bugün eşime demişki telefonda kadın,siz çocuğa çok pis youn oynuyosunuz,etkilemek için yalandan sevgi gösterileri yapıyosunuz demiş..bu kadar saçma bu kadar cahilce,bu kadar sığ bi düşünce olabilir mi? beni geç hadi..eşim o çocuğun babası yaa..neden yalandan sevgi göstersin,bu nasıl olabilir!!! çocuğu istemese neden bu kadar parçalasın kendini,strese girsin,kafasında yaralar çıksın,saçına ak düşsün..nedennn!! diğer konu;hangi ikinci eş vardırki benim gibi,eşinin ilk evliliğinden olan çocuğunu alabilmesi için bu kadar destek olsun eşine!! normalde velayetin annede kalmasının benim daha işime gelmesi lazım..ama ben öyle biri değilimki..eşimi öyle seviyorum ona öyle değer veriyorum ki,onun canından çok sevdiği ilk göz ağrısı oğlunu nasıl reddedebilirim?? nasıl ona pis oyunlar oynarım ben..öyle yapsam eşim benim hakkımda ne düşünür?? gözündeki değerim altüst olmaz mı? çocuğuyla arasına girsem,çocuğa kötü davransam,eşim bana nasıl güvenebilir?nasıl sevebilir beni böyle..anlamıyorum bu insanları..anlayamıyorum..bende anneyim..ama onun olduğu gibi bi anne değil,gerçek bi anneyim ben..