• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana garip davranıyor

Siz neden o enerjiye girdiniz ki? Olmayacaksa bile çekersiniz . Aynı yaştayız. Ve bilmiyorum yaşımız aşırı genç bu şeylere neden dayanıyorsunuz . Tavrınızı koyun. Çok itici değil mi zoom yaparak izlemesi?
Kıskançlığını belirtmek için söyledim onu ve evet iğrenç sinir bozucu. Benim şüphelerimden bunaldığını dile getiren adam yıllarca bana kıskançlıktan gına getirmişti bende enayi gibi hep alttan almıştım

Belki eski hali çok paranoyakmış ilgi veya sevgi değilmiş takıntılı gibi peşinizdeymiş. Şimdi de normale dönmüştür ama sizin normaliniz eski hali olduğu için farklı geliyordur olabilir mi? Kendisine değer vermiyormuş size vermiş ama şimdi kendine de veriyor ve bu size garip geliyor olabilir mi?

Konu sahibi çok karışık anlatmışsın uzun yıldır berabersin yeni evlendiniz ama oncesinde ilgisizdi yada evliliğinizin son 3 ayı şu anlattığınızdan benim anladıgım tabiki seven her türlü sever ama 110 kilodan 80 e dusmus sizde onunşa aymı kiloya gelmişsiniz heralde tek sorun bu olmuş okuduklarımdan çıkardığım eşinizin sizden gönlü geçmiş artık . Buda siz sırf böyle dediğiniz için diyorum benım gordugum o zayıfladı birşeyler yaptı mafdi bi doygunluk a erişti sizde kilo aldınız vs ve oda artık demekki gerçekten sevmiyordu ve sıkıldı ..

Özgüven gelmiştir kendini artık begeniyordur. Kilo problemi olan biri olduğu için (geneli) sizin kilolu olmanızdan rahatsızlık duyuyor olabilir. Olmaması lazım ama olabiliyor bu tür düşünceler.
Telefonuna bakmanız veya onun sizi zoomlamasi falan bu bana güvensizlik gereksiz kıskançlık vb. geldi. İnsan güvenmediği birisi ile evlenmemeli. Guveniyorsa bu tip acayip hareketlerle insanı zan altında bırakmamalı.
Boşanma fikri yalnızca yazdığınız şeylerden sebepse dile getirmeyin derim. Bir müddet sonra farklı problemlerde alışkanlık gibi olduğundan erkeklerde bir anlam ifade edeceksede etmiyor.
Bugüne kadar eşiniz sizi el üstünde tuttuysa bir günde siz onun için bir şeyler yapın el üstünde tütün sonra sakince hislerinizi dile getirin birbirinizi dinleyin ve problemlerinkonusarak cozuverin. Daha yeni evlisiniz, evliliğin ilk yılı zor catismali ama cooook eğlencelidir :))
Çok güzel ve olumlu bir yorum yapmışsınız. Fakat açtığım konu çok uzun olmasında diye haliyle her ayrıntıyı anlatmadım. Ben onun için çook çabaladım kredi çektim altına araba aldım hayatını düzene soktum yeri geldi annemden borç aldık (düğün sonrası 11 çeyrek verdik kadına) onun çilesini çok çektim daha çoook şey var fakat 7 yılı buna nasıl sığdırırım aklıma gelmiyor

Belki eski hali çok paranoyakmış ilgi veya sevgi değilmiş takıntılı gibi peşinizdeymiş. Şimdi de normale dönmüştür ama sizin normaliniz eski hali olduğu için farklı geliyordur olabilir mi? Kendisine değer vermiyormuş size vermiş ama şimdi kendine de veriyor ve bu size garip geliyor olabilir mi?
Resmen aydınlanma yaşadım şu an…. Çok mantıklı açıkçası hiç bu açıdan düşünmemiştim. Şayet böyleyse bu durum bunu nasıl açıklar nasıl düzeltir veya nasıl bir sonuca bağlayabilirim ki?

Siz evlendikten sonra mi aldınız bu kiloyu?
Peşinizden çok koşmuş sizi hak etmek için çok çaba göstermiş ya bu bile sebep olabilir.
Çok uzun süre sevdiğinin peşinde koşan erkekler evlendikten sonra bıkmış bir şekilde oluyorlar
Eşiniz zayıflamış sizde zayıflayın. Ve konuşun onunla böyle devam etmez deyin. Ve hu süreçte hamile kalmayın

Boyle abartili davranislarin oldugu iliskilerin sonunu iyi görmüyorum. Kapimda kopek gibi agladi, prensesler gibi davrandi dediginiz davranislardan bahsediyorum. Cunku olumsuz davranislarda ayni sekilde abartili oluyor. Sizin iliskinin ozeti: Kedi fareyi kovalamis, yakalamış, bogup kenara atmis. Keske goz gore gore evlenmeseymissinjz

