Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar konuyla alakalı şikayetler alıyoruz yine.

Ortaya yazıyorum sitenin kuralları var artık hepimiz iyi kötü biliyoruz bunu, kurallara uygun yazıldığı sürece bir şeyi ya herkes yapar ya hiç kimse yapamaz, A yapar B yapamaz denirse bu çifte standart olur, ki geçenlerde bir arkadaşımız bir üyenin eski konularını da değerlendirerek yorum yazdığı için “eski konularımı araştırma” eleştirisi aldığında rapor edip şöyle demişti : Herkesin arşivi açık, hepimiz birbirimizi araştırabiliriz diye umuyorum.

Cevabım : Herkes herkesin açtığı konuları ve yorumları okuyor, şurada şöyle söylemiştin diyebiliyor bunda sıkıntı yok. Devamında da kendimle ilgili bir şey yazmıştım.

Eğer birilerinin konularının yorumlarının veya üyeliğinin arkasından konu açmıyor ya da üyeyle, konusuyla, yorumlarıyla ilgili duvar paylaşımı yapmıyorsanız çünkü bunlar yasak, üyenin X bir konuda yazdığı yorum üzerinden o konu içerisinde haddi aşmadan üslup bozmadan vb eleştirisini eleştiriyorsanız bunu ya hepiniz yapabilmelisiniz ya hiçbiriniz, elbette konuyu da dağıtmamak gerekiyor, bu konu dağılmak üzere o yüzden konu odaklı devam edersek iyi olur.

Dur bi banlan önce bebem öyle olmuyor bu işler :)
Bibi sen de konu sahiplerinin sistematik şekilde zorbalanmalarına size ne isteyen istediğini yazar şeklinde yaklaşıyorsan o zaman öyle parmak sallayanlara başkalarının da o parmağı indir deme hakkı var onu da kabul etmelisin. Yani bu ne çifte standart ben anlamıyorum. Konu açanlar yerden yere vurulsun hiç sıkıntı değil isteyen istediğini yazar oluyor ama öyle yapanlara tepki verilince aa neden öyle yaptınız. Neden yapmayalım?
Konu sahibi bir yorumda çok güzel yazmış "başkalarını çok kınayan kendi hayatına baksın" diye. Kendi yaşadıklarına bakmadan herkese sallarsan o zaman sana da yaşadıkların hatırlatılır bunda bir beis yok. Herkese sallayayım vurayım ama kimse bana ellemesin olacak şey değil

Bibim ama sen de pirayenin başını çektiği ev hanımı muhabbetine bunu yazmışsın, şimdi isteyen istediğini yazar diyorsun. Hepimizi tetikleyen farklı farklı şeyler var işte.

Ev kadınlarınızı eziklemeniz bittiyse konu kapanabilir mi :27: bu sitede bi çalişmayan kadınlara yapilan zorbalığı bide kilolu kadınlara yapılanı başka hiç bir yerde görmedim sorsan yaşasın kadınlar 💪🏼 ama öyle değil ;)

Bibim ama sen de pirayenin başını çektiği ev hanımı muhabbetine bunu yazmışsın, şimdi isteyen istediğini yazar diyorsun. Hepimizi tetikleyen farklı farklı şeyler var işte.
E yazarım her fikrimiz aynı olmak zorundamı ben burda kimlerle kavga etmiş tartışmış insanım site sahipleriyle bile napiyorum küsuyor muyum çocuk gibi veya peşlerine mi düsüyorum siz öylesiniz böylesiniz diye

Ama arkasından tabi bunu unutmayalım ;)
Konuya çooook sonradan dahil oldum, kim ne zaman banlandı ne zaman konuşuldu bilmem.

son cümlemde bu konu özelinde değil genel. Burada çok fazla çifte standart var. Örn. Sırf size yakın olduğum için bir konu başlığı altında (asla doğru olmadığını bildiğim halde) sizle birlikte birini linçliyor olabilirim? Bazen 2+2 =5 diye saatlerce direneni gördü bu gözler :)

Birkaç haftadır alinip küstüğüm herkesle tekrar gönül birliği kurmama sebep olan bu posta tekrar teşekkürlerimi iletiyorum 😂 tavşan dağa küsmüş misali çoğunun da haberi yoktu gerçi ama neyse

O zaman banlanan konu sahiplerinin konusuna kimsenin bir şey yazmaması lazım ama sayfa sayfa geyik dönüyor. Söz konusu piraye olunca mı cevap hakkı olmaması önemli oldu.
Konu sahipleri ölsün gebersin ama zorbalara aman laf gelmesin çünkü. O zaman kadın dayanışması, merhamet çiçek böcek devreye giriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X