Eşim Bankamatik Değil!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır şimdi sizinle olan videoları görünce çocuğa zarar vermesin yada psikolojik baskı falan...

hakim onları kendi izlemiş..karşı tarafın izlemesine gerek yok demiş..zaten yeterince baskı yapıyo çocuğa..ne yazıkkki..

ya kızlar neler olmuş mahkemede nelerrr.kadın kendi ipliğini kendi eliyle ortaya çıkarmışş..sevgilisinin karısı mahkeme salonunu basmışşş,polisler gelmiş...kadın basbas bağırmış karşının avukatına dönüp.. 7 cihan biliyo bunların ahlaksızlıklarını siz daha ne için tanık topluyosunuz,kocam beni zorla evde tutuyo,baskı yapıyo , ifade vermemem için.buraya kaçtım da geldim demiş..sevgiliside duruşmadaymış bu arada..aramda aşk yok demiş salak..(karısı basmadan önce mahkemeyi söylemiş)bizim avukat gece yarıları barda çocuğun ne işi var demiş,oda düğün eğlencisiydi o demiş..hakim kızmış ne düğünü,o barda düğünmü olur..ne işi var o saatlerde bi çocuğun barda demiş..bizim avukat ,oğlanla bizim kızın resimlerini videolarını vermiş hakime..kadın diyoduya hep,oğlum istemiyo babasına gitmeyi diye..onlarda kapak olmuş..kıpkırmızı kesilmiş yüzü..tek laf diyememiş..hakim tanıklara sorunuz varmı demiş.eşimde var efendim xx bayan eski eşimin sevgilisi tarafından tehdit almışmış acaba demiş..o bayanda evet iki kere aradı beni,kendileri lehine şahitlik yapmamı istedi demiş..hakim dönmüş adama sizin bu davayla ne ilginiz var,siz kim oluyorsunuzda tanık topluyosunuz demiş..bu arada adam bacak bacak üstüne atmış..hakim onada kızmışş. bide hakim kadın..ve eşimle eski eşini boşayan hakimde oymuş..eşimin bütün tanıkları konuşmuş..hepsi anlatmış herşeyi..gece barlarda gördüğünü filan söylemiş...onları inkar edememiş zaten..kadın çocuğuda tanık yazdırmış..hazirandaki duruşmaya çocukda çıkıcak..eşim mahkeme sonrası eski eşine demişki,işte sen böyle bi annesin,10 yaşındaki çocuğunu bile mahkemeye çıkartıcak kadar bencil düşüncesizsin demiş..çıt çıkarmamış..eşim sinirden çatlıycak gibiydi telde anlatırken bana..adam mahkeme sonrası arka kapıdan kaçıp gitmiş..

cnm sizin adiniza sevindim umarim cocugun velayeti alirsiniz haziranada bisey kalmamis
gercekten seni takdir etmemek mumkun degil
cogu kadin yapmaz sanirim senin yaptigini
allah yolunuzu acik etsin isallah

ya kızlar neler olmuş mahkemede nelerrr.kadın kendi ipliğini kendi eliyle ortaya çıkarmışş..sevgilisinin karısı mahkeme salonunu basmışşş,polisler gelmiş...kadın basbas bağırmış karşının avukatına dönüp.. 7 cihan biliyo bunların ahlaksızlıklarını siz daha ne için tanık topluyosunuz,kocam beni zorla evde tutuyo,baskı yapıyo , ifade vermemem için.buraya kaçtım da geldim demiş..sevgiliside duruşmadaymış bu arada..aramda aşk yok demiş salak..(karısı basmadan önce mahkemeyi söylemiş)bizim avukat gece yarıları barda çocuğun ne işi var demiş,oda düğün eğlencisiydi o demiş..hakim kızmış ne düğünü,o barda düğünmü olur..ne işi var o saatlerde bi çocuğun barda demiş..bizim avukat ,oğlanla bizim kızın resimlerini videolarını vermiş hakime..kadın diyoduya hep,oğlum istemiyo babasına gitmeyi diye..onlarda kapak olmuş..kıpkırmızı kesilmiş yüzü..tek laf diyememiş..hakim tanıklara sorunuz varmı demiş.eşimde var efendim xx bayan eski eşimin sevgilisi tarafından tehdit almışmış acaba demiş..o bayanda evet iki kere aradı beni,kendileri lehine şahitlik yapmamı istedi demiş..hakim dönmüş adama sizin bu davayla ne ilginiz var,siz kim oluyorsunuzda tanık topluyosunuz demiş..bu arada adam bacak bacak üstüne atmış..hakim onada kızmışş. bide hakim kadın..ve eşimle eski eşini boşayan hakimde oymuş..eşimin bütün tanıkları konuşmuş..hepsi anlatmış herşeyi..gece barlarda gördüğünü filan söylemiş...onları inkar edememiş zaten..kadın çocuğuda tanık yazdırmış..hazirandaki duruşmaya çocukda çıkıcak..eşim mahkeme sonrası eski eşine demişki,işte sen böyle bi annesin,10 yaşındaki çocuğunu bile mahkemeye çıkartıcak kadar bencil düşüncesizsin demiş..çıt çıkarmamış..eşim sinirden çatlıycak gibiydi telde anlatırken bana..adam mahkeme sonrası arka kapıdan kaçıp gitmiş..

