• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darda olan bu kardeşinize fikirlerinizi bekliyorum

Eski eşin bunu duymasını asla istemiyorum zaten. Direkt çocukları alır ve bana da zarar verebilir o konuda hiç güvenmiyorum kendisine . Evet gebelik daha çok yeni.
hızlı karar verip hızlı olmanız lazım. seçiminiz çok zor ama sevgiliniz zaten evlenmekten yanarmış bebeği kimseye duyulmadan evlenebilirsiniz. tabi adama güveniyorsanız.

Açıklama şu ;asla yapmaz asla asla asla . Allah akıl fikir versin çocukları babasının alması kadar sizde kalması da korkunç. Umarım devlet duruma el atar.
Hanımefendi hani diyorsunuz ya çocuklarınızın yanına nasıl sokuyorsunuz vs. Ben onun icin yaptığım açıklamadan bahsediyorum. Bir şeyler yaşıyorsak illa benim evimde yaşayacagız diye bir kural mı var hani tatile felan gitmiş olamaz mıyız diyorum neden tek bir düşünce ile insanları bu sekilsde yargılıyorsunuz . Devlet kimin elinden çocuk alınacağı çok iyi biliyor siz merak etmeyin. Ben çocuklarımın yanında yüz kızartıcı onların psikolojisini bozacak hiç bir şey yapmadım. Bir tek siz düşünceli anne değilsiniz yani onu demek istiyorum. Bazen hayat öyle şeyler yaşatıyor ki umarım insanları kötü bir şekilde yargılayıp sizde bu tarz şeyler yasamazsınız. Hayat bu sonuçta ne getireceği hiç belli olmuyor

kürtaj olmayı istemeye başladım
Doğum kontrol hapı kullanıyordum ama bazen içmeyi unuttuğum zamanlar oldu benim hatam yani anlayacagınız
Doğum kontrol haplarını arada almayı unutmuşum dediğinize göre yalnızca siz korunuyorsunuz. Aman siz 7 aylık ilişkide sekssiz kalmayın, partneriniz kişisi prezervatif kullanmasın Allah korusun keyfi kaçar, bebeği de kürtajla halledersiniz ne olacak değil mi? yeter ki keyifler yerinde olsun.

Onun da çocukları var demişsiniz,peki o neden ayrılmış eşinden ,madem bu kadar harika biri..öncelikli mevcut çocuklarınıza bakmalısınız, onlara bir gelecek
hazırlamalısınız,tekrar evlenmek hele tekrar
başka birinden çocuk sahibi çok büyük işler,büyük kararlar..eviniz de yokmuş ,bu
adam da bi yanlış yaparsa ,3 çocukla nasıl bi
mücadele içinde olacaksınız..ilişkiler zaten hep tozpembe iyi gider,asıl sorun evlenip
çocuk sahibi olduktan sonra başlar...mevcut çocuklarınızın size en çok ihtiyaçları olacak zamanda böyle bir karışıklık bir bilinmez bana doğru gelmedi..

Hanımefendi hani diyorsunuz ya çocuklarınızın yanına nasıl sokuyorsunuz vs. Ben onun icin yaptığım açıklamadan bahsediyorum. Bir şeyler yaşıyorsak illa benim evimde yaşayacagız diye bir kural mı var hani tatile felan gitmiş olamaz mıyız diyorum neden tek bir düşünce ile insanları bu sekilsde yargılıyorsunuz . Devlet kimin elinden çocuk alınacağı çok iyi biliyor siz merak etmeyin. Ben çocuklarımın yanında yüz kızartıcı onların psikolojisini bozacak hiç bir şey yapmadım. Bir tek siz düşünceli anne değilsiniz yani onu demek istiyorum. Bazen hayat öyle şeyler yaşatıyor ki umarım insanları kötü bir şekilde yargılayıp sizde bu tarz şeyler yasamazsınız. Hayat bu sonuçta ne getireceği hiç belli olmuyor

