- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Anlamıyorum ben neden gizleme gereği duyuyorlar ki, sanki devlet meselesi. Gurur yapılacak bir mesele de değilki. Sanki korkuyorum dediğinde onun erkekliğini yerden yere vuracağım..o güveni kendisine veremediysem cidden yazık bana. Ben ona yardımcı olmaya bu sorunu çözmeye çalışıyorum. Umarım sizin gösterdiğiniz sabrı bende gösterebilirim ve kafamdaki soruları en kısa zamanda çözebiliriz. BİRLİKTE!
Şöyle düşün .
Eskiden beri arac kullanmak erkek işi sayıldı .bir kadın araba kullanmayi bilmese sorun degil ama bir erkek bilmese sorun(benim dusuncemde bu yonde degil ama toplumsal bir genel gecer).
Esimle nisanliyken cekinmiyordu bilmiyorum demekten ama buna ragmen bilmiyorum dediginde benim akrabalarima varana kadar herkes bi bakti yani sasirarak.
Annem babam kac kere neden bilmiyor acaba dedi durdu.anlatabiliyor muyum?
Siz ya da ben böyle düşünsek de malesef dusunmeyen kınayan insan cok ve erkekler bundan cekiniyor çünkü onlar erkek ve araba kullanmak onlara gore cocuk oyuncağı olmali(!)
Eger sizde aile icinde bunu dillendirdiyseniz bu yüzden kaçınıyor olabilir.
Mesela esimle ilk tanıştığımız sıralar bilmiyorum dediginde pesine dusenlerin ağzını ilk ben kapatiyordum.
1 yilda zar zor ikna edebildim konusa konusa...sonra araba aldık ama is onunla da bitmedi.ilk zamanlar tafige cikarken hep hata yapacagim diye korktu bana mahçup olacak diye korktu.ben her seferinde gayet iyi kullandigini yetenegi oldugunu soyledim.bu şekilde ilerletti.cok sukur 3 yildir o kullaniyor.hala diyor ama araba kullanmayi sevmiyorum.sen kullan da kurtulayim bu dertten diye.
Belki bu yüzden agirdan aliyorum.
Çünkü cok hosuma gidiyor onun fobisini yendiğini görmek .
Sabredin ve üzerine gitmeyin kullan kullan diye.
Muhtemelen gecmiste kaza olmasa da kötü bir anısı oldu araba kullanmakla ilgili...
Biz Çatalca'da yaşıyoruz. Burada trafiğin t'si bile yok. Yine de kullanmıyor
Anlamadığım konulardan biri de bu. Dışardaki işleri halletmesi için ufak eski manüel vitesli bir araba verdiler. Nasıl olacak inanın bende anlamadım
kullanmak istemiyorsa bir bahane de öne sürmek zorunda değil. zorlayamazsınız da.. asıl ben size soracağım neden neden nedenn bu ısrar diye..
Saçma o zaman size tutumu kullanıyodur illa ki iş için yanınızda niye kullanmadığına cidden kafa yormalı çünkü şirket kullanmayana araba vermez valla
Şirket arabasını neden kabul etti o zaman madem sürmek istemiyor?
şirket arabasını normalde kullanıyor mu iş yerinde falan ?
eşiniz araba kullanmayı bilmediğini kabul ederse sorun çözülecek gibi :)Olay şu büroda çalışan bir çocuk bir sure önce askere gitti. Dışardaki işlere o koşturuyordu normalde. Haliyle o gidince eşime kaldı o işler. Epey oluyor gideli.
Fakat şimdiye kadar hiç kullanmadı eşim arabayı. Başta arabanın bakımı yapılacak şu yapılacak bu yapılacak diye diye geçiştirdi (henüz arabanın bir haltı yapılmış değil). Cumartesi günü yedek anahtarı aldı pazar biryerlere gideriz diye. Dün de araba pompaciye gidecek diye sabah sabah benden arabayı otoparkın girişine çekmemi istedi. İki adimlik yer ya oraya kadarda mı kendin çekemiyorsun aracı??? Bizim balkondan baksan görünüyor yani otoparkın girişi...neymiş arkadaşı oradan alıp pompacıya götürecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?