Şimdi sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım hemcinslerimizin haline..
Ahh canım dedim ben sana.. Şaşırmıyorum inan artık bu adliye işlerine..:delphin:
İnsanlar o kadar farklı tepkiler veriyor ki çıkmaz sokağa girince..:tomato:
Ahh ahh sadece kendilerini zor durumda bırakıyorlar bence..
Az kaldı arkadaşım,herşey güzel olacak inşallah:teselli:

Çocuk annesine sormuş,beni niye mahkemeye tanık yazdırdın benim ne işim var orda diye..kadın ne dese beğenirsiniz??? baban yazdırdı seni tanık demiş!!!!! ya nasıl bir kadın bu böyle yaaa..hiç düşünmüyo kendinin yazdırdığı ortaya nasılsa çıkıcak..mahkeme günü hakim söyliycek XXX bayanın tanığı oğlu olan XXX diye...çocuğunuda kendi gibi aptal zannediyo..bende anneyim arkadaşlar..ben anneysem o ne??? o anneyse ben neyim???? biz neyiz!!!!

Boş ver artık onu,çocuğuda yanınız aldınızmı iş tamamdır.Eşinde çok huzura kavuşacak.Mutluluğunuz ve huzurunuz artacak canım.Kadını düşünüpte sinirlerini zıplatma değmez.

doğru söylüyosun canım...o hiçbişeye değmez..

velayeti alırsak eşim tayin istemeyi düşünüyo..duruma ve şartlara göre bi karar veririz o zaman gelince..hayırlısı olsun inşallah..

bundan önceki yazılarını da hep takip ettim
gerçekten takdir ediyorum seni
hayatta bu kadar sabırlı değilim ben
kendimden çok başkalarını düşünürüm evet ama sabır taşıda değilimdir bir anda eser gürlerim

inş o masum yavrucağı alırsınız bir an önce Rabbim hep yardımcınız, bak kendi işlerini kendi ellerine yüzlerine bulaştırıyor.

Allah sana da eşine de sabır versin

ve eşinin velayeti aldıktan sonra tayin istemesi çok iyi bir düşünce yoksa kadın size rahat vermez

çok sağol canım..inşallah düzelir herşey..

selam...

ben yine yazmadan edemedim... basindan beri yazdigini okuyordum. bir ara icimdekileri söylemek istedim ama sadece cocuga cok üzüldügümü ve insallah onun mutlu olmasi icin temenni de bulundum... ama simdi söylemem lazim...

1. burda sadece senin yorumlarini dinliyor herkez ve herkez o kadina söylemedik sey birakmiyorlar... bence bu haksizlik!!! Bide karsi tarafi dinlemek lazim... acaba onun ne söyleyecek seyleri var... belki o haklidir siz ona haksizlik yapiyorsunuzdur. Dedigim gibi bide o tarafi dinlemek lazim yada elinizdeki ispatlari görmek lazim. onun icin burdaki arkadaslar nasil böyle hemen kötü yorumlar yapiyorlar kadin hakkinda anlamiyorum...

2. sen biraz da cok roman mi okudun ne??? yani anlattigin cogu seyler filmlerde olur yani... hadi eski es sömürür tamam... cocugu ihmal eder tamam... sevgilisi olur tamam.... daaa peki ne tesadüfki... hakim onlari bosayan kisi cikiyor.... yani bu mahkeme olayini öyle bi anlatiyorsunki... sanki film gibi...

