Kusura bakmada hem suçlu hem güçlüsün. Adam yardım edeceğine tamam demişte kardeşini evlat edineceğini düşünememiş. Madem öyle evlenmeseydın. Adam tüm maaşı eve harcıyor kalanı gram altın peki sen hesabına atıyorsun kendine belli ki birikim yapıp harçlığını alıp kardeşine para gönderiyorsun. Karşı taraf yapsa burada ota boka kesın saydırıyordun. Ama söz konusu kendi aileniz olunca gözünüze batmaz tabi
Adam seni boşasa yeridir. Birde utanmadan defol git diyorsun zaten gidip boşanma davası açmalıydı. Evlenirken adamın aılesı borçsuz evlendırsın evlenince adam evi geçindirsin hanım ablamız elini ev için cebine atmasın ailesine akıtsın kusura bakmayın o adam sizi umarım çekmez. Öğrenciye yardım yapılır kardeşe zaten yapılır lakin eşşek kadar birinin telefonuna kadar alma isteği yok efenim senelerce her ay para gönderme bunun yanında başka paralarda akıtmışsınızdır eminim. Bu destek olmaktan çıkar zira siz eşiniz evi geçindirsin bana bı bok demesin ben maaşımı istediğime harcayayım erkek o evi geçindirsin düşünceniz enayi yerine koymaktır.