Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

Yaniii oraya giden erkekler ya flört amaçlı gidiyor ya da cidden dansı seviyor. 1. gruptakilerle ciddi ilişki olmuyor genelde :KK51:
Şu an dansta tanışıp evlenen üç çift var, bir çift de sevgili. Bunlar sadece benim en yakınımda olanlar :KK70: Birinin düğününü daha geçen ay yaptık.

Flört amaçlı gelenler uzun süreli olamıyor, bir süre sonra sıkılıyor çünkü. Dans gecelerine gelip bir kenarda elinde votkayla etrafı süzen yiğidolar zaten her mekanda var :KK70: Onları düşünüp dans seven beylerimizin hakkını yedirmem :KK70:

Tabii ki flört oluyor, sonuçta kalabalık bir ortam, olmuyor diyemem ama belli olmaz bu işler, ne flörtler nerelere evriliyor :KK70:

Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
nasıl yani?
bi eş, evlenmek için eş bulmak adına kursa mı yazıldınız?
bi şeyi ne kadar ararsanız o kadar uzaklaşır sizden
kısmetiniz varsa ya da zamanı gelmişse hizanda bile olsa gelir bulur sizi
bu kadar kendinizi harab etmeye ne gerek var
stresin size yapacakları daha beter
bilemedim o_O

Vallahi çok doğru yazmışsınız. O çöpçatan arkadaşlarda da teyzelerde de bazen çok iyi mallar oluyor. Bir tanıdığım ablaya teyze oğlum var demiş ama teyze gayet mütevazi, klasik bir teyze. Oğlu İstanbul borsasında broker/simsar tarzı bir şey çıktı:KK30: Bizimki buluşmaya normal bir eleman beklerken takım elbiseli, jöleli saçlı bir tip gelmiş:KK70:Şimdi 2 çocukları var.
Iyi mallar derken
Vallahi çok doğru yazmışsınız. O çöpçatan arkadaşlarda da teyzelerde de bazen çok iyi mallar oluyor. Bir tanıdığım ablaya teyze oğlum var demiş ama teyze gayet mütevazi, klasik bir teyze. Oğlu İstanbul borsasında broker/simsar tarzı bir şey çıktı:KK30: Bizimki buluşmaya normal bir eleman beklerken takım elbiseli, jöleli saçlı bir tip gelmiş:KK70:Şimdi 2 çocukları var.
Iyi mallar derken :oha:

Iyi mallar derken

Iyi mallar derken :oha:

Şaka yaptım...iş iyice artık menkul kıymetler mi diyeyim, takas mı diyeyim, ticaret mi diyeyim ona dönüşmüş evliliğin de piyasası var yani :KK51: Bknz Lyanna Mormont Lyanna Mormont un mesajı, bizde 26M, evi var, işi var sizin elinizde ne var demişler:KK51:

"Bazen Çok iyi mallar çıkıyor" koptum :))

Şu an dansta tanışıp evlenen üç çift var, bir çift de sevgili. Bunlar sadece benim en yakınımda olanlar :KK70: Birinin düğününü daha geçen ay yaptık.

Flört amaçlı gelenler uzun süreli olamıyor, bir süre sonra sıkılıyor çünkü. Dans gecelerine gelip bir kenarda elinde votkayla etrafı süzen yiğidolar zaten her mekanda var :KK70: Onları düşünüp dans seven beylerimizin hakkını yedirmem :KK70:

Tabii ki flört oluyor, sonuçta kalabalık bir ortam, olmuyor diyemem ama belli olmaz bu işler, ne flörtler nerelere evriliyor :KK70:
Sanırım öyle bir dans gecesine gitsem ben de bir köşede millet ne yapıyor diye seyrederim, ama utangaçlıktan..

"Bazen Çok iyi mallar çıkıyor" koptum :))

Bür gün online fal baktırıyordum. bana bayağı bayağı dedikleri çıkan bir hatun var, ona olur mu olmaz mı nasıl olur diye birini sordum. O da demiş ki yakışıklı üçgen vücutlu falan:KK8: ama sosyal olarak sıkıcı biri birbirinize hiç benzemiyorsunuz. Ben de tekrar fal attım dedim ki elimizdeki mal bu yani ne yapayım:olamaz:

Sosyallikle alakası yok o işlerin..Benim bir arkadaşım vardı 27 yaşındaydık.Kız yıllarca evlenicem diye çatladı,olmadı..Verdiği tavizler boyunu aştı..Gene olmadı..Ben evlenirken düğünümün akşam olduğunu düşündüğü için gündüz hazırlanmamış.Son anda davetiyeme bakıp öğlen olduğunu fark ediyor ve duş alıp saçını bile kurutamadan düğünüme yetişiyor.Düğüne ıslak ve yapılmamış bir saçla gelmişti:) O anda bizim komşu benim arkadaşa bakıp diyor ki bu kız benim gelinim olucak..1 hafta içinde oğluyla tanıştılar,1 ayda söz nişan..3 ay sonra düğünleri oldu.12 sene oldu evliler 2 kızları var..Varın siz düşünün

Erkeklerin bu olayı bilinen, yaygın bir şey mi? Ben bunu yapan bir erkeğin hikayesini yeni dinlemiştim de üzülmüştüm hasta eş adına. Erkeğin eşi, kadının da annesi hastaymış ve aynı hastanede yatıyorlarmış, bu şekilde tanışmışlar.
Eşi olur ölmez eş arayan erkekler de bunun bir çeşidi 🙄😂

Hadi ya
Ben o teyzelerin oğlum var deyince potansiyel şey bakıyorum
Böyle ince tel bıyıklı, "hee evlilih de çoh iyi" tarzında bir şey çıkar :KK70:

X