- 5 Ocak 2025
- 28
- -3
- 1
- Konu Sahibi meleklermmm
Doğum kontrol hapı kullanıyordum ama bazen içmeyi unuttuğum zamanlar oldu benim hatam yani anlayacagınızNasıl hamile kaldınız bilinçlisiniz sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum kontrol hapı kullanıyordum ama bazen içmeyi unuttuğum zamanlar oldu benim hatam yani anlayacagınızNasıl hamile kaldınız bilinçlisiniz sonuçta
Velayet davasını açacağım zaten ama iffetsizlik olayını anlayamadım kusura bakmayın bilmediğim icin soruyorum. Sonuçta boşanmışız ve herkes kendi hayatından sorumlu evliliğimiz devam etmiş olsaydı tabiki bi iffetsizlik durumu söz konusu olabilirdi.Hızlıca velayet davası aç, gerekçen hazır, çocukları bana bıraktı ben bakıyorum o yüzden de velayeti istiyorum, diye. Herkes de şahittir zaten. Kazanırsın davayı ama ne kadar sürer bilemem. O arada hamileliğin ortaya çıkarsa iffetsizlikle suçlar yalnız ve o zaman davayı kaybedersin diye düşünüyorum
7 ay. İşim var çalışıyorum evim yok kirada oturuyorumBu yeni ilişki ne kadarlık süredir var,işiniz var mı?eviniz var mı?
Niyetimiz evlilik yolundaydı zaten. Ama ben çok fazla acele etmek istememiştim bu konuda aileler vs tanıştı ama durum böyle olunca kendimi çok fazla sıkıntıya soktum. Kendisi bebeği istiyor evlenelim bir şekilde çocukların velayetini almak icin uğraşalım diyor ama beni hamileliğinde verdiği psikoloji ile şu an bu konuda hiç sağlıklı düşünemiyorumEeee ne olacak peki bu adamın evlenmeye niyeti var mı?
adam nasıl biri siz tanıyorsunuz ilerde kendını benle evlenmek için hapı bahane edip çocuk yaptın Benı mecbur bıraktın zırvaları yapma ihtimali varmı az çok tanımışsınızdır koynuna girdiğiniz insanı7 ay oluyor
Beni hiç tanımadan iki satır yazdığım şey ile nasıl bencil biri oldugumun kanaatine vardınız çok merak ettim doğrusu. Bazen hayatımız planladığımız gibi gitmiyor ve kimseyi tanımadan önyargılı olmayın lütfen. Bu arada teşekkür ederim umarım sorunsuz atlatabilirim bu durumuNedense şimdiki gebeliğiniz de dahil çocuklarınızın mağdur olacağını düşünüyorum.
bencil biri olduğunuzu hissettim ve çocuklara üzüldüm.
Umarım kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı verirsiniz.
Evli değiliz. Bebeği doğurmak istiyorum ama bir yanım kürtaj diyor. Dediğim gibi çok Araf’ta kaldım yanlıs bir şey yapmak istemiyorum.Eski eşiniz muhtemelen nafaka ödememek için hayali velayet aldı. Evliyseniz zaten değişen bir şey olmayacaktır ama evli değilseniz sözlü sorun çıkarabilir.
