Eşim Bankamatik Değil!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana öyle geldi ki siz maddiyattan çok duygusal olarak çok yıpranmışsınız..
Üzüldüm açıkçası..
Ama en çok çocuğa üzüldüm..
Eğer anneden kötü etkilenirse bu para konusunda oğlan da işi abartabilir...
Hani annenin neler anlattığını bilmiyoruz,yalan yanlış sözlerle çocuğun aklına girebilir. Maalesef çocuk daha küçük. Bunun ergenliği var,gençliği var. O dönemlerde özellikle babadan intikam alma duygusu ile canınızı sıkmaz inşallah..
Dilerim ki;velayeti alırsınız.Annesi elbet onunla da görüşür ama baba hakkında kötü duygulara sahip olmaz en azından.

yani ama bu dupeduz iyi niyeti suistimal etmektir... nasil bir anneyse bu; cocugun nafakasina goz dikmis:1shok: ama helal olsun esinize cok iyi bir babaymis... siz de sinirlenmekte haklisiniz. biraz sert konusmak lazim belki de o bayanla. muhattabiniz nasil biri bilemedigim icin net birsey soyleyemiyorum... :1no2: umarim cozersiniz en kisa zamandaa.s.

çözücez canım..eşimin mesleği gereği sabretmek zorundayız..beklemedeyiz şimdilik..ne ben nede eşim bu gibi durumlarda pekde sabırlı değilizdir,sakin hiç değilizdir ama eşim polis memuru..bekliyoruz o yüzden mahkeme bitsin diye..

Allah yardımcınız olsun canım kabullenmesi çok zor bir durum .
Ama iyi niyetli biri olduğunuzu düşünüyorum Rabbim size güzel düşüncelerinizden dolayı en yakın zamanda ferahlık versin.

Bana öyle geldi ki siz maddiyattan çok duygusal olarak çok yıpranmışsınız..
Üzüldüm açıkçası..
Ama en çok çocuğa üzüldüm..
Eğer anneden kötü etkilenirse bu para konusunda oğlan da işi abartabilir...
Hani annenin neler anlattığını bilmiyoruz,yalan yanlış sözlerle çocuğun aklına girebilir. Maalesef çocuk daha küçük. Bunun ergenliği var,gençliği var. O dönemlerde özellikle babadan intikam alma duygusu ile canınızı sıkmaz inşallah..
Dilerim ki;velayeti alırsınız.Annesi elbet onunla da görüşür ama baba hakkında kötü duygulara sahip olmaz en azından.

çocuk çok mantıklı çok bilinçli..oda herşeyin farkında..babasıyla dertleşiyolar bazen..eşim anlatıyo bana söylediklerini..oda memnun değil annesinin yaptıklarından ama nede olsa annesi ve onunla yaşıyor..tabiki anne daha çok baskın bazı konularda..dediğiniz gibi duygusal olarak tükeniyorum..en zor kısmı eşime belli etmeme kısmı..sıkıntıdan kafamda yaralar çıktı..çok üzlüyorum eşim adına..o kadar iyi bir baba,o kadar duygusal bi insanki..velayeti eşim alırsa asla annesinin yaptığı gibi kısıtlamalar getirmez..hele baskı asla..geçenlerde eşim oğlanla beraber maça gittiler.oğlanın bi arkadaşıda gelmiş yanında.yakın arkadaşı çocuğun.bişey olmuş çocuk eşime surat yapmış maç sırasında..arkadaşı bizimkine kızmış,böyle baba bende bile yok.daha birkere bile beni futbol oynarken izlemeye gelmed babam,senin baban hep yanında her istedğinde..her çarşamba okula gelip seni izliyo maçlarda,ama sen üzüyosun onu,yapma böyle demiş..sonra özürdilemiş babasından..canım kocam yaaabenneyaptımki

Allah yardımcınız olsun canım kabullenmesi çok zor bir durum .
Ama iyi niyetli biri olduğunuzu düşünüyorum Rabbim size güzel düşüncelerinizden dolayı en yakın zamanda ferahlık versin.

