eşim ben ve eski sevgili..

kadınla konuş dicem ama arkadaşların dediği gibi çoktan uyarmıştır kadını o yüzden hiç deneme.
sen de aynısını kocana yaşatamazsın kendini düşürmek olur bu.telefon kayıtlarını çıkarttır ve kontrol et eşine de çaktırarak yapabilirsin bunu kendini kötü hissettirmeye çalşcaktır bana inanmamışsın filan gibi ozaman sen de sen olsan ne yapardın de ve sakince kendini ve eski sevgilinle böyle bir diyologu aynı şekilde anlat ki empati yapsın bi

O yönden değil hayata bakış açısı yönünden uyuşmayacağı birisi.
Acikcasi esiniz kendi soylediklerini kiza atmis gibi duruyor bunu siz yapsaydiniz direk bosanirdi belki de ama erkek yapinca masumlasabiliyor kabahat bosanmaya cesaretiniz olmayabilir bu yuzden sozi kandiramayacagini ona direk soyleyin affedeceksieniz de hata bir kez ypildiginda hatadir ikinci olursa gozunun yasina yeminine bakmam de bu konuyu kapat ve umarim bidaha acilmaz yani ayni hatayi ikinci kez yapmaz

O kadar kırıldım ve kızgınımki kalbimdekileri bi kağıda döküp çıkıp gitmek istşyorum. Zaten değer veriyosa bunu gösterir vermiyosa sessiz kalır diyo kalbim

empati yapalım. senin eski sevgilinden sana mesaj geldi. sende kalktın adamla buluştun. eşin öğrendi. sende dedin ki "evlendim ben demek için buluştum". kocan "ah karıcım ne kadarda düşünceli adama evli olduğunu söylemiş mi der".

eşine inanmak sana kalmış. hislerinin eksik yönü var. sadece evlendim ben demiş kısmı eksik. merak edip yanına gitmiş. onu görmüş. en önemlisi bu... yalan söylemiş...

İşte bu yüzden çok kötüyüm..

Barışsanız da kafanızda hep şüphe kalacak. Kimseye çaktırmadan gidip kadınla konuşun. Aldatıldığınızı sanmıyorum ama kadın kötü niyetliyse her yere varabilir.Eşiniz de güvenilmez birisi zaten. Kadını telefondan uyarabilirdi. Konuşup planlamadan gitmiş kadının okuluna baksana, yoksa niye okulu arattırsın

Kadınla konuşmak yerine eşimin bişeylrr yapmasını beklesem çokmu polyanna olurum. Mesela alıp beni yanına kızın karşısına çıksa eşim bu dese senin yüzünden yuvam bozuluyo dese çokmu iyiniyetliyim bilmiyorum

Canım ben kadınla konuşurdum ama senin için bir şey diyemem. Eşimle tutarlı mı diye görmek için. Belki kadın sana ben eşini aramadım,eşin geldi beni buldu,benimle barışmak istedi diyecek.

Bu kız eşinizi tehdit etmiş olabilir mi? Sen gelmezsen ben evine gelir karının karısına çıkarım falan diye.. Belki korkudan gitmiştir.. Bilemiyorum. Peki o okuldan sonra nereye gitmiş? Belki kızla gidip bir yerlere oturmuşlardır??

düşünceleriniz hayalden öteye gitmez..
neden buluştu ? ilk kez mi buluşuyo ? farketmeseydiniz bilmeyecek miydiniz ? nekadar zamandır görüşüyo ?
bunların cevabı varmı sizde ? yok..
yanına alıp götürmesi neyi değiştirecek ? iyi kurgulanmış bi tiyatro izleyeceksiniz belkide ?

Bir eski sevgiliye ben evlendim beni arama demek için okula gidip,teneffüs arasında mı konuşması gerekiyormuş.
Bir de SENİ DE ALIP,KIZIN KARŞISINA GEÇİP BU BENİM EŞİM BAK BEN EVLENDİM" gerçekten bunu mu yapmasını bekliyorsun.Sebep? İlla kanıt gerekiyorsa !!! nikah cüzdanını gösterse olmaz mı.Sen şimidi kendini bu duruma düşürüp,elin kızıyla muhatap olmak istiyorsun yani.Eşim beni alacak,elin kızının karşısına geçecek bak bu benim eşim diyecek. NE CÜR'ETLE.,

Eşin gelip sana söylese masum olduğunu düşünebilirsinde,işin içine yalan karıştığında altından iyi niyet çıkmıyo şu durumda yapabilceğin en doğru hareket takipte kalmak,aralarında birşey varsa mutlaka biryerde ayağına dolaşır.

Kızı engellemek yerine ayağına gitmesi. Sen söyleyince de telaşlanıp kuran a el basması filan, akıl var mantık var. Basbaya buluşmuşlar ve eve geç gelmiş. Teneffüs arası gitse eve niye geç gelsin. Sen bence bidaha al karşına eşini kızla knştm yaptıklarınızı biliyorum diyip ağzını ara korkudan hemen dökülen Bi tipe benziyo. Üzerini kapama , küçük Bi olay değil bu.

Hemen hemen aynı şeyleri yazacaktım ki sizin yorumunuzu görüp vazgeçtim. Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.

yok artık bunları söylemeye ayağına gidilmez, he bide mesajlara internet geçmişine falan bakmayı akıl ettinizde, harita geçmişine bakmak nerden ve neden aklınıza geldi acaba?

telefonda halledebilrdi bunu en fazla evliyim beni rahatsız etme deyip engelleyecekti kapatacktı konuyu kızı görmek istemiş gitmiş görmüş cnm olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…