Eşim Bankamatik Değil!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada nafakayı ayın herhangi bi gününde yatırabilir eşim.ama ayın 15 i maaş günü olduğundan genelde 15 inde yatırır.son aylarda ay sonuna doğru yatırıyo ve her seferinde ayın 15 inden sonra mesaj atıyo o ufak beyniyle.."nafakayı yatır,yoksa icraya vericem"..ne kadar aptal..sanki boşanma kağıdında her ayın 15 i diye bi madde var..bilgisayarın kablolarını çıkarmayı bile bilmez..onun için bile servis çağırır.. bi keresinde nafakayı ayın 15 inde yatırmadı diye emniyet müdürünün odasına kadar gitmiş şikayete..eşim polis ya..maaşından kesilebilirmi demiş..hey allahım yaaa..bu kadar cahil nasıl olunur..

nafaka tamam..sağlık problemlerı de tamam yapılacak seyler ama...kadın çalıştığı halde hiç bişeye el sürmüyosa o kadından anneliğinden şüphe ederim şahsi fikrim bu..

anneliğinden şüphe ettiricek o kadar çok meziyeti varki..maddi tarafı ilk beşe bile girmez..

Ana :1shok: konum yer değiştirmiş...yeni farkettim..:utangac:

manevi açıdan verdiği zararlar beni bitiriyo..eşim çok duygusal adam..ister istemez bende etkileniyorum işte..yaşananlar,yapılanlar ağır geliyo..ama sabır diyorum işte

Sabret canım inş velayeti alırsınız da aklınız kalmaz.maddi manevi huzura kavuşursunuz.Sıkmayın canınızı.Eşne destek çık moral ver,her işin başı sağlık,densizin biri yüzünden huzurunuz ve sağlığınız bozulmasın.

eşime sürekli moral veriyorum(bende varmış gibi),güçlü olmasını söylüyorum,sıkma canını geçicek diyorum..bunları söylerken benim içimde ne yangınlar çıkıyo halbuki..hissedicek diye boğazım düğümleniyo ağlıyamıyorum bile..yüzüne bakınca uyurken filan içim cız ediyo..biliyorum adamın içini çünkü..kalbinde hiç kötü niyet yok..oda istemezdi böyle olsun,çocuğunun annesiyle bu kadar düşman olsun..ama tek taraflı çabayla olmuyo malesef..bi noktadan sonra insan pes ediyo..madem öyle işte böyle diyo..

Allah yardımcınız olsun.
umarım herşey herkes için hayırlısıyla sonuclanır. cok zor bi durum

normalde kadının işi 8 saat.ama oğluna 12 saat çalışıyorum diyo ve hergün 4 saat dışarda kalıyo.ve bu 4 saatin dışında bir iki saat daha geç gidiyomuş eve.oğlan soruyomuş neden geç kaldın diye.direksiyon dersi alıyorum diyomuş..ya gece direksiyon dersi olmazki..hele hergün hiç olmaz.özel ders olduğundan para da ödüyor..eşim söylemiyo 8 saat çalıştığını çocuğuna..hepten allak bullak olmasın diye..29 nisanda ikinci duruşma var velayet davasının..kadının arkadaşıda tanıklık yapabilir.çünkü bezidrmişler onuda.yazık kızcağız istifasını vermiş çalıştığı yere..Eski çalışanlarınızdan xxx hanımın ,burda benim şefliğimi yapan evli olan xx bey velayet davasında yalancı şahitlik yapmam için beni tehdit ediyor ve aile huzurumu bozuyor ,bu nedenle severek çalıştığım işimden istifa ediyorum diye.. bu kadar çirkef nasıl olunabilir aklım almıyo..herkesin hayatını mahfediyor..tek derdi para yemin ederim..çocuğunu düşünen bi kadın böyle bi hayat yaşarmı? çocuğunun babasına bu kadar zarar vermek için kendini parçalarmı? ama biliyorum o davayı kazanıcak eşim Allahın izniyle..geç olsun temiz olsun yeterki..

canım yazdıklarını okudum benımde cok sınırlerım bozuldu allah sabır versın yardımcınız olsun
bu ınsanları hıc anlamıyorum ya ayrılmıs olabılırsınız bu gayet normal ama bu cocukları boyle oyuncak edıp koz olarak kullananlar varya ıste onlara delı oluyorum
az kalmıs durusmaya ınsallah kazanırsınızda kurtulursunuz o kadından huzura erersınız

canım yazdıklarını okudum benımde cok sınırlerım bozuldu allah sabır versın yardımcınız olsun
bu ınsanları hıc anlamıyorum ya ayrılmıs olabılırsınız bu gayet normal ama bu cocukları boyle oyuncak edıp koz olarak kullananlar varya ıste onlara delı oluyorum
az kalmıs durusmaya ınsallah kazanırsınızda kurtulursunuz o kadından huzura erersınız

çok sağol canım benim..bu türün en çirkef kadını da eşime düşmüş işte..şans..yaptıkları er geç kendi boynuna dolanıcak bigün..dolanmaya başladı bile zaten

Offf anne babanın ayrı olması çoook kötü çook şimdi anlattıklarını kendim açımdan baktım babmdan nefret ederdim nafaka vermezdi verdiğini zannederdi neyse yerinizde olsam bir şekilde velayeti alırım yazık günah sizede...