Çok teşekkürler canım..:1hug:amin..:Saruboceq:inşallah güzel olur herşey..:nazar:

çocuk çok mantıklı çok bilinçli..oda herşeyin farkında..babasıyla dertleşiyolar bazen..eşim anlatıyo bana söylediklerini..oda memnun değil annesinin yaptıklarından ama nede olsa annesi ve onunla yaşıyor..tabiki anne daha çok baskın bazı konularda..dediğiniz gibi duygusal olarak tükeniyorum..en zor kısmı eşime belli etmeme kısmı..sıkıntıdan kafamda yaralar çıktı..çok üzlüyorum eşim adına..o kadar iyi bir baba,o kadar duygusal bi insanki..velayeti eşim alırsa asla annesinin yaptığı gibi kısıtlamalar getirmez..hele baskı asla..geçenlerde eşim oğlanla beraber maça gittiler.oğlanın bi arkadaşıda gelmiş yanında.yakın arkadaşı çocuğun.bişey olmuş çocuk eşime surat yapmış maç sırasında..arkadaşı bizimkine kızmış,böyle baba bende bile yok.daha birkere bile beni futbol oynarken izlemeye gelmed babam,senin baban hep yanında her istedğinde..her çarşamba okula gelip seni izliyo maçlarda,ama sen üzüyosun onu,yapma böyle demiş..sonra özürdilemiş babasından..canım kocam yaaabenneyaptımki

Offff sana çok geçmiş olsun arkadaşım ya..
İnan ben eskiden aile kavramına çok daha farklı bakıyordum..
Ama kendi davamla ilgilenirken o kadar ilginç hatta korkunç hayatlar duydum,okudum ki insanlardan.O zaman dedim,doğurmakla anne,eve ekmek getirmekle baba olunmuyormuş..
Hele ki boşanma gerçekleştikten sonra bir taraf illa ki hırs,intikam adı her neyse o duygu ile eski eşi yıpratıyor. Senin olayında da anne işte hem çocuk üzerinden para kopartıyor hem de anladığım kadarı ile kötü örnek olan bir hayatı var.
Eşinin davası inşallah kolaylıkla hallolur..
Çok üzüldüm..

Çocuk çok küçük değil, velayet davasını kazanırsınız. Böyle bir annenin elindende kurtulmuş olur yavrucak hiç olmazsa.

Offff sana çok geçmiş olsun arkadaşım ya..
İnan ben eskiden aile kavramına çok daha farklı bakıyordum..
Ama kendi davamla ilgilenirken o kadar ilginç hatta korkunç hayatlar duydum,okudum ki insanlardan.O zaman dedim,doğurmakla anne,eve ekmek getirmekle baba olunmuyormuş..
Hele ki boşanma gerçekleştikten sonra bir taraf illa ki hırs,intikam adı her neyse o duygu ile eski eşi yıpratıyor. Senin olayında da anne işte hem çocuk üzerinden para kopartıyor hem de anladığım kadarı ile kötü örnek olan bir hayatı var.
Eşinin davası inşallah kolaylıkla hallolur..
Çok üzüldüm..

İlgin için sağol canım..Kadın çok ilginç bi vaka zaten..yüzüne baksan,ezilmiş,itilmiş,zavallı,mahçup,bitik tarzında ezik bi ifadesi var..kendine acınmasından zevk alan depresif bi tür..çocuk için hiç iyi bir örnek değil kesinlikle..üstelik şu lafında çok haklısın..doğurmakla anne,eve ekmek getirmekle baba olunmuyormuş..

Çocuk çok küçük değil, velayet davasını kazanırsınız. Böyle bir annenin elindende kurtulmuş olur yavrucak hiç olmazsa.

bütün bu çirkiniklerin ,çirkefliklerin tam da ortasındayken öyle mazlum bi tavrı varki anlatamam..sizi karşınıza alıp konuşsa,sırf o yüzündeki ezik ifadesiyle bile kendi safına çekebilir..onu iki yada üç kere gördüm..ama uzaktan bikaç saniyeliğine..o bile yetti onu çözmem için..yapıcak dediğim herşeyi yaptı..eşim şimdi bana sen demiştin diyor..

canım öncelikle allah sana ve eşine sabır versin ben de seninle aynı durumdayım eşimin 2 tane çocugu var onbeş yıldır gün geçirmeden bizde nafaka ödüyoruz bunun yanında dershane servis .....uzar gider malesefki bazı anneler böylelerine anne bile denmez çocuklarnı kullanarak para sızdırıypr bunun ticaretini yapıyor kadın 3 kocadan ayrı ayrı çocuklar doğurmuş nafakalarla geçiniyor meslek haline getirmiş biz çocuklarla farklı şehirlerde yaşıyoruz burnu kanar arar çocuklarına ne terbiye vermiş ne egitmiş şimdi birisi bizimle yaşıyor 17 yaşında ama zeka yaşı küçük sanırım ne söylesem tersini yapıyor 14 ğün olkula gitmemiş sordugumda canım istenmedi diyecek kadarda terbiyesiz eşim arada kalıyor o nun yanında masumları oynayıp eşim yokken cin kesiliyor 17 yaşıdaki birinin tuvalet kulanımını bilmemesi çok sinirimi bozuyor ne kadar uyardımsa boş yani benmkide başka dert canım annesi parasıyla baktı şimdi ğolu annsini anneside oğlunu istemiyor olan bana oldu çok konuştum samırım tatlım umarım her şey gönlünce olsun kimse parayı sokaktan toplamıyor

