Eş ailesi yüzünden boşanma düşüncesi gitmiyor

Terapi ve ilacı bıraktım bebek istediğim için o zaman çok mutluydum korkularım bitti diyordum geri geldi başka yüzle. Dün düşündüm ayrılamam. Daha dibe çökerim
Tedavine devam et. Bu halde anne olmak da sağlıklı değil, bebeği de üzersin, sürekli korku halinde olman bebeğine iyi gelmez

Tedavine devam et. Bu halde anne olmak da sağlıklı değil, bebeği de üzersin, sürekli korku halinde olman bebeğine iyi gelmez
Şuan benim için anne olacak en iyi zamandı terapiyi ilacı bırakırken çok mutluydum derdim yoktu kriz yoktu. Belki düşük etkiledi bilmiyorum annemin 4 gebelik kaybı var. Eskiden bu mesele umrumda değildi ne zaman böyle etkiledi onu düşünüyorum

Görümce ve kaynının kayınpederinizle kanbağı olmadığını söyleyince konu daha saçma bir hal aldı bence. Resmwn saçmalıyorlar para isteme konusunda…
Parayı eşimden borç istiyorlar ama biz görümcemin 2 sene dershane 1 tüp mide ücretini ödedik tarih mezunu formasyon aldım dedi yalan çıktı çocuk gelişimi okudu 30dan sonra 2 yıllık.. lisans sonrası önlisans ataması yok bunu bile arsştırmamış. Dgs diyor eşim okutmam dedi netti. Çok üzülürdüm ona ama o 18 yaşındaki kardeşimi kıskanıyor kocaman kadın. Onu fake hesapla takip ediyormuş ben değilim diyor o

O kısımları kocanız hallediyor belli ki, siz sadece görüşmeyi kesin. Bırakın eşiniz versin her şeyin cevabını, onlara oyuncak olacak biri değil belli ki.

Terapi ve ilacı bıraktım bebek istediğim için o zaman çok mutluydum korkularım bitti diyordum geri geldi başka yüzle. Dün düşündüm ayrılamam. Daha dibe çökerim
Bu illet böyle bişey maalesef. Tam bitti derken bambaşka bir yüzünü gösteriyor. Keşke sadece terapiye devam etseydiniz bari. En azından tekrar ilaca ihtiyaç duyacağınız dönemi geciktirirdiniz.

Eşiniz neden net sınır çizemiyor , çok saçma tüm bunlar , siz de net şekilde görüşmek istemiyorum deyip gitmeyip gelmeyeceksiniz, sanırsam eşiniz görüşme konusunda baskı yapmıyor size ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…