• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesinin yaptığı saçma değil mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İma ettiğiniz şeyi anlamadım kadın bunca sene bakıp büyüttüğü doğurduğu çocuğunu düşünmüyor sizin anneniz ondan çok mu düşünüyor? Neyine içerlediniz anlamadım? Biri içerleyecekse o kişi eşiniz. Siz siz olun eşiniz bile olsa kimsenin yerine düşünmeyin, eşinizle de paylaşmayın. Netiecede eşiniz covid görse de bir şey yapamaz, görüntülü konuşuyor, arayıp soruyormuş işte. İlla gelmesi gerekmez

Son düzenleme:
Eşiniz bunu yanlış anlayabilir. Size kendisi dert yanarsa dinleyin ama yorum yapmayın. İnsan kendi ailesinin her kusurunu görmezden gelebilir ama başkasından işitmek istemez, insanın ağrına gider. Havuz malzemesi için de yorum yapamıyorum eşinize sorun ver derse verin 🤷

İstediği havuz eşyasını vermem eşime de "bize çorba getirmek için kapıdan uğramayan insanın kendi ihtiyaç duyduğu şeyleri alabilmek için uğraması ve covid movid korkmayıp kapalı alanda geçecek bir tatile çıkması canımı sıktı" derim..ama "eşim adına üzüldüm " de demem.Yaşadığınız bu olayla ilgili kendi düşünceniz,duygunuz neyse önce bir kendi içinizde netleştirin ..sonra da o duyguyu hissi sahiplenin .Sonrasında eşinizle konuşmak istediğiniz birşey varsa konuşun veya konuşmayın.

Merhaba hanımlar
Eşimle perşembe günü kovid pozitif olduğumuzu öğrendik. Perşembeden beri evdeyiz.
Eşim birazağır geçiriyor. Sık sık üst üste iki gün ateşlendi halisünasyon görecek kadar. Bunu anneside biliyor. Telefonla aradı.

Neyse bulunduğumuz yerde kar var ve annemin evi bize yürüyerek 15 dakika mesafe de ve hergün bizi görmeye geldi yemek yaptı ihtiyaçlarımızı aldı. Yaşı 62 bu arada annemin

Eşimin annesi ise 3 dakikalık mesafede yürüyerek. Yaşı 50 hiç sağlık sorunu yok. 2 yan site sonra evi yani. Bir kere bile gelip oğlunu görmedi. Sadece aradı. Ve duydum ki pazar günü de küçük kızı ve ortanca oğlu ile tatile gidiyormuş. Bizden havuz eşyası istiyor birde.

Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama ben bu duruma çok üzüldüm. Eşim aşına çok içerledim. Eşim bu kadar değersiz mi ? Hafifte atlatsa ağır da olsa kapıdan bi görmeye gelemez miydi ? İnanın yemek ihtiyaç alsın gelsin istemiyorum. Oğlunu bi görseydi. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Bu duruma çok içerledim. Eşime uygun bi dille söylemeli miyim sizce yoksa söylememeli miyim ?

Bu arada sırf yarın tatile gidecek diye belki görmeye gelir oda belki.
Niye bu kadar icerlediniz anlamadim gercekten.

Karantinada degil misiniz? Annenizin de gelmemesi gerekiyor.
Ben de bunu düşündüm
Ama kimse o noktadan bahsetmemiş
Herhalde ben yanlış anladım diyorken sizin mesajı gördüm
Adam korona 50 yaş üstü 2 yaşlı insan eve gelsin isteniyor
Gelene üzülmek gerekirken gelmeyene kızılıyor 😯

Kendi ailesi ile ilgili şeylere bırakın da eşiniz içerlesin eğer istiyorsa. Eşim adına içerledim nedir allasen? Kimsenin adına herhangi bir şey hissetmemelisiniz.
Kimse dediği kisi "eşi".. gerçek evliliklerde gerçek ailelerde sorunlar da mutluluklar da ortaktır. Eşi icin kötü olan bir sey kendi icin de kotudur.

Merhaba hanımlar
Eşimle perşembe günü kovid pozitif olduğumuzu öğrendik. Perşembeden beri evdeyiz.
Eşim birazağır geçiriyor. Sık sık üst üste iki gün ateşlendi halisünasyon görecek kadar. Bunu anneside biliyor. Telefonla aradı.

Neyse bulunduğumuz yerde kar var ve annemin evi bize yürüyerek 15 dakika mesafe de ve hergün bizi görmeye geldi yemek yaptı ihtiyaçlarımızı aldı. Yaşı 62 bu arada annemin

Eşimin annesi ise 3 dakikalık mesafede yürüyerek. Yaşı 50 hiç sağlık sorunu yok. 2 yan site sonra evi yani. Bir kere bile gelip oğlunu görmedi. Sadece aradı. Ve duydum ki pazar günü de küçük kızı ve ortanca oğlu ile tatile gidiyormuş. Bizden havuz eşyası istiyor birde.

Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama ben bu duruma çok üzüldüm. Eşim aşına çok içerledim. Eşim bu kadar değersiz mi ? Hafifte atlatsa ağır da olsa kapıdan bi görmeye gelemez miydi ? İnanın yemek ihtiyaç alsın gelsin istemiyorum. Oğlunu bi görseydi. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Bu duruma çok içerledim. Eşime uygun bi dille söylemeli miyim sizce yoksa söylememeli miyim ?

Haklisiniz boyle zamanlarda insan ailesi tarafından önemsndigini bilmek hissetmek istiyor. Ama yapacak bir sey yok maalesef. Insanların nasil davranacağını belirleyemeyiz

Tabi ki esinize bir sey söylemeyin. Icerleyesi varsa icerler zaten siz icerlemeyin.
Bu arada anneniz de gelmemeli. Yani gelmesinden kastınız kapiya bir seyler birakmasi ise o normal.
Cok gecmis olsun.

Merhaba hanımlar

Annenizin gelmesi de çok hatalı bir davranis. Annesinin gelmemesi normal. Ama.tatil biraz abarti olmuş.

covidli insanları neden kapıdan görmek gereksin ? ben bunu yanlış buluyorum, sizin annenizin de gelmesi hatalı olmuş. bu işler bir anlık. sarılmasanız bile neden karşı karşıya gelesiniz bu durumda.
ha onun dışında tatil vs evet incitici olabilir ancak genel olarak huyu buysa eşiniz de annesine alışmıştır zaten.

Karantinadayken kayınvalidem bizi görmeye gelmedi diye içerlenmekte ne bileyim yani.
Sizin annenizinde gelmemesi gerekiyor.
Şaka mı geliyor size bu karantina işleri anlamıyorum ki.

karantinayı şaka sanmak değil de kv nin açığını aramaya bahane gibi olmuş bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back