- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi aylaogretmen
1 trekking veya doga yuruyusu stili bir aktivitieye katilin (oralarda erkekler cok oluyor),
+1. Benim arkadaşım dağcılık grubunda buldu eşini.
Bende de o his oluyor ama sallamıyorum. Napayım yani olmazsa olmaz diyorum. Yaş 29Bana hiç çıkmadı duzgun
0
Sen yine tatmissin o hissi
İyi adam çıksaydı da terk etseydim pişman olsaydim
Cidden hiç olmayacak gibi Bi hisse kapiliyorum
Lanet mi var üstümde ne yani
Yaş 25
Bende de o his oluyor ama sallamıyorum. Napayım yani olmazsa olmaz diyorum. Yaş 29
Bir de ben evlilik peşinde değilim biliyorsun.
Geçen gün birisiyle konuşuyoruz, takıldığı hatun ciddileşmek istemiş o yüzden ayrılmışlar. "Sevgililik olsun mu istedi" dedim, "hayır evlenmek istedi" dedi. Dedim ciddilik algım sevgililikle sınırlı işte, ötesi aklıma gelmiyor bile
Aa doğru benim kuzen de 38 yaşında dağcılıkta buldu
Yaza düğünleri var
Dağcılıkta bir şey var demek, hep farklı sosyal alanlara yönelmek istemişimdir. (koca bulmak için değil tabi)
Dağcılık hiç aklımdan geçmedi, ilgi alanıma da giriyor mu bilemedim
An itibariyle google'a dağcılık eğitim yazmış bulunmaktayım
Gelmeyin yaa zaten bize bile yok, piyasayı kızıştırmayın iyiceDağcılıkta bir şey var demek, hep farklı sosyal alanlara yönelmek istemişimdir. (koca bulmak için değil tabi)
Dağcılık hiç aklımdan geçmedi, ilgi alanıma da giriyor mu bilemedim
An itibariyle google'a dağcılık eğitim yazmış bulunmaktayım
Dağcılığı denesem mi......
Gelmeyin yaa zaten bize bile yok, piyasayı kızıştırmayın iyice
Yani sırf koca bulmak için yapılacak şey değil. Doğa sporlarına ilginiz sevginiz varsa başlayın. Sırtta çantayla kilometrelerce yürüyüp, tırmanıp inip, kayalardan dikenli çalılardan geçip, gerektiğinde ayakkabıları çıkarıp buz gibi sulara girip yeri geldiğinde daracık kütük köprülerden geçip bundan keyif alacaksanız ne güzel. Aksi takdirde çekilmez.Dağcılığı denesem mi......
İstanbul'daymışsınız tamam siz başlayabilirsinizönce kapan alır kocayı
Ben bi araştırayım aklıma yatmadı değil, hergün zaten nette nerde ne kursu var, hangi etkinliklere katılayım diye araştırıyorum, bu eksik kalmasın
Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Ablam gelini alamadan ban yediVallahi saka olsun diye yazmadm cokta ciddiyim
MümkünSizi seven insanları terk ettim demişsiniz ya, onlardan ah almış olabilir misiniz? Belki de o yüzden olmuyordur.
İstanbul =) kurs bakırköyde Bi İngilizce kursu. Aktivite de bekar arkadaslarımın katıldığı trekking etkinliği =) =)Hangi şehir ve hangi aktivite merak ettim yazar mısınız? :) Belki nasiplenen çıkar.
NOT: Kendim için istiyorsam namerdim(evliyim zaten), Maksat insanlar nasiplensin :)