canım öncelikle allah sana ve eşine sabır versin ben de seninle aynı durumdayım eşimin 2 tane çocugu var onbeş yıldır gün geçirmeden bizde nafaka ödüyoruz bunun yanında dershane servis .....uzar gider malesefki bazı anneler böylelerine anne bile denmez çocuklarnı kullanarak para sızdırıypr bunun ticaretini yapıyor kadın 3 kocadan ayrı ayrı çocuklar doğurmuş nafakalarla geçiniyor meslek haline getirmiş biz çocuklarla farklı şehirlerde yaşıyoruz burnu kanar arar çocuklarına ne terbiye vermiş ne egitmiş şimdi birisi bizimle yaşıyor 17 yaşında ama zeka yaşı küçük sanırım ne söylesem tersini yapıyor 14 ğün olkula gitmemiş sordugumda canım istenmedi diyecek kadarda terbiyesiz eşim arada kalıyor o nun yanında masumları oynayıp eşim yokken cin kesiliyor 17 yaşıdaki birinin tuvalet kulanımını bilmemesi çok sinirimi bozuyor ne kadar uyardımsa boş yani benmkide başka dert canım annesi parasıyla baktı şimdi ğolu annsini anneside oğlunu istemiyor olan bana oldu çok konuştum samırım tatlım umarım her şey gönlünce olsun kimse parayı sokaktan toplamıyor

senin durumun daha zor canım..bende sana üzüldüm inanki..bizde bununla imtihan ediliyoruz..zor olanı çıktı karşımıza..boşanmış çocuklu erkekle evlenmek gerçekten cesaret işi..asla pişman değilim..eşim başıma gelen en güzel şey benim için..onun üzülmesi ,yıpranması,uykularının kaçması beni mahfeden zaten..herşey yoluna girer umarım..

İlgin için sağol canım..Kadın çok ilginç bi vaka zaten..yüzüne baksan,ezilmiş,itilmiş,zavallı,mahçup,bitik tarzında ezik bi ifadesi var..kendine acınmasından zevk alan depresif bi tür..çocuk için hiç iyi bir örnek değil kesinlikle..üstelik şu lafında çok haklısın..doğurmakla anne,eve ekmek getirmekle baba olunmuyormuş..

Rica ederim arkadaşım...
Kadının ifadesini çok iyi anlıyorum inan..
Dedim ya ben bu zamana kadar hiç bir şey bilmiyormuşum hayata dair..
İnsanların ayrılık,boşanma gibi acı da olsa doğal gerçeği kabullenmeleri hiç de kolay olmuyormuş.. Neler yapıyorlar şaşırdım..
Öyle hikayeler dinledim ki insanlık nereye gidiyor, yok anlamadım..
Ortada ziyan olan çocuklar,bitmek bilmeyen hırslar,yok olan emekler..
Allaha çok şükür eşin efendi adammış da kadının bu yaptıkları karşısında bir yanlış yapmamış,inan ki olaylar iyice çığırından çıkmış bazı insanların hayatlarında..
Üzülme arkadaşım,herşey yoluna girer inşallah

allah sabır versin canım ama bu durum cok zor ve karısık
cocuk daha ana kuzusu sayılır su anda anne etkisi altında kalıyordur ama bunun ergenlik dönemi ve sonrası var anne her daim etkilemeye calışacak bence siz anneyle anlaşmaya bakın ve cocuğu yaptıgınız seylerin farkına varmasını sağlayın tabi bunu başına kalkın demiyorum ama en azından ergenlik dönemine geldiginde herseyin farkında olsun
dışardaki biri olarak yorum yapıyorum cocuğun velayetini almakda zor erkek cocugu büyeyecek annesi baskı yapsa annesi
ama sen en ufak hatasını söylesen cok farklı
en güzeli gene annesinin yanında kalması
bence maddi olarak yıpranmak piskolojik olarak yıpranmaktan daha iyidir ne kadar sabırlı bir ebebeyn olursan ol cocuk insanı cok yıpratıyor senin bebeğin daha kücük oldugu icin pek farkında değilsin ama bu bir gercek allah kolaylık versin canım

