Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

Onların eş dostları olur sizi birilerine önerir siz gidin gelin çevre edinmekten vazgeçmeyin polis lojmalarinda olan etkinliklere katilin

Yaşım geçiyor anne olamamaktan korkuyorum. Geçen bir konuda okudum 39 yaşında hamile kalamayan bir arkadaş. Doktoru yaşının geç olmasına bağlamış.

ya mutlu olmak için koşullarımız olmamalı bence. çocuğum olsun, işim olsun, zengin olayım vs gibi. belki çocuğun olmasa da çok iyi giden bir evliliğin olacak. evlat edinirsin ya da hayatın tadını çıkarırsın gezer tozarsın.

Merhaba ben de evlenmek istiyorum ama ne istediğini bilen erkek kalmamış.
Sürekli üzülmekten bıktığım ve yorulduğum için ve evli erkeklerin devamlı yedek sevgili arayışında olduğunu gördüğüm için bıraktım arayışı.

Siz tinderi onerdiginizde dalga geçtiğinizi düşünmüştüm. Ama ciddisiniz ve bu daha vahim

Lutfen secici olma.. yerinde olsam tanisma sitelerinede girerdim.. dikkatli olma sartiyla.. benim arkadas cok ii birini buldu.. ne bilim nasip.. internetende bulabilirsin yani
Seçici olma nedir Allah aşkına. Sonra da niye acele ettin bu yaşa gelmişsin azıcık inceleseydin diye akıl veriyorsunuz

Seçici olma nedir Allah aşkına. Sonra da niye acele ettin bu yaşa gelmişsin azıcık inceleseydin diye akıl veriyorsunuz
Sonradan belirttim "secicilikten" kastımı.. yas gittikce secicilik cok artiyor.. yok keldir yok siskodur yok gobeklidir. Yok disleri karalmistir dokulmustur... ee gec evleniyorsan haliyle az eskimiş alacaksin 2 nci el gibi dusunulmeli o anlamda dedim
Yoksa karakter bakimindan tabi secici olsun

Ayyy hadi inşallah :))))))

Bana da onerin.Ay ben de eşi hasta yatagindayken eş arayan amcalara döndüm.Daha birinden tam ayrılmadan.Ay ben böyle olacak insanıy miydim:)Beni de kendilerine benzetti bu erkekler
Erkeklerin bu olayı bilinen, yaygın bir şey mi? Ben bunu yapan bir erkeğin hikayesini yeni dinlemiştim de üzülmüştüm hasta eş adına. Erkeğin eşi, kadının da annesi hastaymış ve aynı hastanede yatıyorlarmış, bu şekilde tanışmışlar.

Dil kursu. Herkes benim gibi meslek sahibi yani öğrenci yok. Ama bir gittim herkes benden genç ve çoktan evlenip çoluk çocuğa karışmışlar bile.
dil kurslarında geneli üniversite öğrencisi oluyor en az 10 yaş büyüktüm sınıftakilerden abla diyorlardı o derece :)))

halk dansları toplulukları var ben olsam ona giderdim. ama koca için değil

Çok iyiymiş kız bence buna hemen bak

Vallahi çok doğru yazmışsınız. O çöpçatan arkadaşlarda da teyzelerde de bazen çok iyi mallar oluyor. Bir tanıdığım ablaya teyze oğlum var demiş ama teyze gayet mütevazi, klasik bir teyze. Oğlu İstanbul borsasında broker/simsar tarzı bir şey çıktı Bizimki buluşmaya normal bir eleman beklerken takım elbiseli, jöleli saçlı bir tip gelmişŞimdi 2 çocukları var.

Ay gerçekten kısmet bu işler. Elaleme doğru düzgün teyzeler geliyor, benim anneme Carrefour'un önünde bir amca "oğlana ev tuttuk onu yerleştirdik, bekar, 26 yaşında, sizde ne var" demiş.
Sizde ne var dediği ben oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…