- 23 Ağustos 2012
- 49.499
- 229.405
-
- Konu Sahibi aylaogretmen
Evet bence de, dans kursunda ne var?
Şu an dansta tanışıp evlenen üç çift var, bir çift de sevgili. Bunlar sadece benim en yakınımda olanlarYaniii oraya giden erkekler ya flört amaçlı gidiyor ya da cidden dansı seviyor. 1. gruptakilerle ciddi ilişki olmuyor genelde
nasıl yani?Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Iyi mallar derkenVallahi çok doğru yazmışsınız. O çöpçatan arkadaşlarda da teyzelerde de bazen çok iyi mallar oluyor. Bir tanıdığım ablaya teyze oğlum var demiş ama teyze gayet mütevazi, klasik bir teyze. Oğlu İstanbul borsasında broker/simsar tarzı bir şey çıktıBizimki buluşmaya normal bir eleman beklerken takım elbiseli, jöleli saçlı bir tip gelmiş Şimdi 2 çocukları var.
Iyi mallar derkenVallahi çok doğru yazmışsınız. O çöpçatan arkadaşlarda da teyzelerde de bazen çok iyi mallar oluyor. Bir tanıdığım ablaya teyze oğlum var demiş ama teyze gayet mütevazi, klasik bir teyze. Oğlu İstanbul borsasında broker/simsar tarzı bir şey çıktıBizimki buluşmaya normal bir eleman beklerken takım elbiseli, jöleli saçlı bir tip gelmiş Şimdi 2 çocukları var.
Iyi mallar derken
Iyi mallar derken
Hahaha cok tatlısınız =)Teşekkkürler, İstanbuldaki arkadaşlara şans diliyorum :)
"Bazen Çok iyi mallar çıkıyor" koptum :))Vallahi çok doğru yazmışsınız. O çöpçatan arkadaşlarda da teyzelerde de bazen çok iyi mallar oluyor. Bir tanıdığım ablaya teyze oğlum var demiş ama teyze gayet mütevazi, klasik bir teyze. Oğlu İstanbul borsasında broker/simsar tarzı bir şey çıktıBizimki buluşmaya normal bir eleman beklerken takım elbiseli, jöleli saçlı bir tip gelmiş Şimdi 2 çocukları var.
Sanırım öyle bir dans gecesine gitsem ben de bir köşede millet ne yapıyor diye seyrederim, ama utangaçlıktan..Şu an dansta tanışıp evlenen üç çift var, bir çift de sevgili. Bunlar sadece benim en yakınımda olanlarBirinin düğününü daha geçen ay yaptık.
Flört amaçlı gelenler uzun süreli olamıyor, bir süre sonra sıkılıyor çünkü. Dans gecelerine gelip bir kenarda elinde votkayla etrafı süzen yiğidolar zaten her mekanda varOnları düşünüp dans seven beylerimizin hakkını yedirmem
Tabii ki flört oluyor, sonuçta kalabalık bir ortam, olmuyor diyemem ama belli olmaz bu işler, ne flörtler nerelere evriliyor
Kim utangaç, kim ava çıkmış belli oluyor, içiniz rahat olsun.Sanırım öyle bir dans gecesine gitsem ben de bir köşede millet ne yapıyor diye seyrederim, ama utangaçlıktan..
Kim utangaç, kim ava çıkmış belli oluyor, içiniz rahat olsun.
"Bazen Çok iyi mallar çıkıyor" koptum :))
Eşi olur ölmez eş arayan erkekler de bunun bir çeşidiErkeklerin bu olayı bilinen, yaygın bir şey mi? Ben bunu yapan bir erkeğin hikayesini yeni dinlemiştim de üzülmüştüm hasta eş adına. Erkeğin eşi, kadının da annesi hastaymış ve aynı hastanede yatıyorlarmış, bu şekilde tanışmışlar.
Yok valla çok yoğun yorucu nöbettiÇok iyiymiş kız bence buna hemen bak
Yok valla çok yoğun yorucu nöbetti
Şaftım kayınca insanlar da anlayissiz olunca az gerginlik yaşadık etrafla.Istemez beni daha bence:)
Ahan da burdan kısmet çıktıValla bizde gelin bulamiyoruz kuzenimizegelinimz olun valla istrmm
Ahan da burdan kısmet çıktı
Dr ama bakalım içim ısınır mi?Ama ben daha onu seviyorum o da var.Zaten istemez teyze çünkü gergindim çok yoğun olunca.Hayirlisi olsun:)Bir dahaki nöbet bakınırım artık o odaya:)İster isterrrrr
Ben bunu çok beğendim sen bunu al bence
Çok iyiymiş kız bence buna hemen bak
Vallahi çok doğru yazmışsınız. O çöpçatan arkadaşlarda da teyzelerde de bazen çok iyi mallar oluyor. Bir tanıdığım ablaya teyze oğlum var demiş ama teyze gayet mütevazi, klasik bir teyze. Oğlu İstanbul borsasında broker/simsar tarzı bir şey çıktıBizimki buluşmaya normal bir eleman beklerken takım elbiseli, jöleli saçlı bir tip gelmiş Şimdi 2 çocukları var.