Kişiliksiz,farkındalığı olmayan ya da sadece maddi şeylere kafa yoran,hayatın geri kalanında pasif,bir o kadar da cahil bir insan işte...Çok üzgünüm çoook
Ne yapsan ne etsen boş,doğurmuş ama o kadar.Çocuk sahibi olmak sorumluluk almak bu kadının harcı değil..Ben yavrumdan biraz ayrı kalsam telafi etmek,açık kapatmak için uğraşıyorum,hatun çalışma saatleri hakkında oğluna yalan söylüyor..Dersiniz ki bekar, annesine sevgilisiyle buluşmak için yalan söyleyen bir genç kız:1shok:

öncelikle gerçekte takdire şayan verdiğiniz mücadele.
burada başka kadınlarda gördük, eşim çocuğunun velayetini almak istiyor ben istemiyorm ne yapacağım diyen..
siz ise ısrarla çocuğu istiyorsunuz, gerçekten çok güzel bir davranış bence..

konunuza gelirsek,
anne olmak içinde vicdan taşımayı gerektirir, maalesef ki eski eşde bu yok sanırsam.
oğlunu maşa gibi kullanıyor.
velayet davası açtığınızda avukatınız belki annenin yanlış davranışlarını ispatlayabilir.
umarım velayeti alırsınız.

olan çocuğa oluyor tabii ki..ama çocuk 18 yaşına geldiğinde yani aklı erdiğinde sanırım siz daha rahat edersiniz..en azından eşiniz para gönderecekse doğrudan oğluna gönderir..ne biliyim üniv için başka şehre gider..yada sizin yanınıza gelir..sonuçta arada anne olmaz..maddi konular sadace baba oğul arasında olur..o zaman eski eşi nasıl bir yol bilemem...
umarım oğlunun vekaletini alır..

eşime sürekli moral veriyorum(bende varmış gibi),güçlü olmasını söylüyorum,sıkma canını geçicek diyorum..bunları söylerken benim içimde ne yangınlar çıkıyo halbuki..hissedicek diye boğazım düğümleniyo ağlıyamıyorum bile..yüzüne bakınca uyurken filan içim cız ediyo..biliyorum adamın içini çünkü..kalbinde hiç kötü niyet yok..oda istemezdi böyle olsun,çocuğunun annesiyle bu kadar düşman olsun..ama tek taraflı çabayla olmuyo malesef..bi noktadan sonra insan pes ediyo..madem öyle işte böyle diyo..

Bence sen çok iyi bir insansın,bir başkası olsa birde o vıdı vıdı eder adamın burnundan getirirdi.Bak en güçlü ynım sabrım demişsin.Sabır sadecesabır.Herşey yoluna girecek ben yürekten inanıyorum buna.:1hug:

canım ne yapıp edip mahkemede bu kadının ipliğini ortaya serin ve velayeti alın çocuğun.yazık günah o adamada.

newlifecım..çok afedersin söylemeden edemiycem..o tünelin sonunu gördü galiba..kuyruğu yanmış .t gibi dolanıyor...mahkeme sonuçlanana kadar ne koparsam kar mantığında galiba...çocuğun bilinçli olması güzel...mahkemede konuşşa yada babasında kalmayı istese güzel olur..bence bir konuşun...

newlifecım..çok afedersin söylemeden edemiycem..o tünelin sonunu gördü galiba..kuyruğu yanmış .t gibi dolanıyor...mahkeme sonuçlanana kadar ne koparsam kar mantığında galiba...çocuğun bilinçli olması güzel...mahkemede konuşşa yada babasında kalmayı istese güzel olur..bence bir konuşun...

canım kadın çocuğu tanık yazdırmış..o kadar aptal ve düşüncesiz ki..insan çocuğunu mahkemeye çıkartırmı ya..hemde bu kadar çirkin suçlar varken..gözü nafakadan başka bişey görmüyo..çocuğun psikolojisini düşüneceğine nafaka kesilir diye endişeleniyo..çocukla konuştu eşim..beni çağırırlarsa ben mahkemede yalan söyleyemem zaten baba,neyse anlatırım diyo..yani babadan yana..zaten kadın çocuğun bize gelip gittiğinden habersiz..babasını istemediğini düşünüyo bu yüzden...hiç gitmedi evine bile diycek hakime aklı sıra..oysa ben daha hamileyken gelip karnımı severdi..birsürü video resim var elimizde,avukatımızda hepsi..bunları mahkeme günü görücek..yüzü ne hal alıcak çok merak ediyorum doğrusu..eşimin elinde kadının bilmediği çok fazla delil var ..çarşamba ikinci mahkeme..ne kadar ilerliycez bakalım..

inanamıyorum ya...bu nasıl bir anne ya.Sen tut eski eşinin evladına verdiği nafakayı elin evli adamıyla ye iç.umarım eşiniz velayet davasını kazanır.

Allah kötü ile karşılaştırmasın diyorum başka bişi demiyorum. Rabbim size ve eşinize kolaylıklar versin yardımcı olsun inşallah:Saruboceq:...zor bir durum:teselli:

Amin kızlar...inşallah biticek bu çirkinlikler..

Back