Eşim Bankamatik Değil!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
12 Haziran'da olucak duruşmada yine karar verilmesse (çünkü davayı uzatmak için sürekli abuk sabuk tanık isimleri yazdırıyolar,ertelensin diye) adli tatil giricek araya ve Eylül ayına kadar sarkıcak bi sonraki duruşma..Umarım bi karar verilir artık..çok bunalttılar gerçekten..

selam... merak ettim... ne olduu???? 12 Haziran gecti!!! Cevap yazmadigina göre alamamissiniz...

evet okuduklarıma bakınca çok sorunlu biriyle uğraşıyordunuz mahkmede haziranda belli olur bize olumlu yönde demişsiniz .aldınzmı çocuğu ne olde bende merakettim.

Merhaba kızlar..unuttum valla buraya yazmayı..Mahkeme günü çocuk da gitti adliyeye..onu dışarda bekletmişler.Önce eşim ve kadının tanıkları filan dinlenmiş.sosyal hizmet görevlisi de gelip gitmişti 12 hazirandan önce..hem bize hem de diğer tarafa.Bize geldiği gün tesadüfen çocuk da bizim evdeydi.Adam birsürü sordu hepimize ayrı ayrı..Ertesi günde kadına gitti.Raporunu kadının lehine yazmış..Annenin yanında daha rahat yaşıycağna kanaat getirdim yazmış raporunda..Artık annesiyle neler konuşuldu bilmiyoruz.Neyse..çocuğu çağırmışlar mahkemeye..annesi tanık olarak yazdırdığı için mahkeme salonuna alındı..tanık yazdırmasaydı zaten sosyal hizmet görevlisi evdeyken sorucaktı kimi istiyosun diye..baya tedirginmiş çocuk..e kolaymı,mahkeme salonları bize bile ne kadar soğuk geliyor..Kaldıki 10 yaşındaki bi çocuk için ne kadar kötüdür..bi tarafta annesi bitarafta babası..karşısında hakim...düşüncesiz kadın yaaa...hakim sormuş..babanı seviyormusun? -evet.demiş.Anneni?- evet demiş..Kimin yanında daha rahatsın? - ikisinin yanında da rahatım.demiş..Babanın eşini tanıyormusun? - evet çiğdem abla. demiş..onunla iyi geçiniyormusun?sana nasıl davranıyor? -çok iyi davranıyor.onu da seviyorum..demiş..Kardeşinle aran nasıl? - çok seviyorum Asyayı.sevmek için gidiyorum fırsat buldukça.demiş..Peki kimle yaşamak istersin bundan sonra demiş hakim...-Annemle demiş çocuk..neden diye sormuş hakim? eğer annemin yanından gidersem annem yanlız kalıcak..onun yanlız kalmasını istemiyorum..babam yanlız değil ama,çiğdem abla var asya var demiş..ağlamış bu sırada zavallım...tamam demiş hakim..çıkarmışlar çocuğu..mahkemede sessizlik olmuş..karar için temmuza ertelenmiş..eşim mahkemeyi geri çekti..annemi istiyorum diyince akan sular durur benim için dedi..çekmesede büyük ihitmal karşı tarafta kalıcaktı veleyat zaten...çocuk dışarda beklerken eşimin akrabası da vardı..onun yanında beklemiş dışarda..demişki o akrabaya..duruşmaya girmeden demişki(biz bunu sonradan öğrendik tabi) X ağbi,babamla kalırsam annen gidicekmiş burdan ve beni bidaha ne zaman görürsün Allah bilir demiş..ağlamış bunu söylerken..arada kaldım ağbi ne diyim ben şimdi demiş..sonrada duruşmaya girmiş zaten..üstümüze düşün herşeyi yaptık..Vicdanımız rahat..karşılık da beklemedik..eşim çocuğa hiçbir tepki vermesi.hatta mahkeme gününden sonraki gün top oynaya filan gittiler..hergün bikaç kere telde konuşuyolar..mahkemeden hiç bahsetmiyor eşim..sonra sormadı bile neden böyle dedin diye...Hayırlısı böyleymiş demekki..üsütmüzden yük kalktı dava bitince..büyük stresti gerçekten...geçmiş olsun hepimize..herkese çok teşekkür ediyorum kızlar..yanlız bırakmadınız beni..iyiki varsınız..öpüyorum kocamannnn

bu arada bu makeme süresince eşim çocuğa birçok kez sordu..oğlum eğer annemi istiyorum diyceksen mahkemede söyle geri çekiyim davayı..bende boş yere eavukatlara para ödemem,stresini yaşamam bu davanın demişti..çocuk her seferinde- baba çekme davayı sakın..demişti...eşimde tamam diyip devam etmişti..eşime söylemiştim ben..annesinin yanlız kalmasını istemiycek diye..öyle de oldu..olsun..geçti gitti işte...

Yazık çocuğun yaşadıklarına çok üzüldümmafoldumben
hayırlısı olsun canım,demekki hayırlısı böyleymiş....

