• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesinin yaptığı saçma değil mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence görmeye değil de tam tersine bi tas çorba kapıya koymaya gelmesi gerekiyordu. Hem sizin için hem oğlu için. Herkes size ne diyor ama evimize geldiklerinde biz yapıyoruz aşını çayını çorbasını. Biz hasta olunca bana ne mi oluyor?

Bence sizden bir şeyler istediklerinde "anne onlara bakacak halimiz mi var? Biz çok hastayız kusura bakma" demelisiniz.

Geçmiş olsun🙏🏻

Benim annemde böyle hiçbir zaman yanımda olmadı. Onun annesi ise melek gibi. Eşim bana bunu hissettirmez aksine üstünü kapatır. Zaten bildiğim duruma söylense çok üzülürdüm. Ama o büyütmeyip görmezden gelince ona olan sevgim artıyor.
Eşinizde ben gibi farkındadır ama susuyordur siz anlayışlı olun

Eşinize söylemeyin , daha fazla üzülür . Onun farkında olmadığını mı düşünüyorsun? O da üzülüyordur emin ol . Kendimden biliyorum. İnsan farkedip görmezden geliyor yuttukça yutuyor , boğazına takılan bir şey gibi zorlayarak . Ben rahim alınması ameliyatı oldum , çocukları bakıcıya bıraktım , bana da kah eşim kah sağlıkçılar baktı . Bir bardak suyu bile başkalarından istemek zorunda kaldım. Annemi çağırmaya cesaret edemedim. Gelemem derse çok kırılırım , affedemem diye .
Kayınvalidenize biz çok hastayız , havuz malzemesi arayamam deyin . Eşinizi daha fazla üzmeyin .

Ben bu forumda biraz anormal bir insan olduğumu anladım.. Düşünüyorum da kv de gelmiş gelmemiş, yemek getirmiş getirmemiş umrumda olmazdı, farkedip konu bile etmezdim. Bide kalkıp eşim adına içerleyecem, eşim içerleyip anlatırsa dinler bir iki teselli cümlesi eder kenara çekilirdim..Hani ne denir ki adama" hayatım bak benim annem her gün gelirken senin ki hiç gelmedi, nee ilgisiz anneee ama sen üzülme tamam mı" diyceksiniz.

Söz konusu eş ailesiyle yapılan tüm yanlışlar gelinlere ziyadesiyle dert oluyor, adıda eşim adına üzüldüm, içerledim.
Eş için olay dert edilecek bir mesele bile değildir büyük ihtimalle, olsa dile getirirdi zaten.
Arkadaşım böyle hep "eşi için üzülürdü" ..kendi annesi eşini kaybettiği için canı sıkıldıkça şehirdışından çıkar gelir arkadaşımda haftalarca kalırdı ama eşinin ailesi gelmezdi.. eşinin ailesinin olduğu şehre tayin görüp onların alıp hediye ettiği eve yerleştiler ..sonra da başladı adamın ailesi gidip gelmesin diye projelere 😅

Normal bır hastalık degıl bu covid. Canının içi olsa kimsenin kimseye gitmemesi lazım. Neyine içerleniyorsunuz hem doğru olan yapılmış siz de annenizi uzak tutun kendinizden yaşlı başlı insanlara bulaşacak yoktan yere. Arayıp soruyordur illa ki anneleriniz bu kafii bu hastalıkta.

Arkadaşım böyle hep "eşi için üzülürdü" ..kendi annesi eşini kaybettiği için canı sıkıldıkça şehirdışından çıkar gelir arkadaşımda haftalarca kalırdı ama eşinin ailesi gelmezdi.. eşinin ailesinin olduğu şehre tayin görüp onların alıp hediye ettiği eve yerleştiler ..sonra da başladı adamın ailesi gidip gelmesin diye projelere 😅
Es için böyle abartılı üzülmeleri kesinlikle samimi bulmuyorum o yüzden. Hepsi kadınların belirlediği sınırlar aşılıncaya kadar, ondan sonra eş üzülmüş falan umurlarında olmaz.

Merhaba hanımlar
Eşimle perşembe günü kovid pozitif olduğumuzu öğrendik. Perşembeden beri evdeyiz.
Eşim birazağır geçiriyor. Sık sık üst üste iki gün ateşlendi halisünasyon görecek kadar. Bunu anneside biliyor. Telefonla aradı.

Neyse bulunduğumuz yerde kar var ve annemin evi bize yürüyerek 15 dakika mesafe de ve hergün bizi görmeye geldi yemek yaptı ihtiyaçlarımızı aldı. Yaşı 62 bu arada annemin

Eşimin annesi ise 3 dakikalık mesafede yürüyerek. Yaşı 50 hiç sağlık sorunu yok. 2 yan site sonra evi yani. Bir kere bile gelip oğlunu görmedi. Sadece aradı. Ve duydum ki pazar günü de küçük kızı ve ortanca oğlu ile tatile gidiyormuş. Bizden havuz eşyası istiyor birde.

Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama ben bu duruma çok üzüldüm. Eşim aşına çok içerledim. Eşim bu kadar değersiz mi ? Hafifte atlatsa ağır da olsa kapıdan bi görmeye gelemez miydi ? İnanın yemek ihtiyaç alsın gelsin istemiyorum. Oğlunu bi görseydi. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Bu duruma çok içerledim. Eşime uygun bi dille söylemeli miyim sizce yoksa söylememeli miyim ?