Bu arada evli değilseniz, bebeği doğuracak mısınız? Kimseyi ilgilendirmez ama bu coğrafyada çok canınız sıkılır
Çocuktan sevgılınızın haberı varmı? Ne kadar suredır berabersınız?Hayır evli değiliz. Erkek arkadaşımı bütün ailem biliyor tanışma vs oldu. Ne oldugu belli biri değil yani anlayacağınız. Velayet davası içinde bu konuda tecrübeli birini arıyorum bulduk gibi oldu başka sorunlar çıkınca biraz ertelendi bu ay açacağım inşallah
Çok şikayet ettim boşanma davasında kanıtlarımı sundum. Ama inanır mısınız hiç bir şey yapılmadı dava uzadıkça uzadı. Hatta uzaklaştırma icin polis karakoluna gittiğimde uyusturucu içtiğine dair kanıtlarım olduğunu ve bundan dolayı da şikayetçi olmak istediğimi söyledim polis bey bu durumu şikayet olarak yazmayalım bence dedi şaka gibi ama bu ülkede böyle şeyler oluyor :)Yasaklı madde kullandığını belirtin şikayet edin teste sokarlar sonucuna göre de rüyada görür çocukları bı kere bu elde var bir .İkincisi biraz acele etmemissmisiniz hamile kalmakta .Ayrıca psikolojik fiziksel şiddet olan madde içen adamı bosarken davayı bunlarla acsaydiniz ya ne demek boşanmak istemiyor onu kim dinler pardonda hangi yasa ona verir ki çocukları böyle kanun nerede var cocujlari vermeyin o adama
Erken degıl mı canım? Onunda çocukları var mı?7 ay oluyor
Çocukları alamaz şimdi hayatınızda olan insan umarım düzgün biridir olmadı dediğim gibi şikayet edersiniz o madde birakilabilen birşey değil zaten
Hayır asla öyle biri değil. Yani şöyle söyleyeyim benim en zor zamanımda elimden tutup hiç bir zorlukta yalnız bırakmayan kişi. Çocuklarım konusunda her anne gibi hassasım. Yanlıs anlaşılma vs olmasın diye çocuklarımı kucağına bile almaz kötü biri olduğunu hissetseydim ailem ile tanıştırmazdım asla. Bir kere hata yaptım 2. Hata yapmak istemem o yüzden ilk aileleri tanıştırdık ve ailemin onayını aldı ilkinde ailemin istemediği bir kişiydi çünküadam nasıl biri siz tanıyorsunuz ilerde kendını benle evlenmek için hapı bahane edip çocuk yaptın Benı mecbur bıraktın zırvaları yapma ihtimali varmı az çok tanımışsınızdır koynuna girdiğiniz insanı
Evet maalesef ki çok erken. Evet kendisi de boşanmış ve çocukları varErken degıl mı canım? Onunda çocukları var mı?
Tabiki de haberi var 7 aydır beraberizÇocuktan sevgılınızın haberı varmı? Ne kadar suredır berabersınız?
7 ay tanıdığım biri için asla asla demezdim . Madem ailenizin onayladığı biri hızlıca evlenın ve velayet davası açın öbür cocukların hayatı rezil olmasın . Tabi çocuğu doğurup o adamla evlenıceksınız .Hayır asla öyle biri değil. Yani şöyle söyleyeyim benim en zor zamanımda elimden tutup hiç bir zorlukta yalnız bırakmayan kişi. Çocuklarım konusunda her anne gibi hassasım. Yanlıs anlaşılma vs olmasın diye çocuklarımı kucağına bile almaz kötü biri olduğunu hissetseydim ailem ile tanıştırmazdım asla. Bir kere hata yaptım 2. Hata yapmak istemem o yüzden ilk aileleri tanıştırdık ve ailemin onayını aldı ilkinde ailemin istemediği bir kişiydi çünkü
Gerçekten çok haklısınız. Çocuklarımı dusunuyorum onlara asla bir haksızlık yapmak istemiyorum. Kürtaj olsam sonucu nasıl olur pişmanlık yasar mıyım gibi sorular kafamda dönüp duruyor.Kocan sadece nafaka ödememek için velayeti sana vermiş, hem velayeti hem çocukları sana vermesinin tek nedeni bu. Böyle bir adam çocukları versen de almaz zaten , yeni iliskinden çocuk yapmanı tavsiye etmem, önceki çocuklarini düşün , yeniden evlenmek, hele evlenmeden çocuk yapmak büyük risk senin ve çocukların için...
7 ayda bu kadar guvenmeseydiniz keşke7 ay oluyor
O vebalden korkuyorum zaten sonrasında pişmanlık kelleşer beni mahveder kendimi toparlamam çok zor olur bilemiyorum ne yapacağımı7 ay tanıdığım biri için asla asla demezdim . Madem ailenizin onayladığı biri hızlıca evlenın ve velayet davası açın öbür cocukların hayatı rezil olmasın . Tabi çocuğu doğurup o adamla evlenıceksınız .
Ama çocuğu aldırıp o adamla devam edecekseniz unutmayın o vebal sizi mahveder .
Çocugun uzun olmasına ne dıyor doğur dıyor mu?Evet maalesef ki çok erken. Evet kendisi de boşanmış ve çocukları var
Valla aslında şöyle bakınca karnınızdaki çocukla alakalı çıkmazda görünmüyorsunuz ailenizin onayladığı sizin sevdiğiniz sizinle evlenmek isteyen bi adam var …O vebalden korkuyorum zaten sonrasında pişmanlık kelleşer beni mahveder kendimi toparlamam çok zor olur bilemiyorum ne yapacağımı