Rica ederim arkadaşım...
Kadının ifadesini çok iyi anlıyorum inan..
Dedim ya ben bu zamana kadar hiç bir şey bilmiyormuşum hayata dair..
İnsanların ayrılık,boşanma gibi acı da olsa doğal gerçeği kabullenmeleri hiç de kolay olmuyormuş.. Neler yapıyorlar şaşırdım..
Öyle hikayeler dinledim ki insanlık nereye gidiyor, yok anlamadım..
Ortada ziyan olan çocuklar,bitmek bilmeyen hırslar,yok olan emekler..
Allaha çok şükür eşin efendi adammış da kadının bu yaptıkları karşısında bir yanlış yapmamış,inan ki olaylar iyice çığırından çıkmış bazı insanların hayatlarında..
Üzülme arkadaşım,herşey yoluna girer inşallah

eşimin hayatında ben ve bebeğim olmasıydı bu kadar sabırlı davranmazdı ..onu dizginleyen hep biz olduk içten içe, biliyorum..mesleğinide gözden çıkarırdı..bazen çok zorluyolar sınırlarını ama iradeli ve akıllı adam gerçekten..onların tahriklerine kapılmıyo..herşeyin bi zamanı ve uslubü var diyo..inşallah rayına girer vagonlar..

sizedeı eşinizede allah ayrı sabır versin
çocuğa üzüldümm inşallah biran önce kurtulursunuz o kadındann

allah sabır versin canım ama bu durum cok zor ve karısık
cocuk daha ana kuzusu sayılır su anda anne etkisi altında kalıyordur ama bunun ergenlik dönemi ve sonrası var anne her daim etkilemeye calışacak bence siz anneyle anlaşmaya bakın ve cocuğu yaptıgınız seylerin farkına varmasını sağlayın tabi bunu başına kalkın demiyorum ama en azından ergenlik dönemine geldiginde herseyin farkında olsun
dışardaki biri olarak yorum yapıyorum cocuğun velayetini almakda zor erkek cocugu büyeyecek annesi baskı yapsa annesi
ama sen en ufak hatasını söylesen cok farklı
en güzeli gene annesinin yanında kalması
bence maddi olarak yıpranmak piskolojik olarak yıpranmaktan daha iyidir ne kadar sabırlı bir ebebeyn olursan ol cocuk insanı cok yıpratıyor senin bebeğin daha kücük oldugu icin pek farkında değilsin ama bu bir gercek allah kolaylık versin canım

canım anne anlaşılıcak bi tip değil..başlarda eşim onuda denedi..ama hep saldırı modunda kendisi..maddi olarak sarsılınca insan manevi olarak da etkileniyor..ödenemeyen borçlar,yatırılamayan kredi kartı asgarileri, elektirik faturaları..bunlar bi evi derinden etkileyen şeyler..annesinin yanında kalması pekde güzel olmuyor malesef..çocuk annesinin yanında kaldığı sürede nasıl ayak üstü kırk yalan söylenir,nasıl iki taraf idare edilir,nasıl çocuk para için kullanılır,nasıl bi kadın çocuğunun babasına durmadan hakaret eder,nasıl bi anne oğlunu diğer kardeşinden soğutma,nefret ettirme politikası uygular,bunları öğrendi şimdilik..

inanki bu konuda yalnız değilsin bir cok kadın bu konuda cok acımasız ne koparırısam o kar diyenlerden heralde
allah yardımcınız olsun insallah bir an önce düzene girer hayatınız

eşim biraz önce bankamatikten nafakayı yatırmış.mesaj atmış ..şöyle:

NAFAKAYI YATIRDIM..ÇOCUĞUN ıHTıYAÇLARINI ALIRSIN!!!!!!!!

Allah sana sabır versin canım.çok zor bi durum bu.umarım herşey istediğin gibi olur.inan bana Allah kim neyi hakediyosa veriyo.yakında o kadının cezasını da verir.sabret

nafaka tamam..sağlık problemlerı de tamam yapılacak seyler ama...kadın çalıştığı halde hiç bişeye el sürmüyosa o kadından anneliğinden şüphe ederim şahsi fikrim bu..

Back