- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
Konu sahibi adam akıllı bir bilgi vermediği için hep ihtimal olarak yorumlar yapıyoruz .Ben 500 araba alinir dedigimi hatirlamiyorum.. adam evi gecindirirken karisinin ailesine harcamasinin adil olmadigindan bahsediyorum.. 500 lira cok degil deyip duruyorsunuz.. size gore degildir ama konu sahibinin esine gore coktur diyoruz.. yoksa onceki mesajimda dedigim gibi evin giderleri bir kisin uzerine yikilmak yerine ortak karsilanip ortak birkim yapilip ve kalanla da isteyen istedigini yapabilir diye de belirttim.. o zaman o 500 bana da cok gelmez. Mesele 500 degil yani.. iki kisi calistigi halde masraflari birinin karsilayip digerinin keyfi davranmasi..
Bence kadının hesabındaki para ortak amaçla biriktiriliyor keza altınlar da aynı. Yani benimkini harcayalim seninkini biriktirelim gibi .
Ama adama artık o 500 de fazla gelmeye başlamış bu arada şunu belirteyim ben yeni mezun bir kiz çocuğu zannediyorum kardeşi .
36 yaşındaymış .
Bu biraz tembelliğe giriyor .
Nasıl adam şimdiye kadar bir araba alsaymis dediysem 36 yaşındaki kadin da bir baltaya sap olabilseymis keşke ..
Çünkü 500 lira almak gururuna dokunmaliydi şimdiye kadar.
Bütün bunlar konu sahibinde saklı açıklama yaparsa anlayacağız