- 6 Mart 2024
- 5.866
- 8.623
- 118
- Konu Sahibi karanfil333
-
Psikiyatriye gittikten sonra aynı sorunları yaşamaya devam edecekseniz sonuç değişmeyecek . Siz kendınızle birlikte eşinizi de götürün değişime eşinizide ortak edin yoksa sizi hasta eden zaten evinizin içindeİnsllh psikiyatriye gidecegım çünkü baş edemiyorum bu insanlarla baska türlü
Tamm ama yaptıkları psikolojik baskı ve narşistler hayatımı etkiliyor takılmayıp nasıl yaşam sürebşliimEs ailesiyle sorun yaşıyorsunuz diye intihari düşünmek başka sıkıntılarınız olduğunu gösterir. Bu takıntılı hâl için tedavi mi olsanız? Bazen kadınlar cidden boşluktan yaşanan olayları geçemiyor, takılıp kalıyor.
Aynı evde mi yaşıyorsunuz ki bu derece sizi etkiliyorlar ?Tamm ama yaptıkları psikolojik baskı ve narşistler hayatımı etkiliyor takılmayıp nasıl yaşam sürebşliim
Ah ah keske ama hep bende sorun var gıbı algılanıyor çünkü nede olsa ailesine hiçbsy diyemeyen kendi ben hastayım diye vicdanını rahatlatıyor kendince halbuki sorun kendısı ve ailesiPsikiyatriye gittikten sonra aynı sorunları yaşamaya devam edecekseniz sonuç değişmeyecek . Siz kendınızle birlikte eşinizi de götürün değişime eşinizide ortak edin yoksa sizi hasta eden zaten evinizin içinde
Hayır ama aile üyelerinin biri hasta diye süreklı iletısım halindelerdı herseyı benden bilecek tipler açıkçası nasıl anlatayım ya böyle bir aile anlatılmaz ifade bile edemiyorum hepsi beni sevmedıgınden kvnnAynı evde mi yaşıyorsunuz ki bu derece sizi etkiliyorlar ?
Onlar bu kadar hayatınızı etkiliyorsa eşiniz suçludur asıl. Aynı evde misiniz, her gün mü görüşüyorsunuz, ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama belki evliliğiniz de dahil değişikliğe gitmesi gereken şeyler var hayatınızda. Bunu tek başınıza aşamiyorsaniz yardım alacaksınız.Ama tamamiyle onlar yüzüne mutsuzum yani temeli bu içime çok attım psikologim harap oldu
çocuğun varmı çalışıyor musunAh ah keske ama hep bende sorun var gıbı algılanıyor çünkü nede olsa ailesine hiçbsy diyemeyen kendi ben hastayım diye vicdanını rahatlatıyor kendince halbuki sorun kendısı ve ailesi
Acaba bakış açını değiştirsen mi eşim beni sevmıyor önemsemiyor die mi düşünsen ?Hayır ama aile üyelerinin biri hasta diye süreklı iletısım halindelerdı herseyı benden bilecek tipler açıkçası nasıl anlatayım ya böyle bir aile anlatılmaz ifade bile edemiyorum hepsi beni sevmedıgınden kvnn
Bir kızım var lisans mezunuyum ama atanamadım kamu yönetimi bitirdim suan işsizim çocucugum küçük diye işten ayrılmıstımçocuğun varmı çalışıyor musun
Öyle olmuyor işte oglunu dolduruyor sen hayırsızsın dıger gelin cok iyi vs vs hakkımı helal etmem beddualar havada ucusuyor ve bikac kere bagırmıslıgıda varAcaba bakış açını değiştirsen mi eşim beni sevmıyor önemsemiyor die mi düşünsen ?
Kayınvaliden seni sevse ne sevmese ne eşin müsade ediyor buna
Hepsi onun yüzüne zaten annesi ne yapsa hep yaşlı diye alltan aldı olan bana olduTamam eş ailesi için intihar edilmez gerekirse muhatap olunmaz ama sorun eşin bence. Eşin seni savunsa kimse bu kadar rahat takılamaz. Eşin hiç mi bir şey demiyor?!
Aile desteği de yoksa kızın büyüyene kadar sabretmekten başka çaren yok gibi görünüyor .Bir kızım var lisans mezunuyum ama atanamadım kamu yönetimi bitirdim suan işsizim çocucugum küçük diye işten ayrılmıstım
Yok asıl öyle olmuyor bacım . Bir erkek sevsin var ya değil anası zürriyetini tınlamıyor .Öyle olmuyor işte oglunu dolduruyor sen hayırsızsın dıger gelin cok iyi vs vs hakkımı helal etmem beddualar havada ucusuyor ve bikac kere bagırmıslıgıda var
Haklısın işte onu dıyemedı zamanında hep beni böyle yapanda o dinledi sadece aman mazallah anasına bsy olur kalıbı dururmus laf söylerken beddua ederken kalıbı durmuyorAile desteği de yoksa kızın büyüyene kadar sabretmekten başka çaren yok gibi görünüyor .
Yok asıl öyle olmuyor bacım . Bir erkek sevsin var ya değil anası zürriyetini tınlamıyor .
Eşin diyecek ki bana ne diğer gelininden ben kendı koynuma aldığımı bilirim kimse karışmasın bitti .
Haklısın işte onu dıyemedı zamanında hep beni böyle yapanda o dinledi sadece aman mazallah anasına bsy olur kalıbı dururmus laf söylerken beddua ederken kalıbı durmuyor
Bacım kadın sana nişanlıyken kendini belli etmiş sen bile bile ladeslenmişsin üstüne çocuk yapmışsın ne diyim sana ben .nisanlanırkende niye evlenıyorsunuz erkenden vs vs bagırmıstı
Seni anlıyorum emin ol çoğu kaynananın elinde olsa neler olur neler. Ama korkudan iyi geçiniyorlar. Senin eşin problem. Sanırım değişmez. Bence uyar kafayı yemek üzereyim böyle devam edersen ayrılırım de. Baktın olmuyor bir süre görüşme eşine yüz verme. Gene olmazsa da tek çözüm ayrılmak. Allah yardımcın olsunHepsi onun yüzüne zaten annesi ne yapsa hep yaşlı diye alltan aldı olan bana oldu
Allah razı olsun sızınde basınızı şişirdım kandım bir kere ben uyardım annemi dedi kadın Daha beter olduBacım kadın sana nişanlıyken kendini belli etmiş sen bile bile ladeslenmişsin üstüne çocuk yapmışsın ne diyim sana ben .
Allah razı olsun gercekten hiçbir cıkıs yolu bulamıyorum tek bildıgım bu aileden ve eşten nefret ettim bana yaptıkları yüzüneSeni anlıyorum emin ol çoğu kaynananın elinde olsa neler olur neler. Ama korkudan iyi geçiniyorlar. Senin eşin problem. Sanırım değişmez. Bence uyar kafayı yemek üzereyim böyle devam edersen ayrılırım de. Baktın olmuyor bir süre görüşme eşine yüz verme. Gene olmazsa da tek çözüm ayrılmak. Allah yardımcın olsun
Hiç çocuğunuzu alıp aile evine gittiniz mi ? Aileniz diliyle istemıyoruz gelme diyebilir ama onlara bu sekılde intiharı düşünüyorum artık die durumunuzun vahimliğini anlatırsanız belki sizi anlarlarAllah razı olsun sızınde basınızı şişirdım kandım bir kere ben uyardım annemi dedi kadın Daha beter oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?