3. ayrica kendini de cok övüyorsun... ben anneyim... o nedir... habire bu gibi laflar... o cocugu gercekten düsündügünden ben süpheliyim... sadece o tarafa dökülen para icinde yapiyor olabilirsin bunu sen.. yani belki cocuk umurunda degil o kadar... o kendini övdügün cümlelerden ben bunlari anliyorum...

insallah yaniliyorum dur...

valla canım bizde film seyreder gibi izliyoruz olanları zaten..burası küçük yer..aile mahkeöesine bakan tek hakim varmış..oda bu hakim işte..ıspat olayına gelince burda herkes derdini,başından geçen bi olayını anlatıp dertleşiyor,herkesden ıspat istemiyoruz..burda tabi diğer tarafı dinleme şansınız yok..hiçbirimizin konu sahipleri dışındaki tarafları dinleme şansımızın olmadığı gibi..keyfin bilir..istediğini düşün..sen o kadın hakkında iyi şeyler söyle çok zoruna gittiyse..salla bana için rahatlıycaksa..kendimi övmeyi hiç sevmem bu arada..benim söylediğim başka bişey..anlayan anlar..anlamayan da napıyosa yapsın..2. maddende yazdıklarını bende düşündüm..dedim böyle şeyler romanlarda filmlerde olur sanardım , hatta dedik hep beraber eş dost akrabalar....ama anladıkki o romanları yazanlara esin kaynağı olan ,meğerse gerçek yaşananlarmış....ve biz bu filmin bidahaki bölümünü endişe içinde bekliyoruz..bu sefer ne entrikalar dönücek,kimin şeyi kimin şeyinde olucak,kim kimle ne yapıcak diye..gerçekten çığrından çıktı o filmin kahramanları çünkü..neyse...sen o mazlum,ezilmiş kadıncağızı bulursan,bide ondan dinlersin..emi canım..hadi kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
niye zoruna gidiyorki ... benim söylediklerim bana göre dogru

Ne zoruma gidicek canım benim..:delphin: doğruysa doğrudur:kahve: devam böyle..şakkıdı

eşim canını dişine takıcak tek maaşla ev döndürmeye çalışıcak,borçları kapatmak için akla karayı seçicek..birsürü sıkıntı sorun yaşıycak..binbir dertle uğraşıcak..üstüne diğer tarafa her ay 450 nafaka vericek çocuğu yesin diye ama çocuk 1 lirasını bile göremiycek..üstüne kadın çilingir sofralarında rakılı biralı alemler yapıcak,bar bar gezicek,evli dostuna bira-sigara takviyesi yapıcak..bankadaki çocuğun parasının faizinide çatır çatır götürücek..çocuk evin önünde mahallenin çocuklarından yarım saat dayak yerken,yağmurun altında ,anası bilmemnerelerde dostuyla sürtücek..hergün çocuğun beynine hastalıklı fikirlerini sokucak,aynı anda internette 2 sevgili daha yapıcak kendine,yuvasını darmadağın ettiği kadın hergün kocasından bu kadın müsfettesi yüzünden dayak yiycek..eşim bunun bilmemnesinin keyfi yüzünden sinir hastası olucak,itibarı iki paralık olucak..çocuğun psikolojisi altüst olucak..bende bütün bunlara eşimin karısı olarak şahit olucam..adam gözümün önünde erirken ben sıkıntıdan kafamdaki yaralarla uğraşıcam..ve benim tek derdim öteki tarafa saçılan para olucak...tek derdim bu bile olsa çok haklı bi sebep bence..EVLİ ADAMLARLA ÇOCUĞUNUN NAFAKASINI YİYEN,SIRF BARLARDA SÜRTMEK İÇİN 10 YAŞINDAKİ OĞLUNU BİLE GECE YARILARI YANINDA GÖTÜREN,TÜM ŞEHRİN ARKASINDAN TENEKE ÇALDIĞI,HAKİMİN BİLE 10 DK İÇİNDE 10 KERE AZARLADIĞI Bİ KADININ ANNELİĞYLE BENİMKİ BİR OLAMAZ..ANNLEĞİMİ ÖVERİM TABİKİ DE...HİÇ MÜTEVAZI OLUCAK Bİ DURUM DEĞİL..hayatımda tanıdığım en iğrenç kadın o...yakında hukuk da tescilliycek böyle olduğunu eminim..

cıgdemcım kımseye bırsey ıspatlamak zorunda degılsın boyle bır ıhtımalde yok zaten
herkes ıstedıgını dusunsun ve ona ınansın bosver
sonucta mahkeme asamasında bır olay kım haklı kım haksız cıkıcak ortaya

arkadas 2.maddesınde aynı hakım konusunda buranın bır ılce olabılırlıgı aklına gelmemıs
ve o halde yorum yazmaktan gerı kalmamıs

Back