Büyüklerin cezalarını neden çocuklar çeker anlamam. Yavrum yaa ne kadar büyük bir yük yüklemişler omuzlarına, çocuğa resmen duygu sömürüsü yapmışlar. İnşallah hayırlı olur.

keşke kadın evlense en azından kadına ödenen nafakdan kurtulursunuz yada çocuğu alırsınız tekarar mahkemeye verip.

Nafakadan da geçtik güzelim..evlenmez ama..keşke evlense gerçekten de..böyle ayarsız yaşamsından bin kat iyidir..eşim söyledi kadına..oğlum senin evinde yaşadığı sürece o eve erkek giremez..girerse de nikahlı kocan olarak girer..ben evlendim ve evlenmeden önce oğlum yanımda hiçbir kadını görmedi..sende aynı duyarlılığı göstericeksin dedi.o da sen benim hayatıma karışamassın ben oğlumu senden çok düşünüyorum dedi...iyiki düşünüyo,düşenmese neler olurdu allah bilir..eşim onun hayatına karışmıyor zaten,oğlunun hayatına karışıyor..ilk başlarda eşim "evlenirse onda bırakmam çocuğu" diyordu ama zaman geçtiçe düşünceler değişiyor tabi..doğru olanda bu düşünce..nafaka evlense dahi kesilmez çünkü bu çocuk nafakası..eşe verilen nafaka değil..ya eşimin kafası rahat olsunda ben başka bişey istemiyorum..dünya kadar sorunla cebelleşiyoruz zaten..ben seneye sezonda iş başlıycam..2 sene çalışsam ev kirasıyla nafaka benim maaşımla ödense baya rahatlıycak adam..2 sene diyorum çünkü ikinci çocuğu düşünüyorum 2-3 sene sonra inşallah..

geçenlerde eşim oğluyla tartışmış..şöyleki;

Eşimin izin günü denize gidicektik..o dışarı çıktı bir iki işini halletmeye.bende hazırlanıyordum..Asya'nın çantasını filan toparladım.ilk denize gidişi kızışımın çünkü:emir_bebek: eşim aradı."ben geliyorum 15 dk ya sende hazırlan çaldırınca inersin.xxx (oğlu) de gelicek" dedi..tamam canım dedim.30 dk geçti yok gelen giden..Aradı sonra dedi oğlan gelmiyo..tamam canım dedim tekrar..Ama Allah sizi inandırsın bizimle gelicek dediğinde içime bi sıkıntı düşmüştü nedense..bişey olucak dedim içimden..geldi,arabaya bindik,tabi burnundan soluyo.."Ya xx le tartıştım dünyanın lafını söyledim ama burama kadar geldi artık patladım sonunda "dedi..Canım ne oldu yine dedim..Baba Çiğdem abla da gelicek mi demiş..tabi gelicek Asyaya senmi bakıcan hem o benim karım ,neden Asyayı alıp onu bırakıyım ki,hayırdır ,demiş..Ya baba Çiğdem abla gelmese olmaz mı demiş..:1shok::1shok: şoklardayım tabi..
hiç beklemediğim bi tepkiydi bu..durup dururken yani..:1ninca: Niye oğlum ne var demiş eşim.."Ama o babanneme hakaret etmiş" demiş:uhm: ahanda ikinci şok...:1shok: ben eşimin annesiyle hayatta bir kere telefon konuşması yaptım onun üstünden de 6 ay geçti..kavga ettik baya..bana küfretmişti o gün babannesi..ama o olayın üstünden baya geçti ve çocukda bunu biliyodu..mahkeme bitene kadar da 20 kez eve geldi,kaç kez hep beraber dışarı çıktık sayısını hatırlamıyorum..şimdi tamda mahkeme bitince bunu söylemesi bana yine "anne baskısını" hatırlattı...
Eşimde fırça çekmiş baya..yenimi aklına geldi buibabannen ona ne laflar eti biliyomuusun hiç suçu yokken,ben bile babannenden nefret ediyorum..deden bile senin kardeşine daha doğmamışken ne küfürler yağdırdı..hayatımı kararttılar..bana etmedikleri kalmadı..Çiğdem ablana hakaretler yağdırdıktan bir hafta sonra utanmadan benden para istedi babannen.annenin yapmadığı kalmadı burda herşeyi gözünle gördün,şahit oldun..hiçbişy zoruna gitmedi de Çiğdem ablanın 6 ay önceki lafımı şimdi zoruna gitti demiş..daha birsürü şey yani..eşimde o gün ve sonraki gün hiç aramadı oğlanı.
Dün baya bi aramış oğlan eşimi..eşim açmamış..mesaj çkmiş telefonuna baba aç telefonu önemli diye..eşimde aramış ne oldu diye..

