Eşim Bankamatik Değil!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim benim için bi mucize canım bunca çirkinliğin arasında..bende onun için öyleyimdir heralde..başıma gelen en güzel şey o..dediğin gibi Allah yardımcımız olsun..

Allah mutluluğunuz arttırsın bu güçlüklerde bizi birbirimize bağlıyor de geçer gider dde sabret

geçenlerde eşim oğluyla tartışmış..şöyleki;

Eşimin izin günü denize gidicektik..o dışarı çıktı bir iki işini halletmeye.bende hazırlanıyordum..Asya'nın çantasını filan toparladım.ilk denize gidişi kızışımın çünkü:emir_bebek: eşim aradı."ben geliyorum 15 dk ya sende hazırlan çaldırınca inersin.xxx (oğlu) de gelicek" dedi..tamam canım dedim.30 dk geçti yok gelen giden..Aradı sonra dedi oğlan gelmiyo..tamam canım dedim tekrar..Ama Allah sizi inandırsın bizimle gelicek dediğinde içime bi sıkıntı düşmüştü nedense..bişey olucak dedim içimden..geldi,arabaya bindik,tabi burnundan soluyo.."Ya xx le tartıştım dünyanın lafını söyledim ama burama kadar geldi artık patladım sonunda "dedi..Canım ne oldu yine dedim..Baba Çiğdem abla da gelicek mi demiş..tabi gelicek Asyaya senmi bakıcan hem o benim karım ,neden Asyayı alıp onu bırakıyım ki,hayırdır ,demiş..Ya baba Çiğdem abla gelmese olmaz mı demiş..:1shok::1shok: şoklardayım tabi..
hiç beklemediğim bi tepkiydi bu..durup dururken yani..:1ninca: Niye oğlum ne var demiş eşim.."Ama o babanneme hakaret etmiş" demiş:uhm: ahanda ikinci şok...:1shok: ben eşimin annesiyle hayatta bir kere telefon konuşması yaptım onun üstünden de 6 ay geçti..kavga ettik baya..bana küfretmişti o gün babannesi..ama o olayın üstünden baya geçti ve çocukda bunu biliyodu..mahkeme bitene kadar da 20 kez eve geldi,kaç kez hep beraber dışarı çıktık sayısını hatırlamıyorum..şimdi tamda mahkeme bitince bunu söylemesi bana yine "anne baskısını" hatırlattı...
Eşimde fırça çekmiş baya..yenimi aklına geldi buibabannen ona ne laflar eti biliyomuusun hiç suçu yokken,ben bile babannenden nefret ediyorum..deden bile senin kardeşine daha doğmamışken ne küfürler yağdırdı..hayatımı kararttılar..bana etmedikleri kalmadı..Çiğdem ablana hakaretler yağdırdıktan bir hafta sonra utanmadan benden para istedi babannen.annenin yapmadığı kalmadı burda herşeyi gözünle gördün,şahit oldun..hiçbişy zoruna gitmedi de Çiğdem ablanın 6 ay önceki lafımı şimdi zoruna gitti demiş..daha birsürü şey yani..eşimde o gün ve sonraki gün hiç aramadı oğlanı.
Dün baya bi aramış oğlan eşimi..eşim açmamış..mesaj çkmiş telefonuna baba aç telefonu önemli diye..eşimde aramış ne oldu diye..

zavalli cocukk....
anlasilan sadece annenin degil babasinin da baskisi var… ya bi insanin cocugu yanlis bile yapsa… böyle detayi ile anlatirmi cocuguna herseyi… babaannesini kötülermi… her ne kadar kötü is bile. Cocuk bu yanlis biliyor olabilir… dogrusunu anlatin tamam ama… karsi tarafi, yani babaanneyi böyle kötülüyerek degill… Bir cocuga insan kötü seyleri bile güzellikle anlatmaliki.. cocukta sizdeki iyiligi görsün.

Apartmandaki çocukların bisikleti giriş kapısının arkasında sıralıymış.en önde bizim oğlanın bisikleti duruyomuş..nasıl olduysa devrilmiş bisikletler kapının camına düşmüş,cam kırılmış..en öndeki bizimkinin bisikleti olduğundan huysuz alkolik yöneticileri almış çocuğun bisikletini kitlemiş ordaki ambara..vermiorum,ya camı taktırıcaksınız yada parasını ödiyceksiniz demiş..bunları anlatırken ağlıyomuş..Annen ilgilensin demiş eşim..O konuştu baba,ama vermiyo hala annemlede kavga ediyo demiş..telefona ver anneni demiş..nedir olay demiş,anlatmış.ara 155 i karakola git demiş eşim ..yöneticiyi karakola almışlar.eşim de gitmiş..neyse olay hallolmuş..yarın oğlan edirneye gidiyor dayısının oğlunun sünneti varmış..aramadı bile babasını..eşim aradı sordu ne zaman gidiyosun diye..çok üzülüyorumm adama ya..zaten tartıştıklarında söylemiş..sen beni ancak işin düşünce arıyosun,para lazım olunca top lazım olunca ,canın futbol oynamak isteyince arıyosun..demiş..ha bu arada karokolda oğlanın annesi ağzında kaçırmış o sinirle,yöneticye dönmüş demişki: benim oğlana bira aldırdığını da söylesen demiş!!!!! apartman yöneticisi 10 yaşında çocuğa bira aldırıyomuş..eşim parlmış tabi,adam birkere oldu o demiş..amannnn hangi derde yanıyım bilemedimki..kendi ailemle olan sorunlarım,bu tarafın yaşattıkları...valla bin parçaya bölündüm...

cocuk bu yaaaa… baba dedigin cocugu yanlis yapsa bilee (ki bu kücük daha…) arkasinda durmali… iste sen bize böyle yaptinda sende git kendi isini kendin hallet gibisine… Cocugun yüzüne vurmamali...

benimle tanışmadan öncede sorunları varmış zaten.Anne ve babası çok anormal insanlar..eşime evlat gibi değil de yolunucak kaz gibi davranıyorlar,düşman gibi davranıyorlar.benimle evlenmesini istemediler.onların düşüncesi kendi çevrelerinden kendi istedikleri biriyle evlendirmekti.beni hiç görmediler henüz.çok ahlaksız insanlar gerçekten.eşimin mesleğini bile tehlikeye attı babası .. benimle evlendiğinde babası,eşimden araba istedi,evliliğimizi onaylamalarının karşılığı olarak..eşim almayınca kayışı kopardılar..hergün küfürler,hakaretler yolladı mesajla eşime..ben hamileyken karnımdaki torunlarına bile ağza alınmıycak küfürler ettiler,beddualar ettiler..ben otelde çalışıyormuşum,o yüzden bilmemneymişim...birsürü rezillik..hayatımda onlar kadar çirkefini görmedim..birgün telim çaldı beim..arayan numarayı tanımıyordum.eşimin oğlu o sırada adanada,babannesinin yanında.meğer onun numarasıymış..ben kocanın annesiyim diyip başladı küfüre..ilk konuşmam ve son oldu zaten..ben dayanamam hakarete kesinlkle..iki kat daha ağır cevap verdim..o kavga bu yani..

anne ve babalarimiz büyüklerimiz… her ne kadar da hata yapsalar… onlara saygisizlik edilmemeli… senin iyi oldugunu ancak öyle görürlerdi. Sen dayanamamissin… geri söyledin… o senin kisiliginle ilgili tamam da… ama burda cok iyi birsey yapmis gibi de anlatmana gerek te yok yani

Back