Online işlemlerden baktım öyle yabancı numarayla konuşma vs abes bi durum yok yanieşinin telefon kayıtlarını cıkarabilirsen bi kontrol et ne sıklıkla konusmuslar bak
bisüre dikkat et yine de belkide dogru döylüo eşin ama saçmalamış yanına gitmekle gerekirse kadını ararsın bisüre sonraOnline işlemlerden baktım öyle yabancı numarayla konuşma vs abes bi durum yok yani
Acikcasi esiniz kendi soylediklerini kiza atmis gibi duruyor bunu siz yapsaydiniz direk bosanirdi belki de ama erkek yapinca masumlasabiliyor kabahat bosanmaya cesaretiniz olmayabilir bu yuzden sozi kandiramayacagini ona direk soyleyin affedeceksieniz de hata bir kez ypildiginda hatadir ikinci olursa gozunun yasina yeminine bakmam de bu konuyu kapat ve umarim bidaha acilmaz yani ayni hatayi ikinci kez yapmazO yönden değil hayata bakış açısı yönünden uyuşmayacağı birisi.
İşte bu yüzden çok kötüyüm..empati yapalım. senin eski sevgilinden sana mesaj geldi. sende kalktın adamla buluştun. eşin öğrendi. sende dedin ki "evlendim ben demek için buluştum". kocan "ah karıcım ne kadarda düşünceli adama evli olduğunu söylemiş mi der".
eşine inanmak sana kalmış. hislerinin eksik yönü var. sadece evlendim ben demiş kısmı eksik. merak edip yanına gitmiş. onu görmüş. en önemlisi bu... yalan söylemiş...
Kadınla konuşmak yerine eşimin bişeylrr yapmasını beklesem çokmu polyanna olurum. Mesela alıp beni yanına kızın karşısına çıksa eşim bu dese senin yüzünden yuvam bozuluyo dese çokmu iyiniyetliyim bilmiyorumBarışsanız da kafanızda hep şüphe kalacak. Kimseye çaktırmadan gidip kadınla konuşun. Aldatıldığınızı sanmıyorum ama kadın kötü niyetliyse her yere varabilir.Eşiniz de güvenilmez birisi zaten. Kadını telefondan uyarabilirdi. Konuşup planlamadan gitmiş kadının okuluna baksana, yoksa niye okulu arattırsın
Canım ben kadınla konuşurdum ama senin için bir şey diyemem. Eşimle tutarlı mı diye görmek için. Belki kadın sana ben eşini aramadım,eşin geldi beni buldu,benimle barışmak istedi diyecek.Kadınla konuşmak yerine eşimin bişeylrr yapmasını beklesem çokmu polyanna olurum. Mesela alıp beni yanına kızın karşısına çıksa eşim bu dese senin yüzünden yuvam bozuluyo dese çokmu iyiniyetliyim bilmiyorum
Arkadaşım ne değeri ne kalbi ne kağıdı adamı gözlemlesene senO kadar kırıldım ve kızgınımki kalbimdekileri bi kağıda döküp çıkıp gitmek istşyorum. Zaten değer veriyosa bunu gösterir vermiyosa sessiz kalır diyo kalbim
düşünceleriniz hayalden öteye gitmez..Kadınla konuşmak yerine eşimin bişeylrr yapmasını beklesem çokmu polyanna olurum. Mesela alıp beni yanına kızın karşısına çıksa eşim bu dese senin yüzünden yuvam bozuluyo dese çokmu iyiniyetliyim bilmiyorum
Bir eski sevgiliye ben evlendim beni arama demek için okula gidip,teneffüs arasında mı konuşması gerekiyormuş.hanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim
2 senedir evliyim. eşimi seviyorum.fakat dün bir olay oldu ve çok sarsıldım
dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
ne yapmalıyım nolur akıl verin..
Bir eski sevgiliye ben evlendim beni arama demek için okula gidip,teneffüs arasında mı konuşması gerekiyormuş.
Bir de SENİ DE ALIP,KIZIN KARŞISINA GEÇİP BU BENİM EŞİM BAK BEN EVLENDİM" gerçekten bunu mu yapmasını bekliyorsun.Sebep? İlla kanıt gerekiyorsa !!! nikah cüzdanını gösterse olmaz mı.Sen şimidi kendini bu duruma düşürüp,elin kızıyla muhatap olmak istiyorsun yani.Eşim beni alacak,elin kızının karşısına geçecek bak bu benim eşim diyecek. NE CÜR'ETLE.,
telefonda halledebilrdi bunu en fazla evliyim beni rahatsız etme deyip engelleyecekti kapatacktı konuyu kızı görmek istemiş gitmiş görmüş cnm olan buhanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim
2 senedir evliyim. eşimi seviyorum.fakat dün bir olay oldu ve çok sarsıldım
dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
ne yapmalıyım nolur akıl verin..