-
- Konu Sahibi aylaogretmen
Onların eş dostları olur sizi birilerine önerir siz gidin gelin çevre edinmekten vazgeçmeyin polis lojmalarinda olan etkinliklere katilinYaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Yaşım geçiyor anne olamamaktan korkuyorum. Geçen bir konuda okudum 39 yaşında hamile kalamayan bir arkadaş. Doktoru yaşının geç olmasına bağlamış.
Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
demek ki doğru insan çıkmamış karşısına evlenmek için evlenseydi bu başlık ilgisiz eşim ve ben yada boşanmalı mıyım şeklinde olurdu evlenmekle iş bitmiyor34 yasina kadar neden beklediniz se?
Siz tinderi onerdiginizde dalga geçtiğinizi düşünmüştüm. Ama ciddisiniz ve bu daha vahimBu mu kötülük.
Konu sahibi sen umursama bu kadınları. Tinder bir flört bulma uygulamasi. Niyet belli yani. Gir tipine bak bilgilerini oku beğendiklerin ile eslesirsen yazış. Hoşuna giden birileri olursa buluş konuş. Baktın içine sinmedi engelle gitsin. Yani bana tinderi anlattığınız savunduğunuz ya.
Seçici olma nedir Allah aşkına. Sonra da niye acele ettin bu yaşa gelmişsin azıcık inceleseydin diye akıl veriyorsunuzLutfen secici olma.. yerinde olsam tanisma sitelerinede girerdim.. dikkatli olma sartiyla.. benim arkadas cok ii birini buldu.. ne bilim nasip.. internetende bulabilirsin yani
Seçici olma nedir Allah aşkına. Sonra da niye acele ettin bu yaşa gelmişsin azıcık inceleseydin diye akıl veriyorsunuzLutfen secici olma.. yerinde olsam tanisma sitelerinede girerdim.. dikkatli olma sartiyla.. benim arkadas cok ii birini buldu.. ne bilim nasip.. internetende bulabilirsin yani
Siz tinderi onerdiginizde dalga geçtiğinizi düşünmüştüm. Ama ciddisiniz ve bu daha vahim
[umarım doğru insan karşınıza en yakın zamanda çıkar .Merhaba ben de evlenmek istiyorum ama ne istediğini bilen erkek kalmamış.
Sürekli üzülmekten bıktığım ve yorulduğum için ve evli erkeklerin devamlı yedek sevgili arayışında olduğunu gördüğüm için bıraktım arayışı.
Sonradan belirttim "secicilikten" kastımı.. yas gittikce secicilik cok artiyor.. yok keldir yok siskodur yok gobeklidir. Yok disleri karalmistir dokulmustur... ee gec evleniyorsan haliyle az eskimiş alacaksin 2 nci el gibi dusunulmeli o anlamda dedimSeçici olma nedir Allah aşkına. Sonra da niye acele ettin bu yaşa gelmişsin azıcık inceleseydin diye akıl veriyorsunuz
Öğretmenler erkek anneleri Arasında çok popüler halbuki.Yok ki nerden bulucamya da ben kısmetsizim
Ayyy hadi inşallah :))))))Bugün nobette bir teyze beni beğendi.Oglundan bahsetti.40 yaşındaymış doktormus.Ben de küçüktür belki benden dedim.Hani genç sanıyorlar ya.Yasi duyunca ha uygunmuş dedim.Yarin gelecekmiş.Ama nöbet çok yoğun kafa yorucu ve gergin geçti başım agridi insanlar anlayissiz ben de istemeden tahammülsüz oldum biraz, bir iki atışma gerginlik derken rezil oldum kadina;Oğluna almaz beni artik:)
Erkeklerin bu olayı bilinen, yaygın bir şey mi? Ben bunu yapan bir erkeğin hikayesini yeni dinlemiştim de üzülmüştüm hasta eş adına. Erkeğin eşi, kadının da annesi hastaymış ve aynı hastanede yatıyorlarmış, bu şekilde tanışmışlar.Bana da onerin.Ay ben de eşi hasta yatagindayken eş arayan amcalara döndüm.Daha birinden tam ayrılmadan.Ay ben böyle olacak insanıy miydim:)Beni de kendilerine benzetti bu erkekler
dil kurslarında geneli üniversite öğrencisi oluyor en az 10 yaş büyüktüm sınıftakilerden abla diyorlardı o derece :)))Dil kursu. Herkes benim gibi meslek sahibi yani öğrenci yok. Ama bir gittim herkes benden genç ve çoktan evlenip çoluk çocuğa karışmışlar bile.
Bugün nobette bir teyze beni beğendi.Oglundan bahsetti.40 yaşındaymış doktormus.Ben de küçüktür belki benden dedim.Hani genç sanıyorlar ya.Yasi duyunca ha uygunmuş dedim.Yarin gelecekmiş.Ama nöbet çok yoğun kafa yorucu ve gergin geçti başım agridi insanlar anlayissiz ben de istemeden tahammülsüz oldum biraz, bir iki atışma gerginlik derken rezil oldum kadina;Oğluna almaz beni artik:)
Dans kursuna giden erkek de yani..
Evet bence de, dans kursunda ne var?Dans kursunda ne var
İdeal koca bulma yerleri (türk toplumu için söylüyorum):
1-Annelerin altın günleri
2- Düğünler (kamera karşısında fazlaca oynarsanız şans artıyor)
3- Kurs, seminer vb. (ben eşimle öyle tanıştım)
4-Kuaförler (özellikle haftasonları giderseniz düğün ekibi orada oluyor ve hazır iştah açıkken etrafı kolaçan ediyorlar)
5-Çöpçatanlığı seven, çevresi geniş bir arkadaş :)
Benden bu kadar... Haydi rast gele
Ay gerçekten kısmet bu işler. Elaleme doğru düzgün teyzeler geliyor, benim anneme Carrefour'un önünde bir amca "oğlana ev tuttuk onu yerleştirdik, bekar, 26 yaşında, sizde ne var" demiş.Vallahi çok doğru yazmışsınız. O çöpçatan arkadaşlarda da teyzelerde de bazen çok iyi mallar oluyor. Bir tanıdığım ablaya teyze oğlum var demiş ama teyze gayet mütevazi, klasik bir teyze. Oğlu İstanbul borsasında broker/simsar tarzı bir şey çıktıBizimki buluşmaya normal bir eleman beklerken takım elbiseli, jöleli saçlı bir tip gelmiş Şimdi 2 çocukları var.