• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darda olan bu kardeşinize fikirlerinizi bekliyorum

Niyetimiz evlilik yolundaydı zaten. Ama ben çok fazla acele etmek istememiştim bu konuda aileler vs tanıştı ama durum böyle olunca kendimi çok fazla sıkıntıya soktum. Kendisi bebeği istiyor evlenelim bir şekilde çocukların velayetini almak icin uğraşalım diyor ama beni hamileliğinde verdiği psikoloji ile şu an bu konuda hiç sağlıklı düşünemiyorum

Yani adam kötu biri değil bence, niyeti de ciddi. Yalnız 7 ay cok erken, aynı eve bile girmediniz, çocuklara da şok olacak, daha yeni evliliğe alışamadan bir de yeni kardeş çikacak. Bilemedim, zor bir durum su durumda ben olsam istemezdim. Hayat sizin tabi, istiyorsanız da durmayın hemen evlenin. Allah yardımcınız olsun.

Çocugun uzun olmasına ne dıyor doğur dıyor mu?
Evet doğur diyor evlilik yapıp çocuklarının velayetini almak icin ne gerekiyorsa yapalım diyor ama ben
Çocugun uzun olmasına ne dıyor doğur dıyor mu?
evet istiyor. Evlenelim bu durumu çözelim diyor bi an önce hem çocukların velayetleriyle ilgili hemde ailelere evlenince açıklama kolay olması açısından

çocukların yanında sevismediniz umarım bir kötü geldi bana yaa niyeyse. Başka bir adamın gelip annemle sevismesi filan tutucu da değilim ama çocuklar açısından uygun bulmadım bu durumu.
Bu nasıl bir yorum gerçekten şaşırdım. Nasıl bir anne veya nasıl bir insan olduğumu bilmeden bu şekilde yorum yapmanız hiç hoş değil. Hani bazen insanlar yoğun olur sürekli görüşemez ayda bir iki kez de olsa kendilerine vakit ayırıp basbasa kalmak amaçlı tatile gidebilirler o arada “başbaşa” kalıp bir şeyler paylaşabilirler değil mi …

Valla aslında şöyle bakınca karnınızdaki çocukla alakalı çıkmazda görünmüyorsunuz ailenizin onayladığı sizin sevdiğiniz sizinle evlenmek isteyen bi adam var …

Öbür çocuklar için endişelenmek istemıyorsanız karnınız şişmeden evlenıp velayeti davası ıcın başvuru yapın . Hatta yarın yapın . çünkü davalar öyle hızlı ilerlemiyor sonrası sizi üzebilir
Evet bir avukat bulmuştuk yarın onunla bir gidip konuşacağız dediğiniz gibi bu tarz davalar hemen sonuçlanmıyor hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Bu nasıl bir yorum gerçekten şaşırdım. Nasıl bir anne veya nasıl bir insan olduğumu bilmeden bu şekilde yorum yapmanız hiç hoş değil. Hani bazen insanlar yoğun olur sürekli görüşemez ayda bir iki kez de olsa kendilerine vakit ayırıp basbasa kalmak amaçlı tatile gidebilirler o arada “başbaşa” kalıp bir şeyler paylaşabilirler değil mi …
tabi ki paylaşabilirsiniz. ama eve gelip gidiyorsa eski eşiniz bunu size karşı kullanabilir. anneliginize laf etmek kimsenin haddine değil. ama çocuklar böyle bir şey yaşanırken evde iyiyse daha dikkatli olun. iyi düşünün yanlış da anlamayın. eleştirmek için yazmadım.

Yani adam kötu biri değil bence, niyeti de ciddi. Yalnız 7 ay cok erken, aynı eve bile girmediniz, çocuklara da şok olacak, daha yeni evliliğe alışamadan bir de yeni kardeş çikacak. Bilemedim, zor bir durum su durumda ben olsam istemezdim. Hayat sizin tabi, istiyorsanız da durmayın hemen evlenin. Allah yardımcınız olsun.
Evet 7 ay çok erken size katılıyorum. Çocuklar acısından da travma yaşayabilecekleri bi durum. Boşanma sürecinde çocuklar etkilendiği icin zaten oyun terapisine gidiyorlardı. Eğer doğurmaya kesin karar verip evlilik olursa bu süreci gittiğimiz psikolog ile çocuklara şok yaşatmadan travma bırakmadan çözmeye çalışmayı düşünüyorum.

tabi ki paylaşabilirsiniz. ama eve gelip gidiyorsa eski eşiniz bunu size karşı kullanabilir. anneliginize laf etmek kimsenin haddine değil. ama çocuklar böyle bir şey yaşanırken evde iyiyse daha dikkatli olun. iyi düşünün yanlış da anlamayın. eleştirmek için yazmadım.
Evime gelip gidiyor evet ama beraber kalmıyoruz. Zaten fırsatımız olmuyor iş vs. Geldiği zamanlar da genelde eğer o gün evdeysem o da bana yakın iş için bir yerdeyse yarım saat fırsat yaratıp geliyor

7 aylık ilişkiden hamile kalmak şaka mı? Üstelik iki çocuk annesi bir kadınsınız o çocukların yanına 7 aydır tanıdığınız birini nasıl güvenip sokuyorsunuz pes ! Boşanan kadınların da elbette sevgilisi olur ama çocukları ile yüz göz etmek için seneler gerekir bence. 7 ay aşırı az bi zaman asla asla demeyin çocuklarınızı güvenmeyin

