- 30 Kasım 2015
- 251
- 600
- 103
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Ehliyeti alıp hiç kullanmadım diyenlere soruyorum. O ehliyeti neden aldınız peki? Görüntü olsun diye mi? Cidden meraktan soruyorum yanlış anlamasın kimse
Ya konuyla ilgili adam gibi cevap verin yada konumu terk edin. Bu ne yaaa her cevabinizda bana laf söylemişsiniz. Ben ne kimseye hakaret ettim nede laf söyledim nede rencide ettim. Nedir sizin sorununuz?
Ben şahsen stajyer ehliyet muhabbeti sebebiyle gittim aldım ama kullanmıyorum. Keyif benim keyfim neticede. Ayrıca herkes herşeyde iyi olacak diye bir kaide yok. Adam kullanmaktan kaçıyorsa kendine güvenmiyordur bu kadar basit. Bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. İlle sözlü beyana da gerek yok. Buna rağmen üstelemeniz sizi itici yapar.
adam gibi cevap sizin istediğiniz cevap olmuyo her zaman.
Durdur yere birine saldırmak mı oluyor?
ben size saldırmıyorum. niye saldırayım? siz kendinizdeki yanlışı görmeyip direttikçe diretiyosunuz. ne yani buraya konu açarken herkes sizinle aynı fikirde olur mu sandınız?
Ben kötü niyetle sormadım gerçekten merak ettiğim için sordum. Alipta kullanmamak bana şahsen tuhaf geldiği için. Keyfiyen aldıysanız ona diyecek sözüm yok haklısınız. Kimsenin keyfinin kahyası değilim sonuçta
Geçmişte kötü olay yaşayıp korkanları anlıyorum da aldım ama hiç kullanmadım diyenler için sordum niye aldınız o zaman diye. Bunda hiçbir art niyet yok ki. İstemeyen cevap vermesin bukadar basit
yazın eşimin akrabası geldı ılk defa gorustuk
ıstanbuldan geldıler kı bız guney egedeyız
bı baktım şöför kadın
adamda cocuguyla arkaya kurulmus
cok komık gorunuyodu
bence erkegın kullanmayı bılmesı cok cok gereklı
sımdı tum kadınlar kullanabılıyoken hemde ...
niye kadinin araba kullanirken erkegin yaninda bos bos oturmasi acayip karsilaniyor?biz medeniyete ne zaman alisicaz canim milletim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?