayağına giden mesajına karşılık kadınla muhattap olmak isteyip yüzyüze gelmek isteyen eşiniz cevap vermese yada ben evliyim rahatsız etmeyin beni yazsa kısa ve net bunlar olmazdı.ama içiniz başka türlü soğumayacaksa kadını arayın eşime niçin mesaj attınız diyin anladığım kadarıyla kadınla muhattap olmadan içiniz soğumayacak çünkü eşinize inanmak istiyorsunuz kadınla konuşunca kadında evet evli olduğunuzu öğrendim bir daha rahatsız etmem desin istiyorsunuz .

tabiki çözüm değil ama ilişk,inizde güveni zedeleyen eşiniz bir şekilde ya tepki koymalı yada affedip bir şey yok gibi davranmalısınız içinizin soğuması için o kadınla muhattap olmak sizi küçültür çünkü kadına değer verip ayağına giden mesajına karşılık kadınla muhattap olmak isteyip yüzyüze gelmek isteyen eşiniz cevap vermese yada ben evliyim rahatsız etmeyin beni yazsa kısa ve net bunlar olmazdı.ama içiniz başka türlü soğumayacaksa kadını arayın eşime niçin mesaj attınız diyin anladığım kadarıyla kadınla muhattap olmadan içiniz soğumayacak çünkü eşinize inanmak istiyorsunuz kadınla konuşunca kadında evet evli olduğunuzu öğrendim bir daha rahatsız etmem desin istiyorsunuz .

arkadaşa katılıyorum.

ya o bayan size ne münasebet eşin geldi benimle konuştu dese ne yapacaksınız. peşimde koşuyor vs. dese ne olacak. o bayanla görüşmeyin...

eşinizi affedecekseniz bu güveni eşiniz tekrar kazansın... davranışları belirlesin...

Konunun hepsını okumadım da madem öyle neden geç geldı belkı bırlıktelerdı,ne malum!!

Haaa neye gıdıyo nıye gıdıyo madem 10dak.da sacmalıklk!!!

bence çözüm, bide dava açıyorum deyin siz, bakın nası çark ediyo masum kocanız..
aynısını siz yapsaydınız kan çıkardı.. eşinizin yaptığı basit bişe değil..
''gittim ben evliyim dedim'', bu mudur ? sizde inandınızmı buna ?

arkadaşa katılıyorum.

ya o bayan size ne münasebet eşin geldi benimle konuştu dese ne yapacaksınız. peşimde koşuyor vs. dese ne olacak. o bayanla görüşmeyin...

eşinizi affedecekseniz bu güveni eşiniz tekrar kazansın... davranışları belirlesin...

Peki nasıl tepki koymalıyım. Bi süre ailemin yanınamı gitmeliyim yoksa evde oturup araya mesafemi koymalıyım. Anneme anlatmalımıyım çünkü tek başıma bu işin içinden çıkamıyorum.

hakikaten aklınız alıyor mu sırf bunu demek için gittiğini görmek istemiş mesaj olayına da inanmadım

ozaman şöyle yapın. madem oraya kadar gitmiş. senin yanında arayıp , oraya geldiğimi eşime söyledim. ve bana inanılmaz kızdı. benim oraya gelmem bir hataydı. karımı çok seviyorum. bir daha beni rahatsız etme desin.
böyle yaparsa hem kız ümitlenmeyecek, hem eşinin tavrını görürsün
üzme kendini arkadaşım.

Peki nasıl tepki koymalıyım. Bi süre ailemin yanınamı gitmeliyim yoksa evde oturup araya mesafemi koymalıyım. Anneme anlatmalımıyım çünkü tek başıma bu işin içinden çıkamıyorum.

senin affedeceğini düşünüyorum. eşin ailenle yüzgöz olmasın. benim düşüncem bir kadın ailesinin yanına gidiyorsa o ilişki bitme sürecine girmiştir. burnu sürtsün diye yapılmaz. annenle görüşebilirsin. ama kin tutarsa ailenle olan ilişkilere yansır. uzak durarak, izlemelisin. normali bu.

ha bana sorarsan, ben normal karar alan biri değilim. yapacaklarım kötü olurdu.

Hayır annenıze anlatmayın bu sefer olanları sız unutursunuz ama aılenız unutmaz.
bence hıcbırsey olmamış gıbı lafa dınleme gıbı aılenız yanına gıdın onunda gözü korksun anlasın...
aynı ewde olup da mesafe koymak olmaz bence

ayy benim eşimin eski sevgiliside facebooktan yazmıştı hemde ayrılalı kaç sene olduğu halde, ne meraklılar evli adama. Evlenince kıymete biniyor sanırsam da.. eşiniz neden görmeye gitti ben onu anlamadım. Yani önemsemiş kendince, umursamasaydı gitmezdi. Ayrıca evli bir erkek ayrıldığı eski sevgilisiyle ne konuşabilir.

Peki siz olsanız şu durumda eşinizden ne beklerdiniz
Ben eşimden birşey beklemezdim.Kendim tavrımı net E-Şİ-ME koyardım.Kızın yanına gitmek ne demek.Sen hiç buraya takılmıyorsun.Ne diye gitmiş.
Eşin seni koluna taksın,kızın karşısına geçip boy gösterip nispet yapayımındasın olayın.Kendini insan bu duruma düşürmesi için eşinden böyle davranmasını nasıl bekler.Kız diyelim ki eşini aradı.Evli olduğunu bilmiyormuş aramış.Sen suçu kızda arıyorsun.Eşin her arayana evli olduğunu ıspat etmek zorunda mı.Yani evli olmasa görüşecekmiydi.GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM KISA VE NET.Ayağına gitmek ne demek.

X