Doğuma Hazırlık eşi erkek çocuk isteyenler ve baskı görenler eşinize şunu söyleyin.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
böyle şeyler çok eskide kaldı sanırdım..

hala cinsiyet ayrımı yapanlar var demek..

çook iilginç..

bizde 3 kiz kardesiz. babam zamaninda cok erkek istemis ama nasip olmamis.amcalarminda 2 ser oglanlari var.benim babaanmde amcalarimn cocuklarinin masraflarini ne bilim sunnetlerini falan babamin yapmasini istemisti.neymis oglu yokmus..yillarca babamin basina kaktilarannem menapoza girene kadar etrafindakiler baski yapti dogur belki erkek olur dediler.babam bizleri cok sever ama yinede soylenenler yapilan yorumlar biraz olsun etkiledi onu..zaman zaman hayiflanir..ama biz 3 kiz cok mutluyuz.allah nasip erderse bende bi bebek bekliyorum ins. bole cinsiyet konusu beni geriyor. yasadiklarimdan yada ailemin etraftan duydugu kirici sozlerden sanirim.

Bunu yazali yillar olmus ama üsenmeden okudum cok güzel ifade etmissiniz ve cok ibret verici bir hayat hikayesi :)

Evet ben de okurken burnumu sile sile ağlayarak okudum ,duygulandım.Allah o kadar büyük ki kimsenin ahı kimse de kalmaz .ölmeden önce kötü ölüm yaşar o ah alan kişi.

Vicdan merhamet ne büyük nimet ama ondan yoksunlarmış eden bulur ve ne ekersen onu biçersin atasözlerinin karşılığı tam olmuş bence

İşte ilahi adalet .... eden bulur , burda bulmazsa gittiği yerde bulur ..

Konunu hortlatmislar ama yazmadan edemedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…