• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesinin yaptığı saçma değil mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar
Eşimle perşembe günü kovid pozitif olduğumuzu öğrendik. Perşembeden beri evdeyiz.
Eşim birazağır geçiriyor. Sık sık üst üste iki gün ateşlendi halisünasyon görecek kadar. Bunu anneside biliyor. Telefonla aradı.

Neyse bulunduğumuz yerde kar var ve annemin evi bize yürüyerek 15 dakika mesafe de ve hergün bizi görmeye geldi yemek yaptı ihtiyaçlarımızı aldı. Yaşı 62 bu arada annemin

Eşimin annesi ise 3 dakikalık mesafede yürüyerek. Yaşı 50 hiç sağlık sorunu yok. 2 yan site sonra evi yani. Bir kere bile gelip oğlunu görmedi. Sadece aradı. Ve duydum ki pazar günü de küçük kızı ve ortanca oğlu ile tatile gidiyormuş. Bizden havuz eşyası istiyor birde.

Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama ben bu duruma çok üzüldüm. Eşim aşına çok içerledim. Eşim bu kadar değersiz mi ? Hafifte atlatsa ağır da olsa kapıdan bi görmeye gelemez miydi ? İnanın yemek ihtiyaç alsın gelsin istemiyorum. Oğlunu bi görseydi. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Bu duruma çok içerledim. Eşime uygun bi dille söylemeli miyim sizce yoksa söylememeli miyim ?

Bu arada sırf yarın tatile gidecek diye belki görmeye gelir oda belki.
Ben esinize soylenecek bir durum gormedim. Siz bariz bir sekilde gucenmissiniz kayinvalidenin gelmemesine, yardim etmemesine. Dolayisiyla kayinvalide ile duygularini paylasabilecek olan da sizsiniz. Esinizden sizin yerinize annesine karsi olan duygularinizi ifade etmesini bekleyemezsiniz. O nedenle kayinvalide ile kendiniz konusup ne kadar icerlediginizi ifade edin bence.

Merhaba hanımlar
Eşimle perşembe günü kovid pozitif olduğumuzu öğrendik. Perşembeden beri evdeyiz.
Eşim birazağır geçiriyor. Sık sık üst üste iki gün ateşlendi halisünasyon görecek kadar. Bunu anneside biliyor. Telefonla aradı.

Neyse bulunduğumuz yerde kar var ve annemin evi bize yürüyerek 15 dakika mesafe de ve hergün bizi görmeye geldi yemek yaptı ihtiyaçlarımızı aldı. Yaşı 62 bu arada annemin

Eşimin annesi ise 3 dakikalık mesafede yürüyerek. Yaşı 50 hiç sağlık sorunu yok. 2 yan site sonra evi yani. Bir kere bile gelip oğlunu görmedi. Sadece aradı. Ve duydum ki pazar günü de küçük kızı ve ortanca oğlu ile tatile gidiyormuş. Bizden havuz eşyası istiyor birde.

Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama ben bu duruma çok üzüldüm. Eşim aşına çok içerledim. Eşim bu kadar değersiz mi ? Hafifte atlatsa ağır da olsa kapıdan bi görmeye gelemez miydi ? İnanın yemek ihtiyaç alsın gelsin istemiyorum. Oğlunu bi görseydi. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Bu duruma çok içerledim. Eşime uygun bi dille söylemeli miyim sizce yoksa söylememeli miyim ?

esine anlat .
insam bir tas vorba yapip kapiya birakir .
yuzunede vurun kv nin

Adam dert etmiyorsa neyine ortak oluyor acaba? Ortada ortak olacak bir sorun yok adam için.
Söz konusu eş ailesiyle yapılan tüm yanlışlar gelinlere ziyadesiyle dert oluyor, adıda eşim adına üzüldüm, içerledim.
Eş için olay dert edilecek bir mesele bile değildir büyük ihtimalle, olsa dile getirirdi zaten.

Merhaba hanımlar

Eşiniz durumu görmüyor mu ki siz eşinize biseyler söyleme gereği duyuyorsunuz, durum ortada zaten eşiniz görmek istemezse siz zorla gösteremezsiniz...

