- Konu Sahibi newlife
-
canım o konuda hiçbir tereddütüm yok..çok seviyorum oğlanı bide..benimde annem babam 22 yıldır ayrı..onu çok iyi anlarım ben..çok uyumluyumdur ve sabırlıyımdır..neler atlattım hayatımda,ergenlik sorunlarıda bişeymi..
canım once gecmıs olur ıns dıyorum.bıde cvp vermek zorunda dıılsın ama bıseyler sormak ıstıyorum samımıyetıne dayanarak.senınde 2.evlılıgınmı esıne asık olarakmı evlendınız.eger ılk evlılıgınızse daha once evlenmıs bırınle evlı olmak çokmu zor.
canım cok tsk edrım samımıyetle cvplamıssın gonlunun guzellıgı esıne destek olmandan ogluna şefkat gostermenden bellı oluyo.yasında kucukmus bukadar yukun altına gırmıssın hemde ılk evlılıgın olmasına ragmen senı tebrık edıyorum canı gonulden..canım benim ilk evliliğim..24 yaşındayım...eşim 33 yaşında..çok aşık olarak evlendim eşimle..aynı aşk hala devam ediyo..artıyo ama hiç eksilmiyo Allah nazarlardan saklasın..boşanmış çocuklu bi erkekle evlenmek tabi diğerlerine göre daha meşakkatli ve daha mücadele gerektiren bişey..çocuğu yoksa problem olmuyo,,benim gördüğüm bu yani..ama çocuk varsa ilk eşle mutlaka problem yaşanıyor..kimisi çocuğu bile problem yapıyor..bu birazda kişiye bağlı,yani ikinci eşe..benim yapım, bu zorluklara göğüs gerebilicek kadar manevi açıdan güçlüdür..zaten bunları düşünürek evlendim..her ne kadar aşık da olsam mantığımlada bir çok şeyi tartıp ölçtüm evlenirken..helede ilk eş bizimki gibi bi para aşığı ve ahlak yoksunuysa her kadın bu yükü taşıyamayabiliyor..üstelik ne benim ailem nede eşimin ailesinin bize ne maddi nede manevi en ufak bir desteği olmadı hatta hep köstek oldular..bana türlü türlü iftiralar attılar ama hep kendilerine döndü attığı iftiralar..kısaca zor bi seçimdi benimki..ama hayatta o kadar çok zorluklarla karşılatım ki bunlarında üstüsinden geliceğime inanıyorum..24 yıla ,48 yılda kazanılıcak kadar çok acı tecrübeler sığdırdım..boşanmış çocuklu erkeklerle evlenmeyi düşünen bayanlrın çok iyi muhakeme yapmalarını tavsiye ederim..
canım ben eşimle tanıştığımda nufus kağıdına bakarak tanışmadım..bi ara konuşurken lafı geçti ben 32 yaşındayım dedi..o sırada bana 45 de deseydi aşkım bitmezdi yani..karşındaki erkeğin ruh yaşı,karakteri,samimiyeti,mertliği,fikirleri ilgini çekiyor..yaşını sormuyosun ki ilk merhabada..bazıları için fazla yaş farkı sorun olabilir ama benim yapımda bi bayan için yaş önemlilik sıralamsında ilk 10 a bile girmez..ilerde o yaşlanıcak sen genç kalıcaksın saçmalığı hiç bana göre değildir zaten..belki ben ondan önce yaşlanıcam..belki adam şarap gibi ben beyaz peynir gibiyim..o yıllandıkça güzelleşicek,ben 3 günde kokucam..bilemessin yani..böyle gereksiz ayrıntılar için zor bulunan mutluluğu eliyle itmesin kimse..
canım kadın çocuğu tanık yazdırmış..o kadar aptal ve düşüncesiz ki..insan çocuğunu mahkemeye çıkartırmı ya..hemde bu kadar çirkin suçlar varken..gözü nafakadan başka bişey görmüyo..çocuğun psikolojisini düşüneceğine nafaka kesilir diye endişeleniyo..çocukla konuştu eşim..beni çağırırlarsa ben mahkemede yalan söyleyemem zaten baba,neyse anlatırım diyo..yani babadan yana..zaten kadın çocuğun bize gelip gittiğinden habersiz..babasını istemediğini düşünüyo bu yüzden...hiç gitmedi evine bile diycek hakime aklı sıra..oysa ben daha hamileyken gelip karnımı severdi..birsürü video resim var elimizde,avukatımızda hepsi..bunları mahkeme günü görücek..yüzü ne hal alıcak çok merak ediyorum doğrusu..eşimin elinde kadının bilmediği çok fazla delil var ..çarşamba ikinci mahkeme..ne kadar ilerliycez bakalım..
güzelim inşallah yüzünüz gülerek ayrılırsınız ordan alkisalkisalkis
ama çocuğun yaşı 10 civarı
birşey sanırım.bir çok şeyi idrak edecek yaşta.eşin bence çocuğa karşı da fazla korumacı ve toleranslı gibime geldi..yani bizde memur çocuğuyuz ama hangimize her ay pantolon ayakkabı alınıyor ki..yani varsa vardır yoksa yoktur...çocuk yok kelimesini bilmeli bence....eşin uygun dille maddi nedenleride söyleyerek bizde kal desin..bazı şeylerle yüzleşşin..o kadar gerçeklerin önünde perde olmayın derim ben..onu abla gibi sahiplenmende çok güzel bence...eşinin işini kolaylaştırır..
bugün eşime demişki telefonda kadın,siz çocuğa çok pis youn oynuyosunuz,etkilemek için yalandan sevgi gösterileri yapıyosunuz demiş..bu kadar saçma bu kadar cahilce,bu kadar sığ bi düşünce olabilir mi? beni geç hadi..eşim o çocuğun babası yaa..neden yalandan sevgi göstersin,bu nasıl olabilir!!! çocuğu istemese neden bu kadar parçalasın kendini,strese girsin,kafasında yaralar çıksın,saçına ak düşsün..nedennn!! diğer konu;hangi ikinci eş vardırki benim gibi,eşinin ilk evliliğinden olan çocuğunu alabilmesi için bu kadar destek olsun eşine!! normalde velayetin annede kalmasının benim daha işime gelmesi lazım..ama ben öyle biri değilimki..eşimi öyle seviyorum ona öyle değer veriyorum ki,onun canından çok sevdiği ilk göz ağrısı oğlunu nasıl reddedebilirim?? nasıl ona pis oyunlar oynarım ben..öyle yapsam eşim benim hakkımda ne düşünür?? gözündeki değerim altüst olmaz mı? çocuğuyla arasına girsem,çocuğa kötü davransam,eşim bana nasıl güvenebilir?nasıl sevebilir beni böyle..anlamıyorum bu insanları..anlayamıyorum..bende anneyim..ama onun olduğu gibi bi anne değil,gerçek bi anneyim ben..
Vallahi güzelim okudukça duygulandım. Seni öpüyorum. Elleri öpülecek bir annesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?