Eşim araba kullanmaktan kaçıyor...

Niye bu kadar tepki veriyosunki belliki sana söylemeyi yediremiyo kendine kullanamadığının yada korktuğunun vs...
Bu kadar ünlemli anlatacak kadar dert degil sende üstüne gitme o kullanamıyorsa sen kullanıyosun

Kuzum Bazı insanlar öyledir. Araba kullanabiliyordur ancak Trafik Deneyimi azdır. Hele ki İstanbul trafiği korkuyor olabilir. Birde bahsettiğiniz araçlar Hep başkalarına ait. Buda etken olabilir.Çok üstelememelisin bence.

Muhtemelen size bahsetmek istemedigi bir tramva gecirmistir.
Ne yapmak lazim peki yavas yavas bir yerde kullanmasini saglamak öncelikle.. sonra alışıp gider elbet. istanbul trafigi de hakikaten zor.
Alti yedi yıldır ehliyetim var ama kendi arabam olmadigi icin korkup kullanamiyorum. kendim alinca sürerim inşallah

Bir daha paldır küldür konuya dalmayacağım, en iyisi uygun bir zamanda şirket arabasını bizim kapının önündeki otoparka getirip orada sessiz sakin alıştırma yapmak. Zaten onay verdi kendisi tamam yapalım dedi.

Belki sadece sevmiyordur baika nedeni yoktur. Benim eşim de sevmez araba kullanmayı mesela. Yan koltuk daha güzel der. Ben zevkle kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar

Ben bu konuyla artık baş edemiyorum. Eşimde yaklaşık 7 yıldır tanışıyoruz, ve ben bu 7 yıl içerisinde eşimi birkez bile araba kullanırken görmedim. Bu konu yüzünden defalarca tartıştık ama yok. Her seferinde kaçıyor, araba kullanmamak için binbir türlü bahane uyduruyor. Ehliyeti var gördüm. Ben istanbul trafiğini bilmem etmem alışık değilim böylesine. Buna rağmen geçen eşimin şirket arabasıyla gezmeye gittik ve beni oturttu direksiyona.

Neden kullanmak istemiyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırma noktasına geliyorum düşündükçe, kendime çok büyük dert ettim bu konuyu!
Korkuyorsa açık açık söylesin ne var bunda. Korkmuyorum alakası yok diyor. Uzun zamandır kullanmıyorum unutmuş olabilirim diyor. Yaw kolay unutulacak birşey değil ki bu.
Çıkamıyorum işin içinden, kafamda sorular çoğaldıkça çoğalıyor.

Manüel vites kullanamam otomatiğe alışığım diyor, babamın otomatik arabasını kullanmadı bana kitledi (istanbuldan çorlu havaalanına halamı karşılamaya gitmemiz gerekiyordu düğün öncesi, saat gecenin 12si ve ben kullanmak sorunda kaldım!!!)
Eee al sana otomatik araba. Neden kullanmadın?

İşin en ilginç tarafı, abileri bile bugüne kadar araba kullandığını görmemiş:KK57: Nasıl görmezler yaaa? Hiç mi denk gelmediler? Hiç mi abinlerle biryere arabanla gitmedin?

Neden neden neden?

Çok uzun zaman kullanmadıysa becerisini kaybetmiştir
Bunu bende yaşadım, iki yıl kendi arabamı kullanmama rağmen ara verdiğim 13 yılda tamamen elim durmuş
Resmen yeniden alışıyorum, eşinizde de böyle bir sorun olabilir, çekiniyor olabilir neden bu kadar zorluyorsunuz, herkes araba kullanacak diye bir kural yok ki

valla benim de ehliyetim var ama biri hadi hadi sür ama diye sıkıştırsa da hiç fark etmez. çünkü kullanamıyorum. ehliyet aldığımdan beri ( 9 sene oluyor) direksiyon başına oturmadım. pratik yapmadan da trafiğe dalamam doğal olarak. eşinin de pratiği olmadığı için hadi sür dendiğinde sürmüyor işte bunda anlamayacak bir şey yok ki.

Ehliyet sahibi olması araba kullanmayı bildiği anlamına gelmez ki. Benim de ehliyetim var ve ben kullanamıyorum. Bizim araba da otomatik. Kullanmayı biliyorum ama trafik deneyimim yok. Napiyim ya bismillah diyip yola çıkayım sonra dan diye gidip birine mi çarpayim?

Ehliyeti alıp hiç kullanmadım diyenlere soruyorum. O ehliyeti neden aldınız peki? Görüntü olsun diye mi? Cidden meraktan soruyorum yanlış anlamasın kimse :KK64:

Başka birisinin arabasini kullanmak istemiyor da olabilir. Bazıları bu konuda çok hassas. Emanet diyerek...

Ben eşinizden çok sizi değişik buldum. İstemiyor demek ki araba kullanmayı, zorla mı...
İstemiyorsa istemiyorum desin o zaman lafı dolandırıp durmasın bu kadar basit. Bende ehliyeti olup da kullanmayanlari değişik buluyorum açıkçası. Sırf ehliyet almış olmak için almışlar resmen

Merhaba arkadaşlar

Ben bu konuyla artık baş edemiyorum. Eşimde yaklaşık 7 yıldır tanışıyoruz, ve ben bu 7 yıl içerisinde eşimi birkez bile araba kullanırken görmedim. Bu konu yüzünden defalarca tartıştık ama yok. Her seferinde kaçıyor, araba kullanmamak için binbir türlü bahane uyduruyor. Ehliyeti var gördüm. Ben istanbul trafiğini bilmem etmem alışık değilim böylesine. Buna rağmen geçen eşimin şirket arabasıyla gezmeye gittik ve beni oturttu direksiyona.

Neden kullanmak istemiyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırma noktasına geliyorum düşündükçe, kendime çok büyük dert ettim bu konuyu!
Korkuyorsa açık açık söylesin ne var bunda. Korkmuyorum alakası yok diyor. Uzun zamandır kullanmıyorum unutmuş olabilirim diyor. Yaw kolay unutulacak birşey değil ki bu.
Çıkamıyorum işin içinden, kafamda sorular çoğaldıkça çoğalıyor.

Manüel vites kullanamam otomatiğe alışığım diyor, babamın otomatik arabasını kullanmadı bana kitledi (istanbuldan çorlu havaalanına halamı karşılamaya gitmemiz gerekiyordu düğün öncesi, saat gecenin 12si ve ben kullanmak sorunda kaldım!!!)
Eee al sana otomatik araba. Neden kullanmadın?

İşin en ilginç tarafı, abileri bile bugüne kadar araba kullandığını görmemiş:KK57: Nasıl görmezler yaaa? Hiç mi denk gelmediler? Hiç mi abinlerle biryere arabanla gitmedin?

Neden neden neden?
korkuyordur kendine güveni yoktur ve söyleyemiyordur bunu başa ne sebebi olabilirki yada canı kullanmak istemiyordur.

koca bi size ne çekesim geldi. kocan da ehliyet almış olmak için almış. bu önemli bilgiyi de senle paylaşmıyor. inşallah dünyanın sonu gelmez.

koca bi size ne çekesim geldi. kocan da ehliyet almış olmak için almış. bu önemli bilgiyi de senle paylaşmıyor. inşallah dünyanın sonu gelmez.

Ya konuyla ilgili adam gibi cevap verin yada konumu terk edin. Bu ne yaaa her cevabinizda bana laf söylemişsiniz. Ben ne kimseye hakaret ettim nede laf söyledim nede rencide ettim. Nedir sizin sorununuz?

Back