Söz konusu eş ailesiyle yapılan tüm yanlışlar gelinlere ziyadesiyle dert oluyor, adıda eşim adına üzüldüm, içerledim.
Eş için olay dert edilecek bir mesele bile değildir büyük ihtimalle, olsa dile getirirdi büyük ihtimalle.
Adamların üzülme, içerleme yetileri yok sanki de hanımları onlar adına hallediyor bu tip şeyleri 🙄

Adamların üzülme, içerleme yetileri yok sanki de hanımları onlar adına hallediyor bu tip şeyleri 🙄
Eşinden çok üzülenler falan oluyor, yazıyorlar okuyoruz. Aslında eş ailesine hissedilen olumsuz duyguları fırsat bu fırsat çıkarmaya çalışmak yapılan. Yoksa olaya birebir muhatap olandan fazla içerleyip, dertlenmek hikaye. Ya da biz gerçek evlilik yaşamıyoruz, bilemedim 😂

Çok acımasızca.umarım eşiniz durumun farkındadır.Bencil insan her yerde her şartta mutlu olur,evladının derdi bile batmaz ona.

Kimse dediği kisi "eşi".. gerçek evliliklerde gerçek ailelerde sorunlar da mutluluklar da ortaktır. Eşi icin kötü olan bir sey kendi icin de kotudur.
KudrAlobar KudrAlobar ı alıntılayıp söylediniz diye yazıyorum, yani size göre onun evliliği gerçek bir evlilik değil ha… veya sizin gibi düşünmeyenlerin evlilikleri…

Ah ah abla, evliliğinle ilgili ne kadar çok yorum yapan var baksana, bir de bu yönden eleştiri aldın bak hayırlı olsun KudrAlobar KudrAlobar :KK53:

Eşinden çok üzülenler falan oluyor, yazıyorlar okuyoruz. Aslında eş ailesine hissedilen olumsuz duyguları fırsat bu fırsat çıkarmaya çalışmak yapılan. Yoksa olaya birebir muhatap olandan fazla içerleyip, dertlenmek hikaye. Ya da biz gerçek evlilik yaşamıyoruz, bilemedim 😂
Benimki naylon evlilik zaten, habire nikahım düşüp duruyor 😂

KudrAlobar KudrAlobar ı alıntılayıp söylediniz diye yazıyorum, yani size göre onun evliliği gerçek bir evlilik değil ha… veya sizin gibi düşünmeyenlerin evlilikleri…

Ah ah abla, evliliğinle ilgili ne kadar çok yorum yapan var baksana, bir de bu yönden eleştiri aldın bak hayırlı olsun KudrAlobar KudrAlobar :KK53:
Ben aslında evli bile olmayabilirim. Herşey benim hayal dünyamdan ibaret 😂😂😂😂

Annem beni görmek istediği için geliyor özellikle gelsin diye çağırmıyorum. Durumumu merak ediyor. Ona telefonla iyiyim diyorum ama onu üzmemek için söylemiyorum diye düşünüyor ve yemek getiricem diyip geliyor
Herkes aynı duyguları taşımayabilir.Sizin anneniz size daha düşkün ve düşünceli onunki değil.Yani yapacak birşey yok.Kimseyi dert etmeyin,Iyilesmeye bakın bir an önce.

Ben eş adına eş ailesine içerlenmeyi anlamıyorum. Ben yapamam mesela o da benim için yapmasın. Bence konusunu dahi açmayın sizin önem verdiğiniz şeye o aynı önemi vermiyor olabilir . Size ters teper

Merhaba hanımlar

Evet düşüncesizce davranmış ayıp bi görmeye gelir insan evladını hiç hoş değil ama hiç takmayın eşiniz çok üzülebilir söylerseniz ama bilse de iyi olur annesinin davranışını belki annesi söyler tatile gideceğiz diye

Eşim adına niye içerleyeyim kendi adıma içerlerim, kayınvalidem hasta halimizle insanlık namına bari kapıdan bir kap yemek bırakmadı diye. Eşim üzülürse kendi der zaten ama ben kendi adıma da sitemimi yaparım.
Gelip görmekten kasıt uzaktan kapıdan diyorsunuz o çok uygun değil ama bir ihtiyacınız var mı denir yemek yapılır.
Tatil için gerekli eşyaları vermezdim ben bu şartlarda. Virüs falan bulaşmıştır kim bilir o eşyalara😏

Söyleyerek eşinizi üzmekten başka bir şey yapmazsınız.

Eşinize değer veriyorsanız bari siz annesi gibi davranmayın.

Belli ki hanım teyze bu hastalığın ciddiyetinin pek farkında değil.. Değil ki tatil heyecanına kapılmış..

Herkes doğurabilir belki ama herkes anne olamaz. Eşinizin ve annesinin duygularını bilemezsiniz. O yüzden nötr olmakta fayda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back