- 13 Şubat 2021
- 124
- 126
- Konu Sahibi Sevgi__111
Geçinebiliyor musunuz canım ne durumdasınızBen evlendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçinebiliyor musunuz canım ne durumdasınızBen evlendim
Bence emin olmayalım.Kendisi de çalışıyordur bence çünkü 3-4 binle ev geçindirip çocuk yapmak imkansız. Ev kirasından bahsetmiyorum zaten. İki kişi çalışsa bile geçim endişesi olabilir. Ondan bahsediyordur.
Peki ya sizin durumunuz nedir? Çalışıyor musunuz ne kadar kazanıyorsunuz ev arabanız var mıdır?Arkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Çok zor zamanlarımız oldu ama şu an iyiyiz. Ben de çalışıyorum çünkü.Geçinebiliyor musunuz canım ne durumdasınız
Bir önceki konusunda memur olduğunu söylemişti.Sizin geliriniz nedir, toplam gelir ne olacak, sizin gelir fazlaysa fazla olmasini dert edinir misiniz?
Peki ya sizin durumunuz nedir? Çalışıyor musunuz ne kadar kazanıyorsunuz ev arabanız var mıdır
Hayır o konu ben arkadasım için yazdık ben degilimBir önceki konusunda memur olduğunu söylemişti.
Arkadaşınız da elini taşın altına koymalı. Aksi takdirde çok zor.Yok keşke bende olsa zaten sorun etmem ki sadece erkege yükleme taraftarı zaten degilim
Yanağında bir beni de mutlaka olsun mu?Adam gibi adam olsun, yüreğinde Allah korkusu olsun, merhametli, vicdanlı, sevgi dolu olsun, cömert olsun. Varsin biraz da parasi olsun... Geçinmeye gönlü olsun da hersey olur zamanla ....
Yani eğer siz de çalışacaksınız gecinebilirsiniz bence. Ha bu haliyle de geçinen bir sürü insan var fakat ülkenin durumu malum açlık sınırının bile aşağısında malesef. Siz de çalışırsanız bı nebze daha rahat edersiniz.Hayır o konu ben arkadasım için yazdık ben degilim
Arkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Olsun be merve m o da olsun. Ama benim yanağımda elmacık kemigimde var bi guzellik beni. Ikimize de yeter...Yanağında bir beni de mutlaka olsun mu?
O bir yaş kaç ? Meslek ne bunları bilmek gerekir artı sizin eviniz arabanız var mı çalışıyor musunuz maaşınız ne bunlar da önemli şimdi kendi de bir baltaya sap olmamış evi arabası olmayan biri karşıma geçip bunu söylese bildiğin dalga geçerim öyle biri seni napsın derler biraz da denklik mesele şimdiArkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?