Son düzenleme:
Evime gelip gidiyor evet ama beraber kalmıyoruz. Zaten fırsatımız olmuyor iş vs. Geldiği zamanlar da genelde eğer o gün evdeysem o da bana yakın iş için bir yerdeyse yarım saat fırsat yaratıp geliyor
eski eş size zarar vermesin de çocuklarınızı kullanarak gebeliginiz çok mu yeni hızlı karar verip evlilikte evlilik yoluna girseniz iyi olur. yoksa evlilik dışı çocuk yaptığınız için adam bunu size karşı kullanır. çocukları bile şahit gösterir benim asıl demek istediğim buydu

Sizin 2 çocuğunuz var, sevgilinizin çocukları var , ortada evlilik yok ama hamilelik var. Doğacak çocukla beraber en az 5 çocuğa bakacak güçte misiniz?
Hamilesiniz diye birçok şeyi düşünemeden evlenmeniz ne kadar doğru olacak? Kürtaj olarak vebale girmeyeyim diye birden fazla çocuğun hakkına girmis olmayinda. Kürtajdan bu kadar korkan korunmayı da şansa bırakmaz zaten. Koca bir sorumsuzluk var ortada.

7 aylık ilişkiden hamile kalmak şaka mı? Üstelik iki çocuk annesi bir kadınsınız o çocukların yanına 7 aydır tanıdığınız birini nasıl güvenip sokuyorsunuz pes ! Lanet gelsin sizin analığınıza yahu! Böyle bir devirde bu umarsızlık pes . Siz annesiniz aşktan seksten önce çocuklarınız gelecek,sizin gibi kadınlardan irite oluyorum. Boşanan kadının ilişkisi olur elbet olmaz değil ama seneler seneler ister çocuklarının yanına sokmak tanıştırmak filan pes
Ay şaka gibisiniz gerçekten. Biraz üstte az önce bi hanımefendiye bunun açıklamasını yaptım. Siz her şeyi neden kendi kafanızda yarattığınız durum ile yargılıyorsunuz anlayamadım. Nedir bu önyargınız tanımadan etmeden yargılayarak hele ki anneliğe laf etmek. Bende sizin gibi kadınlardan irite oluyorum hemde çok fazlasıyla…

Hamile kaldığınız kişi sizinle evlenecek mi ? Eski eşiniz çocuklara nafaka vermemek için muhtemelen velayeti kendine istedi.E siz maddi olarakta zor durumdasınızdır bu bebeği doğurduktan sonra nasıl maddi anlamda yetebileceksiniz.

eski eş size zarar vermesin de çocuklarınızı kullanarak gebeliginiz çok mu yeni hızlı karar verip evlilikte evlilik yoluna girseniz iyi olur. yoksa evlilik dışı çocuk yaptığınız için adam bunu size karşı kullanır. çocukları bile şahit gösterir benim asıl demek istediğim buydu
Eski eşin bunu duymasını asla istemiyorum zaten. Direkt çocukları alır ve bana da zarar verebilir o konuda hiç güvenmiyorum kendisine . Evet gebelik daha çok yeni.

Evli değiliz. Bebeği doğurmak istiyorum ama bir yanım kürtaj diyor. Dediğim gibi çok Araf’ta kaldım yanlıs bir şey yapmak istemiyorum.
Hayatınızdaki kişi hamileliği biliyor mu? Biliyorsa evlilik konusunu mu açmıyor?

Sizin 2 çocuğunuz var, sevgilinizin çocukları var , ortada evlilik yok ama hamilelik var. Doğacak çocukla beraber en az 5 çocuğa bakacak güçte misin?
Hamilesiniz diye birçok şeyi düşünemeden evlenmeniz ne kadar doğru olacak? Kürtaj olarak vebale girmeyeyim diye birden fazla çocuğun hakkına girmis olmayinda. Kürtajdan bu kadar korkan korunmayı da şansa bırakmaz zaten. Koca bir sorumsuzluk var ortada.
İkimizde çalışıyoruz maddi olarak bi sorunumuz yok. Hamileyim diye bir çok şeyi düşünmeden evlilik istemiyorum zaten. Anlatmak istediğim hamilelikten dolayı duygusal yaklasıyorum pek sağlıklı düşünemiyorum. Her şeyi şu an en ince ayrıntısına kadar düşünüp o şekilde bi yol izlemek istiyorum

Hamile kaldığınız kişi sizinle evlenecek mi ? Eski eşiniz çocuklara nafaka vermemek için muhtemelen velayeti kendine istedi.E siz maddi olarakta zor durumdasınızdır bu bebeği doğurduktan sonra nasıl maddi anlamda yetebileceksiniz.
Evlilik istiyor evet . Dediğiniz gibi nafakadan dolayı kendine aldı. Maddi olarak sıkıntım yok.

Biliyor evlilik konusunu da açıyor ama ben bi anlık bir karar vermek istemiyorum böyle önemli bi durumda .
Kürtaj düşünüyorsanız yasal süreyi aşmamanız gerekiyor yani karar vermek için bol zamanınız yok. Hakkınızda en iyi olan neyse o olsun

Ay şaka gibisiniz gerçekten. Biraz üstte az önce bi hanımefendiye bunun açıklamasını yaptım. Siz her şeyi neden kendi kafanızda yarattığınız durum ile yargılıyorsunuz anlayamadım. Nedir bu önyargınız tanımadan etmeden yargılayarak hele ki anneliğe laf etmek. Bende sizin gibi kadınlardan irite oluyorum hemde çok fazlasıyla…
Açıklama şu ;asla yapmaz asla asla asla . Allah akıl fikir versin çocukları babasının alması kadar sizde kalması da korkunç. Umarım devlet duruma el atar.

Kürtaj düşünüyorsanız yasal süreyi aşmamanız gerekiyor yani karar vermek için bol zamanınız yok. Hakkınızda en iyi olan neyse o olsun
Evet yasal süre 10 haftaymış. Şu an 6 haftalık. Dediğiniz gibi çok fazla bir zamanımız. Teşekkür ederim amin inşallah

Back
X