- Konu Sahibi Loveangel1
Eşimin arabası nedir
O araba aynı zamanda sizin de. İstediğiniz gibi binebilirsiniz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarılar diliyorum o zamannBirşey demez eğer kaza yapmazsam
Birşey demez eğer kaza yapmazsam
O çalışıyor işe arabayla gidip geliyor.Kızımı okula bırakıyor.O yüzden onun Yani.Bana sözü var birkaç yıla alacak bakalım.Eşimin arabası nedir
Helal olsun valla.Ben hamileyken alıp çıktım.İstanbulun cafcaflı trafiklerinden geçip iş yerime geldim .Yani bir anlık cesarete bakar hiç düşünme kendine güveniyorsan al ve cik :)
Kendisi ehliyeti 2011 de aldı.10 metre anca sürmüş.Şimdiki sistemi bilenler vardır çok zorlaştı.İlkinde almak büyük başarı.Özel ders alın, ya da biriyle çalışın sonra da kaçırın tabi ki..gurur falan yapıp,elimi sürmem demeyin..böyle konularda özgüven gitti mi 10 sene gelmiyor:/
Benim eşim de benzer bir model sizin eşinize..ben son ehliyet sınavına haber vermeden girdim,geçtim. O kadar geriyordu ki beni,şimdi şimdi biraz araba sürme konusunda moralimi bozmaktan vazgeçti. Kendisi de trafikte bir sürü hata yapıyor, eve sürekli ceza geliyor,ben bişey demiyorum ama o benim en ufak hatamda akşama kadar konuşuyor..
Hem siz ne güzel kullanıyormuşsunuz, niye kasıyorsunuz ki kendinizi..en kısa sürede pekiştirp,kaçırın arabayı:)
Ben Almanya’dan aldım son ehliyetimi. 10 bin tane kurala hakim olmayı gerektiriyor:/// burdaki çok çok zor yaniKendisi ehliyeti 2011 de aldı.10 metre anca sürmüş.Şimdiki sistemi bilenler vardır çok zorlaştı.İlkinde almak büyük başarı.
ben babamın arabasını kaçıra kacıra pratik yaptım ancak otomatık arabayı çalıştırmayı dahı bılmıyorum demen benı korkuttuKızlar ehliyetimi Yen'i aldım.Çok rahat ve güzel araba kullanıyorum.Büyük bir şehirde değilim zaten.Kursa da baya gittim.Yeni sistemde zaten baya zorlaştırdılar.Yeni ehliyet alanlar bilir.Ben sınava girdiğimde çoğu kişi kaldı zaten.Ben hiç yanlışsız gayet rahat bir şekilde tamamladım parkuru.
Gelelim konuya.Sevgili eşim bana kendi arabasını henüz hiç vermedi.Üstelik otomatik.Daha çok olmadı ehliyeti alalı ama zaten bu gidişte direksiyonu tutmayı da unutçam.Neymiş bunun motoru yüksekmiş.Yarın arabayı garaja bırakıp iş için gidecek bende fırsat bu fırsat arabayı garajdan çıkartıyım diyorum.Ama otomatik arabayı çalıştırmayı dahi bilmiyorum.Birde garaj hafif aşağı eğimli yanlışlıkla öne gidip bi yere toslarım diye korkuyorum.Ben o kadar milletin içinde manuel arabayı on numara kullandım ama kendi arabamıza binmeye cesaret edemiyorum Araba kullanmak cesaret işi değil mi zaten.Bi el atın sizin ilk araba kullanma tecrübeleriniz neler.Birde şu otomatik arabayı garajdan nasıl çıkartırım bi yardım edin.
Çok şükür çok iyi klasik gelin görümce değilizay ne iyi yengeymiş o demeye geldim sadece
huzurunuz daim olsun
Ay çok komikmişSakın arabayı kaçırmayın,imkanınız varsa özel ders alın derim.
Kocadan hoca olmaz mantığı işte.
Rüyamda araba kaçırmışlığım bile vardır,sonuç araba paramparça oldu.
Sorun ama neden diye,Nuri Alço geldi arabanın her tarafını adamlarına parçalattı
Ay çok komikmiş
Gerçek olsa ne derdi acabaAdam tüm heybetiyle geldi bide eşime anlattım sonra senden kıymetli değil ya dedi
Gerçek olsa ne derdi acaba
Hiç biri yok.Vazgeçtim zaten.Bin dese de binmem.arabayi kesin kacircaksaniz kuzen kardes arkadas birini bulun yaniniza, garajdan ona cikarttirin bence
suremedigim arabayi yakarim ben sanirim