Siz evlendikten sonra mi aldınız bu kiloyu?
Peşinizden çok koşmuş sizi hak etmek için çok çaba göstermiş ya bu bile sebep olabilir.
Çok uzun süre sevdiğinin peşinde koşan erkekler evlendikten sonra bıkmış bir şekilde oluyorlar
Eşiniz zayıflamış sizde zayıflayın. Ve konuşun onunla böyle devam etmez deyin. Ve hu süreçte hamile kalmayın
Kiloyu pandemi döneminde aldım o zamanlar bşr sorun yoktu düğün zamanı çok hızlı zayıfladım ve geri aldım 3-4 ayda. Zayıflama konusunda hiç hırslı değilim üzüldükçe bunalıma girdikçe yemek yiyorum

Kendi türlü haltlar yiyen erkek eşine çok baskı kurar. Misal kendisi mini etekli,dekolteli kadına bakar o sebeple karısına giydirmek istemez gibi. Pek şaşmaz.Fazla kıskançlığı buna bağlıyorum.

Resmen aydınlanma yaşadım şu an…. Çok mantıklı açıkçası hiç bu açıdan düşünmemiştim. Şayet böyleyse bu durum bunu nasıl açıklar nasıl düzeltir veya nasıl bir sonuca bağlayabilirim ki?
Eskiden yaptığınız şeyleri yaptığınız da eskisi gibi tepki veriyor mu? Mutlu zaman geçirebiliyor musunuz? Eğer eskiden farkı yoksa ilişkinizin sadece 7/24 sizinle ilgilenmiyor diye düzeltilecek birşey var gibi düşünmeyin. Yıllarca o sizi onore etmiş bundan sonrasında sizde onu edin. Dengelensin ilişkiniz bence.

Kiloyu pandemi döneminde aldım o zamanlar bşr sorun yoktu düğün zamanı çok hızlı zayıfladım ve geri aldım 3-4 ayda. Zayıflama konusunda hiç hırslı değilim üzüldükçe bunalıma girdikçe yemek yiyorum
Bende diyete girdim şu an eşimi ekmek kadayıfı gibi görüyorum. Gel kız beraber zayıflayalım. 2 saattir yulaflı diyet atıştırmalık tarifi bakıyorum 😅

Çok güzel ve olumlu bir yorum yapmışsınız. Fakat açtığım konu çok uzun olmasında diye haliyle her ayrıntıyı anlatmadım. Ben onun için çook çabaladım kredi çektim altına araba aldım hayatını düzene soktum yeri geldi annemden borç aldık (düğün sonrası 11 çeyrek verdik kadına) onun çilesini çok çektim daha çoook şey var fakat 7 yılı buna nasıl sığdırırım aklıma gelmiyor
O zaman siz de yılların verdiği bir yorgunlukta mevcut. Ben yine de konuşmak iletişim kurmaktan yanayım olmadı çift terapisti ne gidersiniz ondanda sonuç alamazsaniz o zaman boşanma.
Not bu süreçte asla çocuk yapmayın, çok dikkatli davranın. Sonrası çıkmaz sokak olur.

Boyle abartili davranislarin oldugu iliskilerin sonunu iyi görmüyorum. Kapimda kopek gibi agladi, prensesler gibi davrandi dediginiz davranislardan bahsediyorum. Cunku olumsuz davranislarda ayni sekilde abartili oluyor. Sizin iliskinin ozeti: Kedi fareyi kovalamis, yakalamış, bogup kenara atmis. Keske goz gore gore evlenmeseymissin
Boyle abartili davranislarin oldugu iliskilerin sonunu iyi görmüyorum. Kapimda kopek gibi agladi, prensesler gibi davrandi dediginiz davranislardan bahsediyorum. Cunku olumsuz davranislarda ayni sekilde abartili oluyor. Sizin iliskinin ozeti: Kedi fareyi kovalamis, yakalamış, bogup kenara atmis. Keske goz gore gore evlenmeseymissinjz
O zaman göz görmüyordu işte…

O zaman siz de yılların verdiği bir yorgunlukta mevcut. Ben yine de konuşmak iletişim kurmaktan yanayım olmadı çift terapisti ne gidersiniz ondanda sonuç alamazsaniz o zaman boşanma.
Not bu süreçte asla çocuk yapmayın, çok dikkatli davranın. Sonrası çıkmaz sokak olur.
Çocuk konusunda çok dikkatliyim o da çok dikkat eder. Öyle bir salaklık yapmayız korunmak şart ne olursa olsun şartt

Zayıflayın eşinizin ilgisi olmasada kendiniz için yapın bunu.

Back