Navigasyonun nereyi tarif ettiğini nasıl anlıyorsunuz ya hayatta aklım akmıyor benim.
Hafif sağda kal ne demek mesela? Ne kadar hafif? Ayrıca hafif benim için ağırlık ifade eder, yönle ne ilgisi var?
3. Çıkıştan devam edin diyor ya da. Ben 1-2-3 diyene kadar trafik kilitlenir. Ve ayrıca nedense bana göre 3 olan yer navigasyona göre 1. Çıkış oluyor
Kısacası yön duygum berbat, senelerce her gün gittiğim yolu kendim araç kullanırken gidemiyorum. Ya da belirlenmiş hedeflerim var mesela, evden işe gitmek gibi, yol üstünde markete uğramaya niyetlensem strese giriyorum orası ekstra bir konum oluyor, aman neyse eve gidip arabayı bırakayım, markete yürüyerek giderim hem yürüyüş olur diyorum
Ama çabalıyorum işte bir şekilde kendi işimi görecek kadar kullanıyorum arabayı, işe gitmek, çocukları okuldan alıp bırakmak, markete gitmek vs . Park edemeyeceğimi düşündüğüm yerlere hiç gitmiyorum arabayla.
Ha bak araba kullanmanın bana müthiş bir faydası oldu, yürümeyi öğrendim
Önce üşenirdim yürümeye, eşime bulaşırdım hadi beni bir bırak şuraya diye. Şimdi eşim arabayı al git diyor, ben aaa ne gerek var ben yürürüm oraya kadar hem spor olur diyorum