Bu arada sırf yarın tatile gidecek diye belki görmeye gelir oda belki.
Boşverin söylemeyin, eşiniz farkederse bu durumu daha mutlu olmayacaktır. Siz söyleyene dek rahatsız olmuyorsa bırakın böyle kalsın

Merhaba hanımlar
Eşimle perşembe günü kovid pozitif olduğumuzu öğrendik. Perşembeden beri evdeyiz.
Eşim birazağır geçiriyor. Sık sık üst üste iki gün ateşlendi halisünasyon görecek kadar. Bunu anneside biliyor. Telefonla aradı.

Neyse bulunduğumuz yerde kar var ve annemin evi bize yürüyerek 15 dakika mesafe de ve hergün bizi görmeye geldi yemek yaptı ihtiyaçlarımızı aldı. Yaşı 62 bu arada annemin

Eşimin annesi ise 3 dakikalık mesafede yürüyerek. Yaşı 50 hiç sağlık sorunu yok. 2 yan site sonra evi yani. Bir kere bile gelip oğlunu görmedi. Sadece aradı. Ve duydum ki pazar günü de küçük kızı ve ortanca oğlu ile tatile gidiyormuş. Bizden havuz eşyası istiyor birde.

Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama ben bu duruma çok üzüldüm. Eşim aşına çok içerledim. Eşim bu kadar değersiz mi ? Hafifte atlatsa ağır da olsa kapıdan bi görmeye gelemez miydi ? İnanın yemek ihtiyaç alsın gelsin istemiyorum. Oğlunu bi görseydi. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Bu duruma çok içerledim. Eşime uygun bi dille söylemeli miyim sizce yoksa söylememeli miyim ?

Nasıl da kendi kayınvalidemi gördüm anlatamam

Eşiniz belki böyle bir şeyi kafasına bile takmıyor.
Siz neden dile getiresiniz bu konuda o bir şey demezken??
Tatile gitme konusunda da hastayken eşyaları bulup çıkaramam falan diyebilirsiniz

Ben sizi anladım. Ben kapı komşuma arkadaşıma yemek yapıp kapısına bıraktım. Annenizde bunu yapmış. Olması gereken bu. biz kadınlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz yapımız bu erkekler biraz daha rahat amannn boşverci. Bir kap yemek getirip kapıya bırakmadı ama tatil için gelip benden malzeme alacak He hadi oradan derdim.ben olsam anne yemek yapacak halim bile yok şimdi dolabı döp malzemeleri çıkar zor olacak der vermezdim

Merhaba hanımlar

Söylemeyin bu eşinize kendisini değersiz hissettirecek bir durum ne gerek var.

Karantinada degil misiniz? Annenizin de gelmemesi gerekiyor.
Bence de karantina sadece sizin çıkmamanız demek değil kimsenin de girmemesi. Dünden beri biz de pozitifiz ama özel aracımızla test vermeye gitmek dışında kimseyle görüşmedik. Anneniz kim bilir kaç kişiye taşıyor.

Görmeye neden gelsin ki? Kapıya yemek bıraksın deseniz daha mantıklı.
Ayrıca eşinize ne diyeceksiniz? Eşiniz bilmiyor mu?
İlle farkındalık yaratmak, dolduruşa getirmek istiyorsunuz besbelli.
Ben olsam havuz malzemesi de vermem. Dokunduğumuz şeyleri vermeyelim derim.

Size noluyor ki eşinizle konusacaksiniz? Bu konuşma içerlemek degil firsat bu firsat "eşim annesine iyice tavir alsin yaptiklarinin ustunden bi de ben geçeyim" konuşmasindan başka bir sey degil bana göre zira siz annesinin yaptigini hatirlatinca kotu hissediyorsa da daha iyi hissetmeyecek adam.

Siz farkindaysaniz eşiniz de annesinin gelmediginin ve annesinin hangi mesafede oturdugunun farkindadir. İçerleyecekse kendisi içerler, annesiyle konuşmak istiyorsa kendisi konuşur veya asiri icerleyip sizinle konuşma ihtiyaci hissederse yine kendi konuşur.

Annem bana boyle davransa gelip bir corba getirmese aramasa uzulurdum baya ama bi de eşimin gelip "bak annen bir gelmedi gormedi seni" laflarini çekmek istemezdim o an.

Neticede hastanede yatmıyorsunuz. Neden yemek getirsin? Gereksiz beklentilere girip, alınganlık yapmışsınız.

Merhaba hanımlar

Bu tamamen eşinin sorunu.Senı hiç ilgilendırmez bence .

Annenizin de gelmemesi lazım normalde. Kayınvalideniz olması gerekeni yapıyor.

Ama böyle bir durumda eş adına üzülmek normal olsaydı bile sizin üzüldüğünüzü sanmıyorum. Öyle olsa eşiniz açmadan böyle bir konu açıp ateşler içinde yanan adamı üzmeye çalışmazdınız. Derdiniz, fırsatını bulmuşken kayınvalidenizi kötülemek gibi duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back