geçenlerde eşim oğluyla tartışmış..şöyleki;
Eşimin izin günü denize gidicektik..o dışarı çıktı bir iki işini halletmeye.bende hazırlanıyordum..Asya'nın çantasını filan toparladım.ilk denize gidişi kızışımın çünkü
eşim aradı."ben geliyorum 15 dk ya sende hazırlan çaldırınca inersin.xxx (oğlu) de gelicek" dedi..tamam canım dedim.30 dk geçti yok gelen giden..Aradı sonra dedi oğlan gelmiyo..tamam canım dedim tekrar..Ama Allah sizi inandırsın bizimle gelicek dediğinde içime bi sıkıntı düşmüştü nedense..bişey olucak dedim içimden..geldi,arabaya bindik,tabi burnundan soluyo.."Ya xx le tartıştım dünyanın lafını söyledim ama burama kadar geldi artık patladım sonunda "dedi..Canım ne oldu yine dedim..Baba Çiğdem abla da gelicek mi demiş..tabi gelicek Asyaya senmi bakıcan hem o benim karım ,neden Asyayı alıp onu bırakıyım ki,hayırdır ,demiş..Ya baba Çiğdem abla gelmese olmaz mı demiş..:1shok::1shok: şoklardayım tabi..
hiç beklemediğim bi tepkiydi bu..durup dururken yani..:1ninca: Niye oğlum ne var demiş eşim.."Ama o babanneme hakaret etmiş" demiş:uhm: ahanda ikinci şok...:1shok: ben eşimin annesiyle hayatta bir kere telefon konuşması yaptım onun üstünden de 6 ay geçti..kavga ettik baya..bana küfretmişti o gün babannesi..ama o olayın üstünden baya geçti ve çocukda bunu biliyodu..mahkeme bitene kadar da 20 kez eve geldi,kaç kez hep beraber dışarı çıktık sayısını hatırlamıyorum..şimdi tamda mahkeme bitince bunu söylemesi bana yine "anne baskısını" hatırlattı...
Eşimde fırça çekmiş baya..yenimi aklına geldi buibabannen ona ne laflar eti biliyomuusun hiç suçu yokken,ben bile babannenden nefret ediyorum..deden bile senin kardeşine daha doğmamışken ne küfürler yağdırdı..hayatımı kararttılar..bana etmedikleri kalmadı..Çiğdem ablana hakaretler yağdırdıktan bir hafta sonra utanmadan benden para istedi babannen.annenin yapmadığı kalmadı burda herşeyi gözünle gördün,şahit oldun..hiçbişy zoruna gitmedi de Çiğdem ablanın 6 ay önceki lafımı şimdi zoruna gitti demiş..daha birsürü şey yani..eşimde o gün ve sonraki gün hiç aramadı oğlanı.
Dün baya bi aramış oğlan eşimi..eşim açmamış..mesaj çkmiş telefonuna baba aç telefonu önemli diye..eşimde aramış ne oldu diye..