düzenli seks hayatınız yoksa neden doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz?
neden arada bir sevişiyorsanız adam kondom kullanmıyor?
adam bana bencil biri gibi geldi. 7 ay ikinci evlilik kararı vernek için erken bence. ikimizde çalışıyoruz demişsiniz de 5 çocuk bakacaksınız( nafaka verdiğini varsayıyorum sevgilinizin) kendi çocuklarınızın hayat standartları düşecek ister istemez birde doğurursanız bir süre çalışamayacaksanız. bebeğe bakacak biri olacak mı işe dönmeniz için yoksa bakıcı parası vs.. herşeyi düşündünüz mü?

Evli değiliz. Bebeği doğurmak istiyorum ama bir yanım kürtaj diyor. Dediğim gibi çok Araf’ta kaldım yanlıs bir şey yapmak istemiyorum.
Siz bu 7 aydir tanidiginiz adamdan da ayrilsaniz dogurmaniz durumunda 3 cocuga tek başınıza bakabilecek maddi ve psikolojik güçte misiniz? Velayeti şu buyu her şeyi bir kenara biraksak bile?

Eger bebegi dogurmak istiyorsaniz bir an önce nikah yapmaniz yarariniza olacaktir. Etrafa duyurmadan. Ve eski kocanizin çocukları sizden alma amacının kişisel bir sebepten kaynaklandığını gösteren her türlü delil toplamaniz onemli olcaktir bu surecte aklinizda bulunsun. Kiskancligindan o adamdan hamile misin bi de görürsün sen gününü seklinde her hangi ufak bir tehdit mesaji bile yeterli. Iki senedir siz bakiyorsunuz ne oldu da istiyor akli nerdeymis olur çünkü. Çocukların sizinle birlikte daha sağlıklı, mutlu ve güvenli bir ortamda yaşadığını gösteren deliller de lazim. Elinizin guclenmesi acisindan. Velayet davasini bir an once açın iki senedir ben bakiyorum huzurlular mutlular diye. Ortamlarinda bir degisim olmamasi adina velayetin de bende olmasi gerekiyor seklinde. Diger turlu o cocuklari almaya kalktiginda acarsaniz gec olur icrayla cocuklari alir da bir sure.

Son düzenleme:
Evet maalesef ki çok erken. Evet kendisi de boşanmış ve çocukları var
Ortada bir sürü çocuk varken, düzeniniz tam oturmamışken ve arkada bağımlı bi eski eş varken daha 7 aydır tanıdığınız adamla evlenmek mantıklı değil.

Sevgiliniz arkasını dönüp gitse 3 çocuğa bakabilecek misiniz? Bebek doğunca kim ilgilenecek bir süre çalışamayacaksınız. Bunların planını yaptınız mı?

Bana bencil demeyin diye kızmışsınız ama o çocukları pek düşündüğünüz yok kusura bakmayın. Daha yeni boşandınız, o çocuklara yeni bir evlilik + yeni bir kardeş şoku şu an gerekli mi gerçekten? Hem de ikisi birden...

Burada genelde "kürtaj ol diyemeyiz, senin kararın" diyorlar ama ben ben düşünün derim, önceliğiniz kendi çocuklarınız olsun. Sevgilinizle evlenirseniz tekrar bakarsınız çocuk işine.

Evet 7 ay çok erken size katılıyorum. Çocuklar acısından da travma yaşayabilecekleri bi durum. Boşanma sürecinde çocuklar etkilendiği icin zaten oyun terapisine gidiyorlardı. Eğer doğurmaya kesin karar verip evlilik olursa bu süreci gittiğimiz psikolog ile çocuklara şok yaşatmadan travma bırakmadan çözmeye çalışmayı düşünüyorum.
Var olan çocuklarınızın durumunu düşünmek zorundasınız.
Çocuklar zaten travma yaşadı diyorsunuz, bizim toplumumuzda maalesefki evlenmeden hamile kalmak doğurmak ayıplanacak bir şey ve bu cocuklarınıza illaki simdi degilsede ileriki hayatlarında yansıyacak.
Yerinizde olsam kürtaj olurdum.

