- 5 Kasım 2014
- 1.873
- 2.282
- Konu Sahibi socialscientist
Yazisiz bir kuraldir;
Direksiyonu kocayla degil hocayla ögren.
Direksiyonu kocayla degil hocayla ögren.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy gercekten de ne kadar vizyon yuklu bir aciklama olmus bu da Saatleri olan bir isim olmadigindan erken cikmak pek aklima gelmiyor maalesef. Ustelik suratli kullandigimi soylemedim.Acele edeceğinize 5 dk erken çıkmayı alışkanlık edinin. Acele giden ecele gider
Trafikte hizli kullaniyorum ya da artistik yapiyorum demedim ki yapmam da. Yolda trafik akarken onumde durmus bir araba ya da akisa aykiri sekilde seyahat eden asiri yavas arabaya tahammulum yok diyorum.Retorik soruya cevap vermek de, ne bileyim?
Siz yine de trafikte artistlik yapmayın. Çocuklarımı beş dakika fazla görecem derken annesiz bırakmayın.
Siz anne karnında öğrendiğiniz için hiç stop ettirmemişsinizdir arabayı tabi. O anın paniğini de bilmezsiniz. Öyle işte, hak verdim size.Ayyy gercekten de ne kadar vizyon yuklu bir aciklama olmus bu da Saatleri olan bir isim olmadigindan erken cikmak pek aklima gelmiyor maalesef. Ustelik suratli kullandigimi soylemedim.
Trafikte hizli kullaniyorum ya da artistik yapiyorum demedim ki yapmam da. Yolda trafik akarken onumde durmus bir araba ya da akisa aykiri sekilde seyahat eden asiri yavas arabaya tahammulum yok diyorum.