- 9 Mart 2011
- 11.683
- 8.867
- Konu Sahibi Sevgi__111
İNSAN diyorum yani kadın veya erkek değilyine fakir güzellemesi başlamış
belli yaşa gelen insanların tabi ki bi şeyleri olmalı hayatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNSAN diyorum yani kadın veya erkek değilyine fakir güzellemesi başlamış
belli yaşa gelen insanların tabi ki bi şeyleri olmalı hayatta
Bence demek istediğim anlaşılmıştır lise mezunu olup 500 binlik arabayla gezmek değil meziyet kendini geliştirdi mi bi 500binde kendinde yatırım yaptı mı yarın bir gün zor durumda mesleği var mı umarım vardır kuzeniniz adına çok sevinirim bak kafasını kullandı iş güç sahibi oldu diye benim eleştirdiğim kendi belli yaşa gelmiş kalk en basit garsonluk yap bari desen tepsi tutamayacak daha hayatta tek bir iş tecrübesi olmayan insanların evlendiği kişide sırf erkek diye bu kriterleri araması kalkıp eee şu yaşa gelmiş arabası yok e seninki var mı ? E evi yok seninde yok benim anlatmaya çalıştığım şey buEvlenirlerken lise mezunu olan kuzenimin altinda 500bin liralik spor araba var, kocasindan tabi ve hala calismiyor. Bir ara bu adam seni napiyor diye soracagim
Bence demek istediğim anlaşılmıştır lise mezunu olup 500 binlik arabayla gezmek değil meziyet kendini geliştirdi mi bi 500binde kendinde yatırım yaptı mı yarın bir gün zor durumda mesleği var mı umarım vardır kuzeniniz adına çok sevinirim bak kafasını kullandı iş güç sahibi oldu diye benim eleştirdiğim kendi belli yaşa gelmiş kalk en basit garsonluk yap bari desen tepsi tutamayacak daha hayatta tek bir iş tecrübesi olmayan insanların evlendiği kişide sırf erkek diye bu kriterleri araması kalkıp eee şu yaşa gelmiş arabası yok e seninki var mı ? E evi yok seninde yok benim anlatmaya çalıştığım şey bu
Eşimle evlenmeden önce çalışma azmine baktım. Nişanlanana kadar evi olduğunu bilmiyordum ne ben sordum ne kendisi anlattı. Eğer calisiyorsa evde olur arabada. Tabi gunumuz Türkiye şartlarında oda zor ne kadar gelir o kadar gider.Arkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Umarım her arayan her aradığını bulur herkes tabii ki kendinde olanı aramayacak ama ben hayatta her zaman cinsiyet ayrımadan eşit olmayı savunuyorum ben şu an 28 yaşındayım bu yaşa kadar ev araba alamadıysam karşıma gelen adama da neden alamadın demem ya da daha reel bir örnek vereyim şimdiki maddi durumumla evleneyim eşim desin ki ya hayatım ben çalışmayacağım bir süre ara veriyorum okey der geçerim inanın her alanada bu eşitliği savunuyorum ve tekrar ediyorum bulanı tebrik ederim canı gönülden dilerim ki hep daha büyük imkanlara sahip olsunlar ama bana göre değil denklik benim için önemli kendimde olmayanı olduramadı diye kimseyi bununla değerlendirmem ve yine diyorum karşıma biri geçip neden buyun buyun yokla beni yargılarsa sende var mı önce onu anlat bakalım derimEvlendikten sonra okudu tabi ama calismadi hiç. 500 binlik yatirimi kendi calistigi parayla yapmaya kalksa yaşlanir o zamana kadar herhalde.
En kotu ihtimalle asgari ucretli bir işe tabi ki girebilir.
İsteyen istedigi şeyi arayabilir illa kendisinde de olmasi gerekmiyor. Bulabiliyorsa sorun yoktur.
siz çalışıyor musunuz?Kendimiz engelli miyiz? Çalışamıyoz mu?
Kadin calissa bile herzaman calisamiyor ozellikle cocuk oldugu zaman kadin cocugunu buyutmek isteyebilir bu yuzden ben boyle birini tercih etmezdim. He sonradan isler yolunda gitmez o ayri ama bile bile yapmazdim cogu insan bunu dusunur kimse duyar ksmasin
Duzenli bir isi olmasi onemli, ne kadar kazandigi ise beni rahatsiz etmez.İs sahibi olmasi sorumluluk duygusunu arttirir.Zaten tek basina calistirmam mutlaka bende calisirim.Arkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Çalışmayan kadına değil "çalışmak istemeyen insana" kızgınlık var. "Çalışmayan erkeğe de markete girsin, kurye olsun vs deniyor, çifte standart yok. Yaşamak için ya biz çalışıyor olmalıyız ya da çalışan biri bize bakmalı. Hayat bu. İş bulamamak, çalışmaya "gerçekten" engel sağlık durumu olmak başka bir şey. Ona bir şey diyen yok ama burada belim ağrıyor çalışamam diyen bile var.Büyükşehirde kimse tutup da bu maaşa geçiniyorum süperim diyemez. Mutlaka iki maaş şart olur, çalışmayı düşünmüyorsanız imkansız gibi bir şey diyebilirim. Kira+mutfak+faturalar e bitti zaten. Kalbi temiz olsun, cart curt olsun diye bayram mesajına dönüştürmeye gerek yok buraları gerçekçi değerlendirirsek, siz çalışmıyorsanız o iş yaş.
Bir de bu konuda dikkatimi çekti, çalışmayan kadınlara bir kızgınlık var galiba. Arkadaşlar insanlar iş bulamıyor olabilir, eğitim almamış olabilir, sağlık sebepleri ya da sadece çalışmak istemiyor olabilir. Elin ayağın tutuyor çalış sen de , bi zahmet çalış demek de ne bileyim...
ben hiç maddiyata bakmadım sorumluluğun bilincinde olması ve birbirmizin fikirlerine saygı duymamız yeterliArkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?