Apartmandaki çocukların bisikleti giriş kapısının arkasında sıralıymış.en önde bizim oğlanın bisikleti duruyomuş..nasıl olduysa devrilmiş bisikletler kapının camına düşmüş,cam kırılmış..en öndeki bizimkinin bisikleti olduğundan huysuz alkolik yöneticileri almış çocuğun bisikletini kitlemiş ordaki ambara..vermiorum,ya camı taktırıcaksınız yada parasını ödiyceksiniz demiş..bunları anlatırken ağlıyomuş..Annen ilgilensin demiş eşim..O konuştu baba,ama vermiyo hala annemlede kavga ediyo demiş..telefona ver anneni demiş..nedir olay demiş,anlatmış.ara 155 i karakola git demiş eşim ..yöneticiyi karakola almışlar.eşim de gitmiş..neyse olay hallolmuş..yarın oğlan edirneye gidiyor dayısının oğlunun sünneti varmış..aramadı bile babasını..eşim aradı sordu ne zaman gidiyosun diye..çok üzülüyorumm adama ya..zaten tartıştıklarında söylemiş..sen beni ancak işin düşünce arıyosun,para lazım olunca top lazım olunca ,canın futbol oynamak isteyince arıyosun..demiş..ha bu arada karokolda oğlanın annesi ağzında kaçırmış o sinirle,yöneticye dönmüş demişki: benim oğlana bira aldırdığını da söylesen demiş!!!!! apartman yöneticisi 10 yaşında çocuğa bira aldırıyomuş..eşim parlmış tabi,adam birkere oldu o demiş..amannnn hangi derde yanıyım bilemedimki..kendi ailemle olan sorunlarım,bu tarafın yaşattıkları...valla bin parçaya bölündüm...

bu kadar dert var neden ikinci bebek istiyorsun bence sorunlar çözüldükten sonra yap.eşinle aran iyi ama adam zaten bi çocuğuyla sorun yaşıyor şimdi yeni bebek durumunu dahda zorlaştırmazmı.yazdıkların ciddi sorunlar Allah yardımcınız olsun.

güzelim şimdi istemiyorum zaten..3 sene sonra düşünüyorum..(eşim çok istiyor ikinciyi,bi kızım daha olsun diye deliriyor adam)..sorunların hiçbiri de bizden kaynaklanan sorunlar değil..eşimle aramızda en ufak bir anlaşmazlık dahi yok..ya onun ailesi ya benim ailem..takmıyım diyorum ama insanız sonuçta..yanlız kaldığında herşey film şeridi gibi geçiyor insanın gözünün önünden..sonra bir sürü soru oluşuyo kafamda her seferinde..neden,nasıl,niye biz..ne yaptık..neden böyleler..??????????????????

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooooooooooo
sende dert küpüne dönmüşsün be arkadaşım
allah kolaylıklar versin valla ne diyeyim

anlattıklarım yaşadıklarımın onda biri değil canım..roman yazıyorum kendi hayatımdan esinlenip,inan ben bile işin içinden çıkamadım..nerden başlıycağmı şaşırdım..yazarken bile tramvalar yaşıyorum..2 yaşından beri yaşadıklarımı hayretler içinde kağıda döküyorum..bilmem kaç sayfa oldu hala 5 yaşındayım romanda..düşün yani...

onun ailesi neden senle görüşmüyor yada 6 ay önce telde bi kez görüştük kavga ettik yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam .senin ailen boşanmış kopuk bi aile sanırım eşinin ailesi ilk eşine yakınken sana neden uzaklar.

benimle tanışmadan öncede sorunları varmış zaten.Anne ve babası çok anormal insanlar..eşime evlat gibi değil de yolunucak kaz gibi davranıyorlar,düşman gibi davranıyorlar.benimle evlenmesini istemediler.onların düşüncesi kendi çevrelerinden kendi istedikleri biriyle evlendirmekti.beni hiç görmediler henüz.çok ahlaksız insanlar gerçekten.eşimin mesleğini bile tehlikeye attı babası .. benimle evlendiğinde babası,eşimden araba istedi,evliliğimizi onaylamalarının karşılığı olarak..eşim almayınca kayışı kopardılar..hergün küfürler,hakaretler yolladı mesajla eşime..ben hamileyken karnımdaki torunlarına bile ağza alınmıycak küfürler ettiler,beddualar ettiler..ben otelde çalışıyormuşum,o yüzden bilmemneymişim...birsürü rezillik..hayatımda onlar kadar çirkefini görmedim..birgün telim çaldı beim..arayan numarayı tanımıyordum.eşimin oğlu o sırada adanada,babannesinin yanında.meğer onun numarasıymış..ben kocanın annesiyim diyip başladı küfüre..ilk konuşmam ve son oldu zaten..ben dayanamam hakarete kesinlkle..iki kat daha ağır cevap verdim..o kavga bu yani..

eşimde kötü davranıyor desen çek git ne bekliyon nasıl bişeyin içindesin sen dicem ama eşin iyiyimiş Allah yardımcın olsun.

Back