Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

Bana hiç çıkmadı duzgun
0
Sen yine tatmissin o hissi
İyi adam çıksaydı da terk etseydim pişman olsaydim
Cidden hiç olmayacak gibi Bi hisse kapiliyorum
Lanet mi var üstümde ne yani
Yaş 25
Bende de o his oluyor ama sallamıyorum. Napayım yani olmazsa olmaz diyorum. Yaş 29

Bir de ben evlilik peşinde değilim biliyorsun.

Geçen gün birisiyle konuşuyoruz, takıldığı hatun ciddileşmek istemiş o yüzden ayrılmışlar. "Sevgililik olsun mu istedi" dedim, "hayır evlenmek istedi" dedi. Dedim ciddilik algım sevgililikle sınırlı işte, ötesi aklıma gelmiyor bile

Şu an ben de evlilik istemiyorum, ilk amaç o değil yani

Ama ciddi anlamda samimi olan, dürüst olan, sevgi gösteren biri olsun istiyorum hayatımda ya

Zaten öylesini bulsam totosunun altına pamuk koyarım ben

Oturur nikahı da basarız bulsak öylesini

Aa doğru benim kuzen de 38 yaşında dağcılıkta buldu
Yaza düğünleri var

Dağcılıkta bir şey var demek, hep farklı sosyal alanlara yönelmek istemişimdir. (koca bulmak için değil tabi )
Dağcılık hiç aklımdan geçmedi, ilgi alanıma da giriyor mu bilemedim

An itibariyle google'a dağcılık eğitim yazmış bulunmaktayım

Ay ben çok severim
Yani tırmanma falan tarzı değil de hiking falan bayılırım
Ben de koca bulmak için değil ama küçük bir şehire taşınacağım seneye
Nasıl arkadaş bulurum diye düşünüyorum

Gelmeyin yaa zaten bize bile yok, piyasayı kızıştırmayın iyice

Dağcılığı denesem mi......
Yani sırf koca bulmak için yapılacak şey değil. Doğa sporlarına ilginiz sevginiz varsa başlayın. Sırtta çantayla kilometrelerce yürüyüp, tırmanıp inip, kayalardan dikenli çalılardan geçip, gerektiğinde ayakkabıları çıkarıp buz gibi sulara girip yeri geldiğinde daracık kütük köprülerden geçip bundan keyif alacaksanız ne güzel. Aksi takdirde çekilmez.

Eş aramakla bulunmaz ki, kısmet işi bunlar
Milletin ağzında bir sosyalleş konusu bu bana çok komik geliyor
Herkesin bir kısmeti var, ben 36 da evlendim, hem de hiç ummadığım biriyle, hiç ummadığım şekilde
Nasip derdi herkes gülerdim, gerçekten nasipmiş
Kafanızı buna takmayın, düşündükçe yorar sizi, olacağı zaman o gelip sizi buluyor

Kısmet ya bu işler
Yolda bile tanışabilirsin bir insanla
Birini bulucam diye çıkarsan olmuyor ama hep yanlış insanları buluyorsun
Bence konu sahibi biraz rahat bırak kendini
Benim bir arkadasım böyle üzülüyordu oda öğretmendi 35 yaşında buldu 3 ayda evlendi hemende çocuğu oldu.o çocuk istediği için çok üzülüyordu sonunda buldu ve mutlu gayette

Ben de koca değil ama sevgili arıyorum :) İşim gereği yakında hafta sonları avm'lerdeki etkinliklere gideceğim görevli olarak, yorucu olsa da belki sosyalleşme imkanı çıkar diye düşünmedim değil açıkçası. kendi işim ve sektörümden birilerini bulabilmem için çeşitli eğitimlere, seminerlere falan katılmam gerekiyor. şansımı önce benden daha farklı işi, mesleği olan kişilerle denemek istiyorum açıkçası.

Ha sadece takılmak, tek gecelik bişeyler yaşamak içinse çeşitli barlara gitmek de mümkün. yani lafı şuraya getiricem, ha deyince olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…