- 30 Haziran 2016
- 873
- 870
- 103
- 38
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Anlamadığım konulardan biri de bu. Dışardaki işleri halletmesi için ufak eski manüel vitesli bir araba verdiler. Nasıl olacak inanın bende anlamadımee Eşiniz şirket arabasını kullanmıyor mu arabayı ne diye vermişler sonuçta
Ehliyeti almıştır ama sürüş bilgisi yokturMerhaba arkadaşlar
Ben bu konuyla artık baş edemiyorum. Eşimde yaklaşık 7 yıldır tanışıyoruz, ve ben bu 7 yıl içerisinde eşimi birkez bile araba kullanırken görmedim. Bu konu yüzünden defalarca tartıştık ama yok. Her seferinde kaçıyor, araba kullanmamak için binbir türlü bahane uyduruyor. Ehliyeti var gördüm. Ben istanbul trafiğini bilmem etmem alışık değilim böylesine. Buna rağmen geçen eşimin şirket arabasıyla gezmeye gittik ve beni oturttu direksiyona.
Neden kullanmak istemiyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırma noktasına geliyorum düşündükçe, kendime çok büyük dert ettim bu konuyu!
Korkuyorsa açık açık söylesin ne var bunda. Korkmuyorum alakası yok diyor. Uzun zamandır kullanmıyorum unutmuş olabilirim diyor. Yaw kolay unutulacak birşey değil ki bu.
Çıkamıyorum işin içinden, kafamda sorular çoğaldıkça çoğalıyor.
Manüel vites kullanamam otomatiğe alışığım diyor, babamın otomatik arabasını kullanmadı bana kitledi (istanbuldan çorlu havaalanına halamı karşılamaya gitmemiz gerekiyordu düğün öncesi, saat gecenin 12si ve ben kullanmak sorunda kaldım!!!)
Eee al sana otomatik araba. Neden kullanmadın?
İşin en ilginç tarafı, abileri bile bugüne kadar araba kullandığını görmemişNasıl görmezler yaaa? Hiç mi denk gelmediler? Hiç mi abinlerle biryere arabanla gitmedin?
Neden neden neden?
Bunu altında psikolojik bir travma yatıyor olabilir. Her erkeğin kendini iyi hissettiği yerlerden biridir araba kullanmak.
Anlam verememeniz sizi olayın nedenini bulmaya sürüklemiş.
Araç kullanmaması çok büyük bir sorun olmasa da neden büyük bir soru olarak kalmış.
Dilerseniz bir psikiyatrist ile kısa sürede çözüm sağlanabilir
Tam fırsatı, eğer buna bir bahane bulmadan onu araç koltuğuna oturtabilirseniz yan tarafa geçip sadece gözlemleyin. Sorunun cevabı eşinizin mimiklerinde, o anki sözlerinde olacaktırÇok doğru söylediniz aynen bunları düşünüyorum. Nedenini bilmek istiyorum. Zorla sürdürecek halim yok ya. Sadece benimle paylaşsın hem kendisi rahatlar hem ben.
Benimle deneme sürüşü yapmayı kabul etti geçen. Bakalım ne olacak
kullanmasın ne olacak ki istemiyor işte adam
Her ınsan araba kullanmak zorunda degıl , neden bu kadar dert halıne getırdınız bu konuyu ?
Kullanmıssa elbette kı unutmaz , kendıne guvenmıyor sıze karsı mahcup olmak ıstemıyor olabılırmı ?Arkadaşlarının yanında sözde kullandıysa, benim yanımda neden kullanmıyor o halde? Bir zamanlar araç sahibi ve düzenli bir şekilde o aracı kullanmış bir insan mümkün değil unutamaz kullanmayı.
Araba kullanmıyorsa ne olmuş anlayamadım? Mecburiyeti mi var kullanması için?
Neden bu kadar stres dert yaptınız bunu kendinize?
Kullanmıssa elbette kı unutmaz , kendıne guvenmıyor sıze karsı mahcup olmak ıstemıyor olabılırmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?