- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Kullanmasına kullanırım da ben hiç mi eşimin yanında oturup gezemeyeceğim
Onu geçtim acil durum olduğunda nasıl olacak? Çok hastayım kullanamayacak durumdayım mesela veya Hamile karnım burnumda olduğunda, bebeğimle doktora hastaneye gitmem gerekiyorsa. Yeni doğan bebeği arka koltukta tek başına bırakamazsın ki.
Çok zorluyor olabilir misiniz?
Birde erkekler istemiyorum bilmiyorum falan demeyi pek bilmiyorlar.
Söylemek istemiyor olabilir.
Ama ben hala üzerine çok gittiğinizi düşünüyorum.
Biri bana böyle yapsa inat ederim asla yapmam mesela
ben tanımıyorum açık açık korkuyorum diyebilecek bir erkek, fıtratlarına ters sanki. pek tabi ki kocanız ama zorlamayın bence. istemiyorsa istemiyordur.Evet söylemesi lazım, eşiysem benimle paylaşmalı korkularını vs.
Kapımızın önü kocaman bomboş otopark. Dedim bir ara 1-2 turlarız elin alışır diye. Bakalım bu sefer nereye kadar geçiştirecek...Ehliyeti var ve kullanmıyorsa, düşünecek bir durum değil; yeterince kullanamıyor ve korkuyordur.
Tutun bir şöför, 1 hafta ders alsın. Sonuç alırsınız.
Seninle olmaz Çıtır. Erkekler bunu ciddi mesela yapıyor. İyi araba kullanmak bir nevi iyi erkeklik alemeti onlar için. O yüzden ne kadar süper şöför olsalar da asla bir kadın erkek gibi süremez onlara göre.Kapımızın önü kocaman bomboş otopark. Dedim bir ara 1-2 turlarız elin alışır diye. Bakalım bu sefer nereye kadar geçiştirecek...
Zorlamayın. Herkes araba kullanmak zorunda değil. Ayrıca siz kullanıyormuşsunuz, o yeterli. Belki korkuyordur, belki ehliyeti vardır ama kullanmayı bilmiyordur (emin olun ehliyeti olup da hiç direksiyona oturmamış binlerce insan var), size söylemeye utanıyordur, çekiniyordur. Vardır yani bir nedeni.Merhaba arkadaşlar
Ben bu konuyla artık baş edemiyorum. Eşimde yaklaşık 7 yıldır tanışıyoruz, ve ben bu 7 yıl içerisinde eşimi birkez bile araba kullanırken görmedim. Bu konu yüzünden defalarca tartıştık ama yok. Her seferinde kaçıyor, araba kullanmamak için binbir türlü bahane uyduruyor. Ehliyeti var gördüm. Ben istanbul trafiğini bilmem etmem alışık değilim böylesine. Buna rağmen geçen eşimin şirket arabasıyla gezmeye gittik ve beni oturttu direksiyona.
Neden kullanmak istemiyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırma noktasına geliyorum düşündükçe, kendime çok büyük dert ettim bu konuyu!
Korkuyorsa açık açık söylesin ne var bunda. Korkmuyorum alakası yok diyor. Uzun zamandır kullanmıyorum unutmuş olabilirim diyor. Yaw kolay unutulacak birşey değil ki bu.
Çıkamıyorum işin içinden, kafamda sorular çoğaldıkça çoğalıyor.
Manüel vites kullanamam otomatiğe alışığım diyor, babamın otomatik arabasını kullanmadı bana kitledi (istanbuldan çorlu havaalanına halamı karşılamaya gitmemiz gerekiyordu düğün öncesi, saat gecenin 12si ve ben kullanmak sorunda kaldım!!!)
Eee al sana otomatik araba. Neden kullanmadın?
İşin en ilginç tarafı, abileri bile bugüne kadar araba kullandığını görmemişNasıl görmezler yaaa? Hiç mi denk gelmediler? Hiç mi abinlerle biryere arabanla gitmedin?
Neden neden neden?
Zorlamayın. Herkes araba kullanmak zorunda değil. Ayrıca siz kullanıyormuşsunuz, o yeterli. Belki korkuyordur, belki ehliyeti vardır ama kullanmayı bilmiyordur (emin olun ehliyeti olup da hiç direksiyona oturmamış binlerce insan var), size söylemeye utanıyordur, çekiniyordur. Vardır yani bir nedeni.
Yani söz konusu erkeklerse emin ol şaşırmam:) Erkeklikleri var ya hani, korkuyor olmayı yediremedikleri. Bir de şu var, önceden kullanıyordur ama senin bilmediğin travmatik bir olay geçirmiştir ya da etkilenmiştir. Kendine güvenini yitirmiştir. Yani herşey olabilir. Sonuç olarak dünyanın sonu değil. Arabayı o kullanıyor olsa ve sen kullanamasan bu kadar sorun olmazdı diye düşünüyorum. Hani toplumdaki saçma kadın erkek rolleri var ya... Ama benim eşim kullanamıyor ya da kullanmıyor olsaydı hiç sorun etmezdim. Emin ol senin durumunun tam tersinden şikayetçi o kadar kadın var ki. O yüzden takma kafana rahat ol. Önemli bir sorun değil.2 yıl öncesine kadar kullanıyordu dediğine göre taksime beşiktaşa falan gitmiş. Hatta arkadaşlarıyla antalyaya tatile bile arabayla gitmiş kendisi kullanmış. Korkan veya kullanamayan insan bukadar yalan uydurur mu?
Kullanmasına kullanırım da ben hiç mi eşimin yanında oturup gezemeyeceğim
Onu geçtim acil durum olduğunda nasıl olacak? Çok hastayım kullanamayacak durumdayım mesela veya Hamile karnım burnumda olduğunda, bebeğimle doktora hastaneye gitmem gerekiyorsa. Yeni doğan bebeği arka koltukta tek başına bırakamazsın ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?