- 23 Ağustos 2012
- 49.499
- 229.403
-
- Konu Sahibi aylaogretmen
Hadi ya
Ben o teyzelerin oğlum var deyince potansiyel şey bakıyorum
Böyle ince tel bıyıklı, "hee evlilih de çoh iyi" tarzında bir şey çıkar
Yok yahu
Ünv arkadaşım Google Mountain View'da çalışıyor.
Annesi gayet kız bakıyorAnnesi de normal bir teyze. O teyzenin oğlu Google mühendisi de çıkabilir, borsa simsarı da hiç şaşırmayın.
Şey benden bahsetsene cherryYok yahu
Annesi gayet kız bakıyorAnnesi de normal bir teyze. O teyzenin oğlu Google mühendisi de çıkabilir, borsa simsarı da hiç şaşırmayın.
Şey benden bahsetsene cherry
Ne güzel anlatmışsın ya. Direk görücü usulü evlenesim geldi valla .Yok yahu
Ay çöpçatan sitesi gibi başlık olduOlur kız
artık teyzeleri terslersem namerdimYok yahu
Benim de hiçbir ilişkim düzgün gitmiyor, üzerimde büyü mü var, onu bile düşünmeye başladım yemin ederim. Başka açıklaması olamaz çünkü.Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Şey benden bahsetsene cherry
Yumurtalarinizi dondurunYaşım geçiyor anne olamamaktan korkuyorum. Geçen bir konuda okudum 39 yaşında hamile kalamayan bir arkadaş. Doktoru yaşının geç olmasına bağlamış.
Yumurta nasıl donduruluyor ki?Yumurtalarinizi dondurun
Tupbebek merkezine gidin ilaçla yumurtaliklari uyarıp yumurtalar uygun boyuta geldiklerinde toplanıyor sonra donduruluyorYumurta nasıl donduruluyor ki?
Evet bence de, dans kursunda ne var?
Yumurtalarinizi dondurun
Yani hayırlı bir eş olursa doğal yol en hesaplisi tabi de...sırf çocuk sahibi olmak için acele bir evlilik yapmasindansa yumurta dondurma uzun vadede daha hesaplı:) düşünmeden yapılan evliliklerin maliyeti daha fazla olabiliyor:)O cok pahaliya gelmiyor mu? Saklanmasi icin de ayrica yillik para oduyorsun. Dogal yollar en hesaplisi inanin bana
Dansa gelmeyi düşünmemenize sevindim, zaten kadın sayısı fazla oluyor. Biz de rahat rahat dans ederiz :)bana da dans kursundakiler abaza hayatta kız bulamayıp burda şansını denemek isteyen tipler gibi geliyor. elbette dans etmeyi sevenler de vardır ama işte emin olamayız sonuçta sokaklar bir ton sapık dolu ee bu kursa girince bir anda iyilik meleğine dönmüyor bu erkekler değil mi?
türkiye'de asla bir dans kursuna yazılmayı düşünmem.