- 9 Aralık 2009
- 17.086
- 54.292
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
Ben ironi yaptım orda. Yoksa tercihtir diye düşünmüyorum. Ama madem tercih doğru orantı kurarsak parasını istediği gibi harcar çocuğu da yokmuş zaten. Ister biriktirir kredi çeker kendine araba alır ister başka şey yapar. Kadın tercihi doğrultusunda çalışmasa idi eşi zaten araba,ev zaten alamazmış. Üstüne daha da maddi sıkıntı çekermiş. Aaa yoksa konu sahibinin eşinin konu sahibini seçme nedenlerinden biri çalışması mı imiş. Cık cık çok ayıp.Türkiye'de çalışmak kadının tercihi evet ama sırf çalışıyor diye kafasına göre harcama hakkını vermiyor ona , düşünceniz veya kk daki genel düşünce çok saçma öyle birşey olabilir mi ? O zaman biz niye çalışan kadınlar ev işlerini yapmak zorunda değil hayat müşterek diyoruz ? Kadın çalışsın ailesine para yedirsin hiçbir katkıda bulunmasın niye çünkü ben kadınım calismak zorunda değilim bak çalıştığım için lutfediyorum prensesim o yüzden paramı da ister sokağa atar ister yakarım sen erkek olarak hem evi gecindir hem çocuklar için birikim yap essek gibi calis