Arkadaşlara kızıyorsunuz ama evlenirseniz daha 7 aydır görüştüğünuz sizin bile tam olarak tanimadiginiz bir adamı çocuklarinizin yanina maalesefki sokacaksiniz.
Evlenip çocukları vermeyi düşünmuyorsunuz vermeyinde tabi ama bu acidan da düsünün

İkimizde çalışıyoruz maddi olarak bi sorunumuz yok. Hamileyim diye bir çok şeyi düşünmeden evlilik istemiyorum zaten. Anlatmak istediğim hamilelikten dolayı duygusal yaklasıyorum pek sağlıklı düşünemiyorum. Her şeyi şu an en ince ayrıntısına kadar düşünüp o şekilde bi yol izlemek istiyorum
Sizde iki çocuk sevgilinizle bir ya da iki bir de doğacak olan en az dört çocuğa bakmak işin maddi olarak sevgilinizin ayda 150 bin filan kazanması lazım. Çünkü yakında siz çalışamıyor olacaksınız. Kusura bakmayın ama yaşam tarzınıza vizyonunuza filan bakınca öyle garanti bi maddi durumunuz olduğunu sanmıyorum muhtemelen sevgiliniz ben hepsine bakarım diyor siz de inanıyorsunuz bu yani. Eski eşinizin madde kullandığını manyak olduğunu evlenmeden önce anlayamamışsınız demek mi insan anlama yeteneğiniz sınırlı şimdi de beş ay tanıdığınız adamdan çocuk yapacak kadar sorumsuzsunuz bu gün gibi aşikar. Çocuklarınıza çok acıdım ya müptezel babalarına gidecekler ya da dün gördükleri adamla aynı evde yaşamak zorunda kalacaklar. Yeni kardeş travması da cabası. Gerçekten yazık

Hem siz, hem çocuklarınız sorunlu bir evlilikten çıkmışsınız. Yeni bir ilişki için bu kadar acele etmeseymişsiniz keşke, çocuklarınıza iyi geldiğini hiç sanmıyorum.

Sevgiliniz ile ciddi düșünüyormuşsunuz zaten, bi nikah kıyın olsun bitsin.

Bi de şunu hissetmediginizden emin olun. Bizim toplumda var bu galiba bi. Eski belali kocasindan yakayi kurtarip yillarca fiziki ve manevi zarara ugramis kadinlar, ortalamadan azcik hallice bir adam bulduklarinda, o adam onlara ve cocuklarina kol kanat gerdiginde ya da en azindan bunu taahhüt ettiginde sanki o adama da bir evlat verme borçları varmış gibi hissediyorlar. Sanki onun cocugunu dogurmasan diyecek ki sana eski okuzun bile cocuklarini dogurdun da benimkini dogurmak zor mu geldi? Boyle bi yanilsama kafasi var. Buna düşmediğinizden emin olun lütfen hicbir sey icin mecbur degilsiniz bi adama.

Velayet davasını açacağım zaten ama iffetsizlik olayını anlayamadım kusura bakmayın bilmediğim icin soruyorum. Sonuçta boşanmışız ve herkes kendi hayatından sorumlu evliliğimiz devam etmiş olsaydı tabiki bi iffetsizlik durumu söz konusu olabilirdi.
Evlilik dışı hamile kalmanı sana karşı kullanabilir, onu söylüyorum. Bekarsın sonuçta. Bu benim yargılamam falan değil. Boşanırken ne iftiralar atıyorlar. Bunu kaçırmazlar

Ç
Annenin evlilik dışı ilişkiden hamile kalması yüz kızartıcı değil mi çocuklar için:) içinse olduğunuz durumun farkında bile değilsiniz bence siz psikolojik destek alın

Back
X